bölüm başı 3.500 tl alıyorlar semihle adnan abla
diğerleri 1750 alıyor
bide bu gökhan denen çocuk 3000 alıyor geçen sene ayçaya talipmiş![]()
bölüm başı 3.500 tl alıyorlar semihle adnan abla
diğerleri 1750 alıyor
bide bu gökhan denen çocuk 3000 alıyor geçen sene ayçaya talipmiş![]()
abuu paraya bak sen yaa
haftada 20bin alıyorlar sonra millet tabi oyunculara 140b verir onlarla farkı kalmıyor ki![]()
aynen valla bunlar evlenmeye değil para kazanmaya gidiyorlar he
bide haftada 10binde ödül alıyorlar abla onu unuttum söylemeyi![]()
abuu neyy birde 10 bin vardı paraya bak yahu ali senide gönderelim oraya
sende para kazan
şerefimiz parayla satılık değil ablam![]()
aynen ablam benimkisi şaka iştee hem zaten gelinimiz vardı ya
oraya gitmene gerek yok ki demi
Gelin falan yok abla kapattım o defterleri okuluma bakıyorum![]()
😱anaa neyy ayrıldım deme düşer bayılırım şimdii
ayrıldım vallahi abla yalana tahammülüm yok yalan söyledi ve yoluna baktı
yalanmı tühh özelden konuşmak istermisin ablacım ne konuda söyledi
evli çıktı deme töbe töbe
3 ay oluyor ayrılalı ablam özellik bir olayı kalmadı kısmetse olur artık diyorum kızlara kapımı kapadım![]()
Merveşimi yapım nasıl eler ya çok tatlıydı maşallah Allah bunun gibi temiz yüzlüsünü bana bağışlasın dimi abla @vadikızı
Yeni Gelin ve Damat adayları kart![]()
sen hep ayca ile murat girecek diyordun.Merveşimi yapım nasıl eler ya çok tatlıydı maşallah Allah bunun gibi temiz yüzlüsünü bana bağışlasın dimi abla @vadikızı
Yeni Gelin ve Damat adayları kart![]()
dun programdaki haftalik özete baktim biraz. senin didem adnan diyor baska birsey demiyor.Bu Adnan'ıda adam yaptılar
Didem ile Aykut süper olurdu. Ama Aycan'a gol olduğu için Didem ile Adnan çiftine okey benim için.O değilde Didem ne akıllı bir kadın. Bayılıyorum.
![]()
Girecekler ama reyting için 2-3 hafta kart leylayı izlryeceğizsen hep ayca ile murat girecek diyordun.
o giren bayan Nur un annesi
dun programdaki haftalik özete baktim biraz. senin didem adnan diyor baska birsey demiyor.
illerde didemin basindan evlilik gectigi bombasi patlatilacak.
cigdem celik girsin bence iste benim stilimden. oda alimli guzel fakat onunda yasi var biraz.
sen hep ayca ile murat girecek diyordun.
o giren bayan Nur un annesi
dun programdaki haftalik özete baktim biraz. senin didem adnan diyor baska birsey demiyor.
illerde didemin basindan evlilik gectigi bombasi patlatilacak.
cigdem celik girsin bence iste benim stilimden. oda alimli guzel fakat onunda yasi var biraz.
Rabia ve aycan elenmeli acilen melis ve o sarışın fitne gibi olacak gibi geliyor bana muratın eski yavuklusu olanAynen fragmanda bende gördüm. O kızıl Nurun annesi dimi.😱 Ses tonundan tanıdım. Rezalet resmen.
Evet Didem Adnan diyor ama Aykuta yönelir. Çünkü Adnan ile yapamazlar bence. Aykut ile iyi ikili olurlar.
Ayça bu hafta madura yatacak Adnan ona yönelecek gibi.s.s Pek umrumda değil. Zaten Didem elini sallasa ellisi.![]()
Didem favorim ya süper bir karakter olgun mükemmelAynen fragmanda bende gördüm. O kızıl Nurun annesi dimi.😱 Ses tonundan tanıdım. Rezalet resmen.
Evet Didem Adnan diyor ama Aykuta yönelir. Çünkü Adnan ile yapamazlar bence. Aykut ile iyi ikili olurlar.
Ayça bu hafta madura yatacak Adnan ona yönelecek gibi.s.s Pek umrumda değil. Zaten Didem elini sallasa ellisi.![]()