Oo çok iyiymiş albümümde güzel şarkılarda var beğenirsin belkiKalırsan şayet Dağınık Yatak, Çeyrek Gönül, Mevsimsizsin, ve BAL şarkılarına çok yüksek puan alacaksın
Oo çok iyiymiş albümümde güzel şarkılarda var beğenirsin belkiKalırsan şayet Dağınık Yatak, Çeyrek Gönül, Mevsimsizsin, ve BAL şarkılarına çok yüksek puan alacaksın
Harikasın @sokak sanati bunu söylediğime inanamıyorum
sokak sanati elbet bir gün Ferdi Tayfur dinleyeceksin.Değerini geç anlayacaksın.
Pinhani
Evet bu albümde çok özel şarkıları seslendirdi ve çok da güzel okudu hepsini Kısmet oy yollarsan bekleriz yollamazsan can sağlığıZiynet sesini iyi kullanmış. Sen osun muhtemelen verdim puanı ama genel olarak şarkıları dinlemek faciaydi. Son olabilir bu.
Yok hiç sevmiyorum ve zannetmiyorum.
Oo çok iyiymiş albümümde güzel şarkılarda var beğenirsin belki
Zaten albümümde Kavak Yelleri'nin ilk sezonunda çıkmış bi albüm Beni Al, Dön Bak Dünyaya, Hele Bi Gel, Unutuldular, Gözler Anlatır, Seni Bana Anlatırlar varBayılırım. Kavak Yelleri hastası biri olarak bayılırım yani her şarkılarına.
Babanın Huzurum Kalmadı adlı şaheserine bir kişi youtube da yorum yapmış ve seni bu yorumla baş başa bırakıyorum : ''Ferdi Tayfur dinlemiyorsanız çok şey kaybediyorsunuz ama Ferdi Tayfur dinliyorsanız zaten çok şey kaybetmişsinizdir''Ziynet sesini iyi kullanmış. Sen osun muhtemelen verdim puanı ama genel olarak şarkıları dinlemek faciaydi. Son olabilir bu.
Yok hiç sevmiyorum ve zannetmiyorum.
Buna sevindim işte hadi hayırlısı diyelim o zamanGenelde hit şarkı dinliyorum genel olarak bütün şarkıcılara hitap etmiyorum ama hepsi hakkında ufakta olsa bilgim vardır Ziynet Sali hayranı olduğumu da söylemeden geçemeyeceğim
BİTTİ SENİ ŞİMDİ ELEYECEM 5 DAKIKA SONRA GÖRÜRSÜNsaat 12 ye ka bitmezse seni bal kabağına dönüştrecek pompy ona göre @Çiğdem-
Zaten albümümde Kavak Yelleri'nin ilk sezonunda çıkmış bi albüm Beni Al, Dön Bak Dünyaya, Hele Bi Gel, Unutuldular, Gözler Anlatır, Seni Bana Anlatırlar var
Zaten albümümde Kavak Yelleri'nin ilk sezonunda çıkmış bi albüm Beni Al, Dön Bak Dünyaya, Hele Bi Gel, Unutuldular, Gözler Anlatır, Seni Bana Anlatırlar var
iyi şarkıcılarda var ama albüm yarışması olduğundan survivora oranla orada kullanılmayan 1 tık düşük şarkılar kullanılıyor burada sen devam et oylamayaSeni şampiyon yaparız o zaman.
Babanın Huzurum Kalmadı adlı şaheserine bir kişi youtube da yorum yapmış ve seni bu yorumla baş başa bırakıyorum : ''Ferdi Tayfur dinlemiyorsanız çok şey kaybediyorsunuz ama Ferdi Tayfur dinliyorsanız zaten çok şey kaybetmişsinizdir''