Kanal D Kısmetse Olur | Genel Sohbet Konusu

Aynen fragmanda bende gördüm. O kızıl Nurun annesi dimi.😱 Ses tonundan tanıdım. Rezalet resmen.:F

Evet Didem Adnan diyor ama Aykuta yönelir. Çünkü Adnan ile yapamazlar bence. Aykut ile iyi ikili olurlar.:D
Ayça bu hafta madura yatacak Adnan ona yönelecek gibi.s.s Pek umrumda değil. Zaten Didem elini sallasa ellisi.:Z
bencede adnan degil aykutla olmali.
suan bakiyorum. didem bugun cok hos.
aycan nedense cirkin geldi gözume.
didemle aycanin tartismasi cok komik :)

Rabia ve aycan elenmeli acilen melis ve o sarışın fitne gibi olacak gibi geliyor bana muratın eski yavuklusu olan

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Didem favorim ya süper bir karakter olgun mükemmel

Didem bence Nur gibi biri olacak. Evde en sonunda mutlu ayrılacak.:Z Hakediyorda zaten.:bhr:

Aycan uzun süre evden çıkmaz. Çıksa bile geri alırlar.:( Rabia o kadar tehlikeli değil ya. Serap asıl tehlike. Tam sinsi.s.s

bencede adnan degil aykutla olmali.
suan bakiyorum. didem bugun cok hos.
aycan nedense cirkin geldi gözume.
didemle aycanin tartismasi cok komik :)

Tartışmak için sebebe gerek yok onlarda. Özellikle Ayça için.:F

Rabianin hareketleri taviri bagirmalari birebir Melisin kopyasi.
Gamze iki gundur gözume cok guzel geliyor. saclarini acik birakmak cok yakisiyor ve sac rengide guzel

Ciddi misin.😱 Yok be Leyloş ile kavga eder onlar. Sonuçta Nur meselesi kapanmadı.:F
Aykut ile Serap olmuyor zaten bence de ya Didem ya başka biri gelsin. Ayça iyi olur yanına. Boylu boylu.:Z
tuyolarda öyle okudum :)
görursun bak kanka olurlar. gecen sene melis nurla bi iyiydi bi kötuydu bu seneki kizlarla iyi anlasmayacagi icin leylaya yakin olur zamanla

tuyolarda öyle okudum :)
görursun bak kanka olurlar. gecen sene melis nurla bi iyiydi bi kötuydu bu seneki kizlarla iyi anlasmayacagi icin leylaya yakin olur zamanla

Leyloş deyişini bile özledim Melisin.:bhr: Çok heyacan yaptım şuan.:Z Olabilir senin dediğin gibi. Zamanla kanka olurlar ama ilk başta ayar verecek bence.:A Aycan Didem olayında bizden olsun Aycana yüklensin süper olur.:F

Leyloş deyişini bile özledim Melisin.:bhr: Çok heyacan yaptım şuan.:Z Olabilir senin dediğin gibi. Zamanla kanka olurlar ama ilk başta ayar verecek bence.:A Aycan Didem olayında bizden olsun Aycana yüklensin süper olur.:F
bakarim bir sure girdiklerinde

ayca ile mehtap giris yapiyor.
melisin girmesi biraz zor gibi. kendisi kavga gurultu ile ayrilmis. mahkemelik durumu var bazi yarismacilarla. haftaya leylayi eliyorlar. melis bir sure gelmeyecek belli.
leyla melis mevzusu aycadan sonra reyting cok kipirdamazsa yaparlar birseyler

ayca ile mehtap giris yapiyor.
melisin girmesi biraz zor gibi. kendisi kavga gurultu ile ayrilmis. mahkemelik durumu var bazi yarismacilarla. haftaya leylayi eliyorlar. melis bir sure gelmeyecek belli.
leyla melis mevzusu aycadan sonra reyting cok kipirdamazsa yaparlar birseyler

Bu hafta geliyor birileri gördüm bencede ayça ama mehtap kartının ne işi var programda.:(

Bu hafta geliyor birileri gördüm bencede ayça ama mehtap kartının ne işi var programda.:(
leyladan kartimi var :)
hem mehtap didemden daha kucuk 😉 kiz anne diye kart demek dogru degil.
ayca aykuta geldim deyip semih ve gökhana yönelecekmis. mehtap aykutla ilgilenecek.

Mehtap geldi ya tavan yapar reyting ayça kilo verdi sonunda eve girebildi

leyladan kartimi var :)
hem mehtap didemden daha kucuk 😉 kiz anne diye kart demek dogru degil.
ayca aykuta geldim deyip semih ve gökhana yönelecekmis. mehtap aykutla ilgilenecek.

Yüzü çok buruşuk geliyor bana.:(

Geliş anlarını izledim şimdi güzel şeyler olacak gibi ve fragmanda Mehtap hemen zaten ortalığı karıştırmış.:F Didemin evlendiğini söyledi.:( Ayça ile Aykut iyi kur aslında. Didem Adoyu bıraksın Aykuta yönelsin oda güzel olur.:F

Yüzü çok buruşuk geliyor bana.:(

Geliş anlarını izledim şimdi güzel şeyler olacak gibi ve fragmanda Mehtap hemen zaten ortalığı karıştırmış.:F Didemin evlendiğini söyledi.:( Ayça ile Aykut iyi kur aslında. Didem Adoyu bıraksın Aykuta yönelsin oda güzel olur.:F
Adnanda yapimda hepside evlenip ayrildigini biliyor. hepsi kurmaca. insan bile bile izliyor yinede zevkli oluyor :)
ben dun izlemedim. bugun bakarim mehtapim muhtesem dönusunu :)

Adnanda yapimda hepside evlenip ayrildigini biliyor. hepsi kurmaca. insan bile bile izliyor yinede zevkli oluyor :)
ben dun izlemedim. bugun bakarim mehtapim muhtesem dönusunu :)

Öyle zaten tamamen eğlencesine izliyorum bende :F Ama bu sene Adnan bana çok yapmacık geliyor. Hiç sevmiyorum.:(

Yok böyle fesatlık.😱 Resmen ortalığı inletti Mehtap ve köşeye çekilse kurabiye yiyerek Didemin delirmesini izledi.:( Aycanda kışkırtıp yanına oturdu sırf ceza alsın diye uğraştı.😱 Çok fesatlar yaa.:(