Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Sonuçları

11 şarkılık albümümüzde 2 zayıf şarkımız vardı, Körebe şarkısı onlardan biriydi diğerini de elemiştim zaten. Bu yüzden bu sonuca itiraz etmiyorum. 2.hafta çok kritik olacak benim için bakalım. :D

Final puanı alan @Tolstoyevski @eskici @Forumdash tebrik ederim sizleri. :)

@vadikızı ne olacak senin bu yarışmalardaki şanssızlığın :F Geçmiş olsun abla geldiğinde çok üzülme tamam mı :A

Bu arada @Tzira ve @soo gibi iki kaliteli jüriye oy kullandırtmayan @Çiğdem- i de şiddetle kınıyorum buradan. ss

Bu arada stratejik olarak seçim yapmayı kararlaştırmıştım ama bu şarkıyla dahi çok kötü sonuç almışım:( sanırım iddalı seçim daha iyi ama o şekilde öbür haftalara iddalı şarkı kalmıyor:)

Erkin Korayı tebrik ediyorum ben düşük verdim ama zaten o listede başkası lider olamazdı benim oyum bazılarının gitmemesi gerektiğini düşündüğüm için absürd oldu :)
Tebrikler @Tolstoyevski :oley:

Hande yener fanı çok anlaşılan şarkı berbat yoksa :(

Murat Dalkılıç yerine başkası elenmeliydi :( @vadikızı geçmiş olsun ablam
jüri olarak başarılar dilerim :)

@Bully sana o kadar oy verdik diplerdesin. Benim.yüksek verdiğim kişi düşük alamaz. Düzelt durumunu hemen.:pala:

Tebrikler Erkin Koray.

Geçmiş olsun @vadikızı sen her yarışta ilk haftalarda eleniyorsun. Kır artık şu makus talihini.:F
Bildirim yine gelmemiş. :F

Dediğim gibi albümdeki tek zayıf şarkıydı, forum zevkliyse eğer önümüzdeki haftadan itibaren yükselişe geçmem gerekiyor. :A

Oy için tekrar teşekkürler bu arada. :bhr:

3. Olmuşum hiç beklemiyordum. İlkkez yarişiyorum bu yarişmada güzel motive oldu:hearteyes: özellikle 10+ ile ihya edenlere teşekkürlerimi sunuyorum:X 5 ve altı verenler... Ne diyim bilemedim, kıyafetsizim :F

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Çiğdem- @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD

Bu arada ilk hafta elenen kişi şaşırtmıyor ilk hafta elenme laneti var üzerinde kırması lazım yoksa hayatında da çok başına bela olacak :A
11 şarkılık albümümüzde 2 zayıf şarkımız vardı, Körebe şarkısı onlardan biriydi diğerini de elemiştim zaten. Bu yüzden bu sonuca itiraz etmiyorum. 2.hafta çok kritik olacak benim için bakalım. :D

Final puanı alan @Tolstoyevski @eskici @Forumdash tebrik ederim sizleri. :)

@vadikızı ne olacak senin bu yarışmalardaki şanssızlığın :F Geçmiş olsun abla geldiğinde çok üzülme tamam mı :A

Bu arada @Tzira ve @soo gibi iki kaliteli jüriye oy kullandırtmayan @Çiğdem- i de şiddetle kınıyorum buradan. ss
benim yarışmalarımda oluyor hep 2.sezond ilk hafta elenmişti millet bendne şüphelenecek ayol :A

@Bully tzira olsun soo olsun menes olsun atacan olsun ve 1-2 kişi daha var ilk hafta kullanamadılar bayramdan sonra kullanıcaz dediler ama yine iyi oy topladık 2 saatte bitti daha gelecek çok kaliteli jurilerimiz var merak etme :F diğer haftalarımız daha uzun geçecek :A

benim yarışmalarımda oluyor hep 2.sezond ilk hafta elenmişti millet bendne şüphelenecek ayol :A

@Bully tzira olsun soo olsun menes olsun atacan olsun ve 1-2 kişi daha var ilk hafta kullanamadılar bayramdan sonra kullanıcaz dediler ama yine iyi oy topladık 2 saatte bitti daha gelecek çok kaliteli jurilerimiz var merak etme :F diğer haftalarımız daha uzun geçecek :A
İtiraf ediyorsun işte kadını kandırıyorsun yanlış yönlendiriyorsun rüşvet veriyorsun herkes 1 puan versin diye sonunda hep sonuncu oluyor :F