Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Sonuçları

evet 22:00 başladık tam 2 saat sürdü oylamamız ama 2 saat vakit geçirdik öyle düşünmek lazım :A ŞİMDİ SON OYU VERİYORUM 5 DAKIKAYA SONUCLAR GELECEK :A

@cookies
Hande 14
Murat Boz 13
Pinha 12
Sezen 11
Ziynet 10
Burcu 9
Merve 8
Ekin 7
Murat Dalkılıç 6
Gülşen 5
Model 4
Ferdi 3
Ezo 2
Gökhan türkmen 1

Ziynet sesini iyi kullanmış. Sen osun muhtemelen verdim puanı ama genel olarak şarkıları dinlemek faciaydi. Son olabilir bu.:F

Yok hiç sevmiyorum ve zannetmiyorum.:A
Evet bu albümde çok özel şarkıları seslendirdi ve çok da güzel okudu hepsini :D Kısmet oy yollarsan bekleriz yollamazsan can sağlığı :A

Oo çok iyiymiş albümümde güzel şarkılarda var beğenirsin belki :D

Genelde hit şarkı dinliyorum genel olarak bütün şarkıcılara hitap etmiyorum ama hepsi hakkında ufakta olsa bilgim vardır Ziynet Sali hayranı olduğumu da söylemeden geçemeyeceğim :D

Ziynet sesini iyi kullanmış. Sen osun muhtemelen verdim puanı ama genel olarak şarkıları dinlemek faciaydi. Son olabilir bu.:F

Yok hiç sevmiyorum ve zannetmiyorum.:A
Babanın Huzurum Kalmadı adlı şaheserine bir kişi youtube da yorum yapmış ve seni bu yorumla baş başa bırakıyorum : ''Ferdi Tayfur dinlemiyorsanız çok şey kaybediyorsunuz ama Ferdi Tayfur dinliyorsanız zaten çok şey kaybetmişsinizdir''

Babanın Huzurum Kalmadı adlı şaheserine bir kişi youtube da yorum yapmış ve seni bu yorumla baş başa bırakıyorum : ''Ferdi Tayfur dinlemiyorsanız çok şey kaybediyorsunuz ama Ferdi Tayfur dinliyorsanız zaten çok şey kaybetmişsinizdir''

Bende burada olduğum sürece o Ferdi ile yarışan kişi çok şey kaybedecek.:Z