Kanal D Kısmetse Olur | Genel Sohbet Konusu

Didemi adnana gösterip aycana yapacaklar :)
merve elenecek tolgayla birlikte bu hafta ve ayçayla murat abi geliyor :(

son bölüm çok eğlenceli geçmiş benim adıma.Çünkü Didem'im bir anda ulaşılamıyan ciğer oldu. Hem Aykut hem Adnan çağırdı. Seda hanımdan Didem'ı savunarak Adnan'a iyi bir ağız payı verdi.:Z Şimdi Adnan Aycan ile devam ediyorum dese de ki öyle bir şey dememeli çünkü Didem çok daha olgun eğlenceli zeki ve güzel bir kadın. Aycan derse sıkıntı yok. Aykut ile Didem çokta güzel yakıştılar.:bhr:

Murat eve misafir geliyor. @Felon dediğin gibi 1-2 haftaya aday olarakta gelir.:F

Yarın Kızıl cadinin günü. ortalığı inletiyor.:F

Semih ile Hazal'da güzel çift oldu. Yeni yıla evlenirler umarım diyem ama Hazal'ın geçmişi müsadere etmeyecek gibi. Özellikle eski biri için ağlaması Semih'i sinirlendirir ve ipler kopar.:X

son bölüm çok eğlenceli geçmiş benim adıma.Çünkü Didem'im bir anda ulaşılamıyan ciğer oldu. Hem Aykut hem Adnan çağırdı. Seda hanımdan Didem'ı savunarak Adnan'a iyi bir ağız payı verdi.:Z Şimdi Adnan Aycan ile devam ediyorum dese de ki öyle bir şey dememeli çünkü Didem çok daha olgun eğlenceli zeki ve güzel bir kadın. Aycan derse sıkıntı yok. Aykut ile Didem çokta güzel yakıştılar.:bhr:

Murat eve misafir geliyor. @Felon dediğin gibi 1-2 haftaya aday olarakta gelir.:F

Semih ile Hazal'da güzel çift oldu. Yeni yıla evlenirler umarım diyem ama Hazal'ın geçmişi müsadere etmeyecek gibi. Özellikle eski biri için ağlaması Semih'i sinirlendirir ve ipler kopar.:X

:F:F ay inanmıyorum sen bu programa bakıyormuydun yahu

Aykut kac yasindaki? en yakisiklisi o.
Muratta dideme talip olur. Murata en yakin olan yas dideminki cunku.
programi lostun yazilarindan takip ediyorum. sadece 1 bölumun bir kismini izlemistim.

Aykut kac yasindaki? en yakisiklisi o.
Muratta dideme talip olur. Murata en yakin olan yas dideminki cunku.
programi lostun yazilarindan takip ediyorum. sadece 1 bölumun bir kismini izlemistim.

25 yaşında nette. Bugün Dideme açılırken yaş sorun olmaz yakın falan demişti.
Aykut biraz atılgan olsa çok güzel bir uyum çıkar aralarında.:Z Adnanı boş verdim ben.:F
Murat çok yaşlı Bee. Gelmesi o. Didem hit bir ask yaşayamaz onunla.:(

Bu Hafta Merve ve Tolgaya yükleniyor ve onlar elenecek
eve ayça ekin beğen ve murat reis geri gelecek ve zaten bugünde murat ziyaretçi olarak eve girecek :)
yapım ekibi nurun annesini 2 hafta sonra eve alacak 4-5 hafta içinde ayçaya talip olan emre atik girecek eve :)

şimdilik bunları biliyorum
didemle adnan aşkı başladı kesin olarak
hazalla semih ufak çaplı kavga edecek ama bu aşkları alevlendirecek
aycan yeni birine yönelecek :)
onur'u yapım çok sevmiş ve elemeyi düşünmüyorlar ona talip arıyorlar şimdilik gamze beğenmemiş çünkü :F (onu kim beğensin)

25 yaşında nette. Bugün Dideme açılırken yaş sorun olmaz yakın falan demişti.
Aykut biraz atılgan olsa çok güzel bir uyum çıkar aralarında.:Z Adnanı boş verdim ben.:F
Murat çok yaşlı Bee. Gelmesi o. Didem hit bir ask yaşayamaz onunla.:(
Murat ta niye israr ediyorlar anlamadim. Duygu olmayinca genc olan Mehtapi zorla adama ayarlamaya calistilar. bu yarismaya genc yastakiler geliyor hep. Murat gitsin baska evlilik programlarinda evlensin. Kart horoz yakismiyor buraya

Bu Adnan'ıda adam yaptılar :F

Didem ile Aykut süper olurdu. Ama Aycan'a gol olduğu için Didem ile Adnan çiftine okey benim için.:A O değilde Didem ne akıllı bir kadın. Bayılıyorum.:love1:

Bu Hafta Merve ve Tolgaya yükleniyor ve onlar elenecek
eve ayça ekin beğen ve murat reis geri gelecek ve zaten bugünde murat ziyaretçi olarak eve girecek :)
yapım ekibi nurun annesini 2 hafta sonra eve alacak 4-5 hafta içinde ayçaya talip olan emre atik girecek eve :)

şimdilik bunları biliyorum
didemle adnan aşkı başladı kesin olarak
hazalla semih ufak çaplı kavga edecek ama bu aşkları alevlendirecek
aycan yeni birine yönelecek :)
onur'u yapım çok sevmiş ve elemeyi düşünmüyorlar ona talip arıyorlar şimdilik gamze beğenmemiş çünkü :F (onu kim beğensin)

:F:F:F ali sendemi izliyosun programı ay inanamıyorum

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy