Kanal D Kısmetse Olur | Genel Sohbet Konusu

3 ay oluyor ayrılalı ablam özellik bir olayı kalmadı kısmetse olur artık diyorum kızlara kapımı kapadım :)

:D peki bitanem hakkında hayırlısı olsun nasibinde o kız yokmuş ne yapalım
okulunu bitir işinin askerliğini yap işinin başına geç oda olur inşallah

Merveşimi yapım nasıl eler ya çok tatlıydı maşallah Allah bunun gibi temiz yüzlüsünü bana bağışlasın dimi abla @vadikızı

Yeni Gelin ve Damat adayları kart :F

Merveşimi yapım nasıl eler ya çok tatlıydı maşallah Allah bunun gibi temiz yüzlüsünü bana bağışlasın dimi abla @vadikızı

Yeni Gelin ve Damat adayları kart :F
sen hep ayca ile murat girecek diyordun.
o giren bayan Nur un annesi :)

Bu Adnan'ıda adam yaptılar :F

Didem ile Aykut süper olurdu. Ama Aycan'a gol olduğu için Didem ile Adnan çiftine okey benim için.:A O değilde Didem ne akıllı bir kadın. Bayılıyorum.:love1:
dun programdaki haftalik özete baktim biraz. senin didem adnan diyor baska birsey demiyor.
illerde didemin basindan evlilik gectigi bombasi patlatilacak.
cigdem celik girsin bence iste benim stilimden. oda alimli guzel fakat onunda yasi var biraz.

dun programdaki haftalik özete baktim biraz. senin didem adnan diyor baska birsey demiyor.
cigdem celik girsin bence iste benim stilimden. oda alimli guzel fakat onunda yasi var biraz.
Girecekler ama reyting için 2-3 hafta kart leylayı izlryeceğiz

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen fragmanda bende gördüm. O kızıl Nurun annesi dimi.😱 Ses tonundan tanıdım. Rezalet resmen.:F

Evet Didem Adnan diyor ama Aykuta yönelir. Çünkü Adnan ile yapamazlar bence. Aykut ile iyi ikili olurlar.:D
Ayça bu hafta madura yatacak Adnan ona yönelecek gibi.s.s Pek umrumda değil. Zaten Didem elini sallasa ellisi.:Z

Aynen fragmanda bende gördüm. O kızıl Nurun annesi dimi.😱 Ses tonundan tanıdım. Rezalet resmen.:F

Evet Didem Adnan diyor ama Aykuta yönelir. Çünkü Adnan ile yapamazlar bence. Aykut ile iyi ikili olurlar.:D
Ayça bu hafta madura yatacak Adnan ona yönelecek gibi.s.s Pek umrumda değil. Zaten Didem elini sallasa ellisi.:Z
Rabia ve aycan elenmeli acilen melis ve o sarışın fitne gibi olacak gibi geliyor bana muratın eski yavuklusu olan

Didem favorim ya süper bir karakter olgun mükemmel

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy