ben şu survivor oyununu oynıyamıyom ikide bir hata veriyor forumGüldürü butonumuz şu an için maalesef yok, beğenerek idare ettiriyorum.![]()
ben şu survivor oyununu oynıyamıyom ikide bir hata veriyor forumGüldürü butonumuz şu an için maalesef yok, beğenerek idare ettiriyorum.![]()
@OzaN a söyleyelim de onu yarın öğlene kadar uzatalım, öğlen 13.00-14.00 gibi bitirip duyuralım. Akşama da yeni oyun gelir.ben şu survivor oyununu oynıyamıyom ikide bir hata veriyor forum![]()
Aynen butonumuz da yok. Beğenerekle idare ettiriyoruzGüldürü butonumuz şu an için maalesef yok, beğenerek idare ettiriyorum.![]()
internette azicik gezindim kimin hangi yarismalara programlara hatta dizilere katildigini gördumYeni sezon dün başladı, öyle çok izleyemedim ama yeni gelin ve adaylari çok beğendim. Erkekler bu sezon baya yakışıklı.Kızlar da değişik tipler
Eskilerden sadece Semih ve Adnan var. Benim gözlerim hep Melis'i aradı. Yakında millet elendikçe eskileri doldururlar. @Forumdash
Kızlar da değişik tipler. Rabia ile Deniz miydi ikili grup olan onlar dikkatimi çekti. Ama dediğin gibi getirirler eskileri yakında. Gözlerim Melisi arıyor.internette azicik gezindim kimin hangi yarismalara programlara hatta dizilere katildigini gördum
su semihle tartisan didemin o lensleri ne öyle. berbat. o ses turkiyeyi izleyenler onu tanimasin diyedir belki.
internette ifsalara baslanilmis bile.
bir kac haftaya eski kizlar gelir.
Melis ve Ayca sinema cekimindelermis. Melis sehirli ayca köyluyu oynuyormusKızlar da değişik tipler. Rabia ile Deniz miydi ikili grup olan onlar dikkatimi çekti. Ama dediğin gibi getirirler eskileri yakında. Gözlerim Melisi arıyor.![]()
Erkeklerden Adnan ve Semih olur diyordum ikisi birden gelmiş.Melis ve Ayca sinema cekimindelermis. Melis sehirli ayca köyluyu oynuyormusisleri bitince gelirler programa
bu kizlar bana nedense cok tanidik geliyor.
erkeklerden en yakisikli ve tatli olani esmer bir cocuk. ismini göremedim daha. gulusleri guzel.
kizlar cogu siyah uzun sacli birbirlerini cok andiriyor. gecen sezonun kizlari hepsi farkliydi
evet Aykutmus. en yakisiklisi o simdilik. Adnan ve Semih gecen seneden kalma olduklari icin kizlar onlarin populerliginden yararlanmak icin yanasir.Aynen. Serap, Didem, Hazal ve Aycan 4 kız siyah uzun saçlı. Karıştırıyorum. Didem gözleri ile farkı atıyor ama diğer kızlar karışıyor.Özellikle Serap ve Aycan. İkisinde yakında gider zaten bence.
Siyah dediğin uzun Aykut olabilir.![]()
gelen kisinin Nurun annesi oldugu söyleniyorBu senenin kızları çok çok güzel (Gamze hariç)
yeni melisimiz rabia orası kesin ceydamızda aycan
didemi çok beğeniyorum
favori adayım merve ama haftaya eleniyor yerine AYÇA EKİN BEĞEN geliyor tekrardan![]()
evet Aykutmus. en yakisiklisi o simdilik. Adnan ve Semih gecen seneden kalma olduklari icin kizlar onlarin populerliginden yararlanmak icin yanasir.
didemin gözleri fena![]()
evet Aykutmus. en yakisiklisi o simdilik. Adnan ve Semih gecen seneden kalma olduklari icin kizlar onlarin populerliginden yararlanmak icin yanasir.
didemin gözleri fena
gelen kisinin Nurun annesi oldugu söyleniyor
yok Nur artik girmez. kiz evlendi. bosanip hemen eve girmesi imajinida zedeler.o daha sonra gelecek şimdi eve ayça girecek belki muratla birlikte reyting için önce annesini getirip semihle muhabbeti kızıştıracaklar sonra nurla batu ayrılıp nuru eve sokacaklar planları tamamen bu
bu yarismada ilk haftalardan sevgili olupta programin sonuna kadar ayni kisiler hic olmadi. gecen sezonun evlenenleri son 1 ayda birlikteydiDidemin gözlere bende bayılıyorum. Adnan ile olur umarım ama yaş meselesi çıktı şimdide. Adnan ile olmayacak gibi.
Semih bu yıl aşk adamına oynar. Sonra evlenir gider bence Hazal ile. Yakıştılarda.![]()
yok Nur artik girmez. kiz evlendi. bosanip hemen eve girmesi imajinida zedeler.
bu yarismada ilk haftalardan sevgili olupta programin sonuna kadar ayni kisiler hic olmadi. gecen sezonun evlenenleri son 1 ayda birlikteydi
Hazal sarkici olma planinda.
didem ile adnan olmaz zaten. yas farki cok fazla. askin yasi yok derler ama zamanla sorun teskil eder.
nurla batu evlendi pek tam yorumu göremedim 23.30 ta olduğu seyredemedin her halde pazar günüHaklısın. İlk başta başlayıpta evlenen olmadı. Hazal bilmiyorum bana inandırdı nedense evlenmeye geldiğine. O yüzden öyle yorun yapasım yok.
Bende ondan korkuyorum. Didem 30 var baya.Ayça ile Emre'de öyleydi ilk başta ama bozuldu. Didem öyle bir kız değil ama yinede bozulur. Hele bi başlasınlar bakalım neler izlicez.
![]()
didem 33 yasinda yani adnandan 9 yas buyukHaklısın. İlk başta başlayıpta evlenen olmadı. Hazal bilmiyorum bana inandırdı nedense evlenmeye geldiğine. O yüzden öyle yorun yapasım yok.
Bende ondan korkuyorum. Didem 30 var baya.Ayça ile Emre'de öyleydi ilk başta ama bozuldu. Didem öyle bir kız değil ama yinede bozulur. Hele bi başlasınlar bakalım neler izlicez.
![]()
didem 33 yasinda yani adnandan 9 yas buyuk