Kanal D Kısmetse Olur | Genel Sohbet Konusu

Aynen çok itici. :D Batuhan da itici. Erkeklerden evinden Ali, Adnan ve Emre'yi seviyorum bi. Gerisini sevmiyorum, itici geliyor.

Aynen adı Hande. Hande ve Batu niye tekne turu yapıyo, bunların sevgilileri var? :A
Kral ve kralice secildikleri icin birlikte tur yaptilar

Bunlar nasıl sms acıyorlar? 10 gun önceden cekmıyorlar mı? Dolandırıcılık var diye internet oylamasına geçmişlerdi oysa(b) kardeşim de bana soruyor bunlar ne zaman bitiyor dşye:F umarım bu oylamadan sonra tek tek elenmezler topluca elenırler inş:F
1 hafta önceden çekiyorlar da dediğin gibi ayarlıyorlardır. Herhalde program yaz boyu da devam edecek bu gidişle, baksana hiç bitmeye niyeti yok. :(

Tek tek elenecekse yaz boyu devam etmesi lazım. :D

Kral ve kralice secildikleri icin birlikte tur yaptilar
Hande'nin neresini kraliçe seçmişler. :F

Bu ali o ali degil. Emrenin cocukluk arkadasi nura gelmisti olmadi

1 hafta önceden çekiyorlar da dediğin gibi ayarlıyorlardır. Herhalde program yaz boyu da devam edecek bu gidişle, baksana hiç bitmeye niyeti yok. :(

Eleme yok artik gong caldi.
Handeye evdekilerde oy verdi. Ercan kral secilir sandilar ama ercan sokakta pek oy almadi

Eski tadı yakalayamadım ya:( sanırım senley konuşuyorduk gecen aylarda, konuştugumuzda yazın devam etsin istiyordum şimdi bitsin:F

Eski tadı yakalayamadım ya:( sanırım senley konuşuyorduk gecen aylarda, konuştugumuzda yazın devam etsin istiyordum şimdi bitsin:F
Aynen konuşmuştuk da dediğin gibi bitsin sıktı bu sezon. :D
2. sezonda da yarısı aynı isimlerden olursa şaşırmayacağım. :( Melis'i garanti koyacaklar oraya.

Bu ali o ali degil. Emrenin cocukluk arkadasi nura gelmisti olmadi

Eleme yok artik gong caldi.
Handeye evdekilerde oy verdi. Ercan kral secilir sandilar ama ercan sokakta pek oy almadi
Eleme var derken acaba gongdan sonra kimse gelmeyecek ve sona doğru gidecekler anlamında söyledik. :D Biliyoruz eleme olmadığını, olsa keşke. :(

Aynen konuşmuştuk da dediğin gibi bitsin sıktı bu sezon. :D
2. sezonda da yarısı aynı isimlerden olursa şaşırmayacağım. :( Melis'i garanti koyacaklar oraya.

Eleme var derken acaba gongdan sonra kimse gelmeyecek ve sona doğru gidecekler anlamında söyledik. :D Biliyoruz eleme olmadığını, olsa keşke. :(
Evet öyle diyor lost da:F

Evi topluyorlar:F @Yiğitt

Son düzenleme:
@Yiğitt kazanan canes olmus ne cansel nede nur evlilige haziriz demis. Emreyle hazalin nikahi kiyilmus. Ucuncu olmuslar

orda neler oluyor bu ne böyle resmen total sezon finali melis bu nikahta yangın çkıarır sağ kalanlar izleyiciye sürpriz:D @Harunnn60 @cookies @Çiğdem- @Doğu
ggngfhgfh.png

orda neler oluyor bu ne böyle resmen total sezon finali melis bu nikahta yangın çkıarır sağ kalanlar izleyiciye sürpriz:D @Harunnn60 @cookies @Çiğdem- @Doğu
Ekli dosyayı görüntüle 50974
Bugün baktım da yarışmacılar ikinci sezonda olmayı falan konuşuyordu, ben ikinci sezon yeni isimler olur diyordum. :A Yarısından çoğu aynı ekip kalacak, hele Melis garanti var. :D