Morgül enazından ilk5 hafta dayanırdı bence kıyamazlardı @Bully ve @DarkLeqenD
Morgül enazından ilk5 hafta dayanırdı bence kıyamazlardı @Bully ve @DarkLeqenD
PinhaniSen hangisiydin
Gökhan türkmeni sevmiyorum pek
Saol sen hangisiydin
Kızdın mı yani bana
Sen hangisiydin ki
Sen hep iyi ver ben seni sırtımda taşırımOha baya iyi vermişim ona kıymetimi bil benim
senin o güvendiğin @Bully dediki morgulu şutlaman kötü olmuş kesin elencekti bizzde rahat olucaktık dedi o güvendiğin @DarkLeqenD ise tespitin çok doğru dediMorgül enazından ilk5 hafta dayanırdı bence kıyamazlardı @Bully ve @DarkLeqenD
Sana mı inancam çirkin kanıtın varmı bebe mi kandırıyorsun bana ihanet edemezlersenin o güvendiğin @Bully dediki morgulu şutlaman kötü olmuş kesin elencekti bizzde rahat olucaktık dedi o güvendiğin @DarkLeqenD ise tespitin çok doğru dedi
hahah var tabikide ayoll mesajları diğer konuda duruyorSana mı inancam çirkin kanıtın varmı bebe mi kandırıyorsun bana ihanet edemezler
tatmin oldunmu sırlamandanEvet Arkadaşlar 2.haftada kullanacağım şarkıyı buraya bırakıyorum.Bende son bi kez dinleyip uyuyacam zaten.Herkese İyi geceler.
Bu arada ilk hafta elenen kişi şaşırtmıyor ilk hafta elenme laneti var üzerinde kırması lazım yoksa hayatında da çok başına bela olacakhahah var tabikide ayoll mesajları diğer konuda duruyor
Ne Tatmin olması be , 5 sıra daha kaysa eleniyordum.tatmin oldunmu sırlamandan
Bildirim yine gelmemiş.
Bu arada ilk hafta elenen kişi şaşırtmıyor ilk hafta elenme laneti var üzerinde kırması lazım yoksa hayatında da çok başına bela olacak
benim yarışmalarımda oluyor hep 2.sezond ilk hafta elenmişti millet bendne şüphelenecek ayol11 şarkılık albümümüzde 2 zayıf şarkımız vardı, Körebe şarkısı onlardan biriydi diğerini de elemiştim zaten. Bu yüzden bu sonuca itiraz etmiyorum. 2.hafta çok kritik olacak benim için bakalım.
Final puanı alan @Tolstoyevski @eskici @Forumdash tebrik ederim sizleri.
@vadikızı ne olacak senin bu yarışmalardaki şanssızlığın Geçmiş olsun abla geldiğinde çok üzülme tamam mı
Bu arada @Tzira ve @soo gibi iki kaliteli jüriye oy kullandırtmayan @Çiğdem- i de şiddetle kınıyorum buradan. ss
İtiraf ediyorsun işte kadını kandırıyorsun yanlış yönlendiriyorsun rüşvet veriyorsun herkes 1 puan versin diye sonunda hep sonuncu oluyorbenim yarışmalarımda oluyor hep 2.sezond ilk hafta elenmişti millet bendne şüphelenecek ayol
@Bully tzira olsun soo olsun menes olsun atacan olsun ve 1-2 kişi daha var ilk hafta kullanamadılar bayramdan sonra kullanıcaz dediler ama yine iyi oy topladık 2 saatte bitti daha gelecek çok kaliteli jurilerimiz var merak etme diğer haftalarımız daha uzun geçecek
ablam ile niye konuşmuyon la senBu arada ilk hafta elenen kişi şaşırtmıyor ilk hafta elenme laneti var üzerinde kırması lazım yoksa hayatında da çok başına bela olacak