@denizz19 Yıldızlar Yarışıyor'a aldı o ikisini hani Zuhal Topal ile Esra Erol karşılıklı birbirlerinden aday çalıyorlar ya onun gibi.
@denizz19 Yıldızlar Yarışıyor'a aldı o ikisini hani Zuhal Topal ile Esra Erol karşılıklı birbirlerinden aday çalıyorlar ya onun gibi.
Allah rızası için final puanı artık yeter. ssson 8 oy kaldı bu son puan durumudur bu hafta 4 kişi final puanı aldı 2 kişi hangi puanı paylaştılar süpriz
2.Puan Durumu
1 Model 80
2 Sezen Aksu 75
3 Gökhan Türkmen 73
4 Erkin Koray 72
5 Ziynet Sali 68
6 Pihanni 65
7 Burcu Güneş 50
8 Merve Özbey 50
@xemrexxx @Bully @denizz19 @xemrexxx @Billy Kane @Tolstoyevski @OzaN @ozgur2113
inşallah ilk sırayı kaparım bu şarkı hakediyi çünküson 8 oy kaldı bu son puan durumudur bu hafta 4 kişi final puanı aldı 2 kişi hangi puanı paylaştılar süpriz
2.Puan Durumu
1 Model 80
2 Sezen Aksu 75
3 Gökhan Türkmen 73
4 Erkin Koray 72
5 Ziynet Sali 68
6 Pihanni 65
7 Burcu Güneş 50
8 Merve Özbey 50
Kötü .ssson 8 oy kaldı bu son puan durumudur bu hafta 4 kişi final puanı aldı 2 kişi hangi puanı paylaştılar süpriz
2.Puan Durumu
1 Model 80
2 Sezen Aksu 75
3 Gökhan Türkmen 73
4 Erkin Koray 72
5 Ziynet Sali 68
6 Pihanni 65
7 Burcu Güneş 50
8 Merve Özbey 50
Sonuçlar güzel, teşekkürler Fav10 halkı.son 8 oy kaldı bu son puan durumudur bu hafta 4 kişi final puanı aldı 2 kişi hangi puanı paylaştılar süpriz
2.Puan Durumu
1 Model 80
2 Sezen Aksu 75
3 Gökhan Türkmen 73
4 Erkin Koray 72
5 Ziynet Sali 68
6 Pihanni 65
7 Burcu Güneş 50
8 Merve Özbey 50
ıyy dahada sinir oldum şimdi bu kadına iyiki şutlanmış
kimse benim başkan yardımcımı satın alamaz o bizim malımız destere ile birlikte@denizz19 Yıldızlar Yarışıyor'a aldı o ikisini hani Zuhal Topal ile Esra Erol karşılıklı birbirlerinden aday çalıyorlar ya onun gibi.![]()
Çok da güzel bir şarkıdır mesaj yerine ulaşmıştır artık.
Kaliteli sarki gördükce sinir olursun tabiıyy dahada sinir oldum şimdi bu kadına iyiki şutlanmış![]()
Mal mı? 😵😵 @sokak sanatiıyy dahada sinir oldum şimdi bu kadına iyiki şutlanmış
kimse benim başkan yardımcımı satın alamaz o bizim malımız destere ile birlikte![]()
aaa @sokak sanatı na hakaret ettin resmen 😱ıyy dahada sinir oldum şimdi bu kadına iyiki şutlanmış
kimse benim başkan yardımcımı satın alamaz o bizim malımız destere ile birlikte![]()
aaa @sokak sanatı na hakaret ettin resmen 😱
çalışanımız yani cahiller
Haftaya rıza babanın evi hedefteSana niye tesekkür edeyim kendi kaliteli sarkilarimla kaldim ama en kalitelilerini kullanamadan eledin beni
@pompy reyiz sana güveniyorum suclularin cezasini ver![]()
Ulasti tabi aga baksana @Çiğdem- in kiskancliklari zirveye cikti bu sarkiyi görünceÇok da güzel bir şarkıdır mesaj yerine ulaşmıştır artık.![]()