Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Sonuçları

Bizle neden röportaj yapılmıyor :))) @Çiğdem-
Yeni adayı ne zaman tanıtıcaz? Konu açılıyordu dimi?
Çok sıkıcı bir röportaj olmuş yine de emeklerinize sağlık. :A

Neyse yeni hafta konusu ne zaman geliyor :D
@Bully @Forumdash yarın 2.hafta konusu açılıcak henüz forum yerine tam oturmadığı için bu haftada 2 gün olucak şarkı gödnerme süresi sonra tek güne düşücek :F yeni konu açıldığında şarkını paylaşırsın @Forumdash :F

@Harunnn60 her hafta elenen ve 1. olan yarışmacılara yapılacak :A

Melek ablam hükmü var diyorsa vardır karışma sen Çiğdem cadalozu :A
Sayın Co admin Kaan bey varolduğunuz rütbenin hakkını veren en iyi yöneticisiniz ve sizden bir ricam olacak : Çaylakların etiketleri bildirim olarak gitmesini rica ediyorum sizin gibi görevini layıkıyla yapan bir yöneticinin beni geri çevireceğini düşünmüyorum.

Foruma geldiğimden beri en iyi yağımı çektim yine de okudum attı pis buliy :T: bi çare bulun etiketlerim bildirim olarak gitmiyiii :T

Sayın Co admin Kaan bey varolduğunuz rütbenin hakkını veren en iyi yöneticisiniz ve sizden bir ricam olacak : Çaylakların etiketleri bildirim olarak gitmesini rica ediyorum sizin gibi görevini layıkıyla yapan bir yöneticinin beni geri çevireceğini düşünmüyorum.

Foruma geldiğimden beri en iyi yağımı çektim yine de okudum attı pis buliy :T: bi çare bulun etiketlerim bildirim olarak gitmiyiii :T
Ek mesajın üzerine güldürdüme çevirdim hadi iyisin. :A

İçten ya da yapmacık övgüleriniz için teşekkür ederim DarkLeqenD bey. Konuyla ilgileniyorum, en kısa sürede size olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapacağım. İyi forumlar.

Ek mesajın üzerine güldürdüme çevirdim hadi iyisin. :A

İçten ya da yapmacık övgüleriniz için teşekkür ederim DarkLeqenD bey. Konuyla ilgileniyorum, en kısa sürede size olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapacağım. İyi forumlar.
Adımı söylemesene , kimliğimi açık etmemem lazım :A