@sokak sanati Gamzeye yapilan sakayi izliyormusun?![]()
Bence Gamze sakaya karsilik saka yapacak Semihe karsi. Hazal ondan delirecekAynen.Çok saçma sapan bir şeye dönüştü. Kavgalara olay olacak bu şaka. Hemde 1 değil 2-3 olaya gebe.
![]()
Bence Gamze sakaya karsilik saka yapacak Semihe karsi. Hazal ondan delirecek
Ayca ile Gökhan haftaya birlikte olacaklar. ben sana yazmistim. Program 1 hafta sinrasi yayin yapiliyor. Suatin yerine Fenomen programindan birisi geliyor.Ayça ile Gökhan olmadı. Bakalım şimdi neler olacak.Birde Ayça istenmeyen oldu. Aycan kazanmış gibi oldu. Kuzum yaa nasıl ağladı fragmanda.
![]()
Ayca ile Gökhan haftaya birlikte olacaklar. ben sana yazmistim. Program 1 hafta sinrasi yayin yapiliyor. Suatin yerine Fenomen programindan birisi geliyor.
o yarismaya dunya yakisiklisi gelsin sirf o yarisma diye yine gönlum acilmazO zaman yeni damat adayı manken gibi bir şey olur.Hadi yine iyisin gözün gönlün açılır.
Ayca Semihe yönelecek diyordu @Felon .Gökhan ile bir şeyler yaşasın isterim ben ama bu sefer Ayça postayı koysun ve ayrılsınlar.![]()
o yarismaya dunya yakisiklisi gelsin sirf o yarisma diye yine gönlum acilmaz
yarismadaki en tatlisi sahin en yakisiklisi aykut.
gelen kisi tarzim degil![]()
kimlerin etmesini istiyorsun?İnşallah bu akşam kavga çıkar.![]()
kimlerin etmesini istiyorsun?
ikisi ayni adama yazilmadikca kavga cikmazHazal ile Aycan olabilir.![]()
ikisi ayni adama yazilmadikca kavga cikmaz![]()
Didem degilde Aycada kavga kapasitesi cok.Diğerlerinden kavga etsin istediklerim altı boş konuşmalar yapıyor. Gamze özellikle. Çok boş kavga ediyor. Nazlı ile Hazal güzel kavga ediyor aslında.
Ayça ve Didem kimseyle kavga etsin istemiyorum zaten.![]()