Kanal D Kısmetse Olur | Genel Sohbet Konusu

Yok böyle fesatlık.😱 Resmen ortalığı inletti Mehtap ve köşeye çekilse kurabiye yiyerek Didemin delirmesini izledi.:( Aycanda kışkırtıp yanına oturdu sırf ceza alsın diye uğraştı.😱 Çok fesatlar yaa.:(
ben son 10 dakilasini izleyebildim.
aycada resmen semihin agzinin icine girecek. hazal pek sevinmedi ama

ben son 10 dakilasini izleyebildim.
aycada resmen semihin agzinin icine girecek. hazal pek sevinmedi ama

Aynen Semihe yürüyor o.:F Elini tutmaya çalışmalar sarılmaya çalışmalar falan. Çok bariz yani.:F Ben baktım bölümün çoğuna. Mehtap'ın ne kadar gıcık biti olduğunu bir kez daha anladım.:( Resmen kıl. Birde itici sesi ile. Ağzına vurasım geliyor.

Aynen Semihe yürüyor o.:F Elini tutmaya çalışmalar sarılmaya çalışmalar falan. Çok bariz yani.:F Ben baktım bölümün çoğuna. Mehtap'ın ne kadar gıcık biti olduğunu bir kez daha anladım.:( Resmen kıl. Birde itici sesi ile. Ağzına vurasım geliyor.
az önce aycanin eve girisini izledim. gökhan resmen renkten renge girmis.
aycada herkesle cok icli disli.
gökhan kizi hisgeldin etmedi köselere kacmis :)

Geçen sene gökhan ayçaya talipti çünkü emre atiği bile dövdü @dosimosi

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayça Gökhana yürüyor.:F Çok dobra bu kız yaa. Aykut ilede olur bence Ayça.:bhr:

Bakalım Ayça kimi çağıracak.:D

Son düzenleme:
Ayça Gökhan'ı çağırdı baya yürüdü ikisi de bir birine.:F Olacak bu iş belli.

izlemedim. cuma gunu bakarim. ozamana kadar birkackere daha sagdan sola atlayanlar olur

Fragmanı izle. Aycan'a fena posta koyuyor Ayça.:F Zaten Rabia silindi Gökhan olayında. Hiç etkisi yok. Ayça 2 bakışı 1 hareketi ile yutkundurdu Gökhan'ı.:F Aycan'ın hiç şansı yok.

Fragmanı izle. Aycan'a fena posta koyuyor Ayça.:F Zaten Rabia silindi Gökhan olayında. Hiç etkisi yok. Ayça 2 bakışı 1 hareketi ile yutkundurdu Gökhan'ı.:F Aycan'ın hiç şansı yok.
baktim fragmana. Ayca Gökhana kolyem arabanda kalmis falan dedi :) yavas yavas acika cikiyor eskiden görustukleri

baktim fragmana. Ayca Gökhana kolyem arabanda kalmis falan dedi :) yavas yavas acika cikiyor eskiden görustukleri

Ama dün dedi sanki.Dün kolyem arabada kaldı dedi diye anımsıyorum. Aynen eskiden Ayça hayranı olduğu açığa çıkacak gelecek hafta. Mehtap iş başına geçer yine.:F

Ama dün dedi sanki.Dün kolyem arabada kaldı dedi diye anımsıyorum. Aynen eskiden Ayça hayranı olduğu açığa çıkacak gelecek hafta. Mehtap iş başına geçer yine.:F
tekrar baktim. yarinki bölumde kolye var. fragmana tekrar bak.
anlasilan yarinki tavirdan dolayi Leyla hanim elenecek. Suatin suprizini begenmemis. mehtap ayca geldi leyla hanima yol görundu. eleniyor ve bu hafta giren olmayacak. suan zaten karisik ondan kimse girmiyor

tekrar baktim. yarinki bölumde kolye var. fragmana tekrar bak.
anlasilan yarinki tavirdan dolayi Leyla hanim elenecek. Suatin suprizini begenmemis. mehtap ayca geldi leyla hanima yol görundu. eleniyor ve bu hafta giren olmayacak. suan zaten karisik ondan kimse girmiyor

Aynen çok ucuz davranmış. Çok iğrençti. Leyloş Melih gelmeden eleniyor ona üzülüyorum ama Ayça ağzının payını verdi.:X

Aykut 1. olmuş.:Z Didemde 1. oluyor ödüle gidiyorlar gibi.:A

Aykut - 20
Gökhan - Adnan - 19
Semih - 18 sıralama bu şekilde olmuş.

Kraliçe ile Kral çok hoşlar.:bhr: DidAy çiftine bayıldım.:love1:
haftaya didem ile aykut birinci oluyor. didem parayi aliyor suat gidecek. bu hafta leyla elenince onunlada isleri bitecek. 23 ekimdeki cekimler ve sonrasinda adnan ve didem barisiyorlar.
Ayca ve Gökhanda tanima yoluna giriyorlar. muratlarina eriyorlar

haftaya didem ile aykut birinci oluyor. didem parayi aliyor suat gidecek. bu hafta leyla elenince onunlada isleri bitecek. 23 ekimdeki cekimler ve sonrasinda adnan ve didem barisiyorlar.
Ayca ve Gökhanda tanima yoluna giriyorlar. muratlarina eriyorlar

yine olaylar olaylar.:A Aycan yine tekme yiyecek ona seviniyorum ben.:F Rabiaya talip gelir zaten. Ayça ile Gökhan olsun.

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy