Çiftler Yarışıyor 2.Hafta Oylaması Başladı

hahayyt ben sana yüz versem anında beni kapacaksın ama hiç boşuna uğraşma ihanet etmem hogathaya :))
kapmayi isteyecegim erkekler listeme baktimda 1050 sayfalik ve senin ismin en sonda bile yok :F

kapmayi isteyecegim erkekler listeme baktimda 1050 sayfalik ve senin ismin en sonda bile yok :F

onlar listede dursun zaten listedekilerin ne sana faydası var nede kendilerine :) ama beni kalbine yazmışsın bir kere yani liste yaptığın kağıt parçalarındaki vatandaşlardan daha önemli bir konuma park etmişim :)

Arkadaslar son oy kullanma süreleri bugun saat 21 dedir.
@Çiğdem- @mrt-06 @Bully ve @xemrexxx eski mesajlarimiz duruyorsa ordan bana oylarini yollayabilirain. @MayısKralı nada yollamayi unutmayin.@DarkLeqenD oyunu yollamayi unutma.@turkuazz @eskici @batuhankaralar ve digerleri oyunuzu henuz kullanmadiysaniz unutmayin kullanmayi :) @MEnes bu haftada yollamissindir yada yollayacaksin umarim.
@turkuazz @DarkLeqenD

Oyları sana atacağım 3-4 tane daha geldi. :)

@Çiğdem- @mrt-06 @Bully ve @xemrexxx eski mesajlarimiz duruyorsa ordan bana oylarini yollayabilirain. @MayısKralı nada yollamayi unutmayin.@DarkLeqenD oyunu yollamayi unutma.@turkuazz @eskici @batuhankaralar ve digerleri oyunuzu henuz kullanmadiysaniz unutmayin kullanmayi :) @MEnes bu haftada yollamissindir yada yollayacaksin umarim.
@turkuazz @DarkLeqenD
Dün gece aradan çıkardım oy işlemini. :)

@turkuazz @DarkLeqenD
oylarımı kullandım sanada öm den yollayayımmı? :)

Son düzenleme:
Oylarimi kullandim. bu hafta sanki gecen haftaya göre daha bonkör davrandim. gecen haftaya göre sert dusen bir ciftimiz var. bir cok kisi yukselis yapti ama bir cift guzel performansla listemde buyuk cikis yakaladi.

oylrımı göndericem birazdan @turkuazz tavsiyeme uyup çağatayla serenayı karşılıklı zırlatmış bu hafta :A :A :A oyunculukları kötü ama zırlamayı çok iyi başarılı yapıyorlar bazı oyuncular ağlamayı bile beceremiyor her hafta bunu ağlat iyi puanlar alırsın benden çünkü sadece bunu becerebiliyorlar :A :A :A @Bully

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan