Gökhan Türkmen'i favorilerinden göstermemişsin küstüm sana. sssıkıcı mı neresi sıkıcı be
Gökhan Türkmen'i favorilerinden göstermemişsin küstüm sana. ss
Bizle neden röportaj yapılmıyor )) @Çiğdem-
Yeni adayı ne zaman tanıtıcaz? Konu açılıyordu dimi?
@Bully @Forumdash yarın 2.hafta konusu açılıcak henüz forum yerine tam oturmadığı için bu haftada 2 gün olucak şarkı gödnerme süresi sonra tek güne düşücek yeni konu açıldığında şarkını paylaşırsın @ForumdashÇok sıkıcı bir röportaj olmuş yine de emeklerinize sağlık.
Neyse yeni hafta konusu ne zaman geliyor
Şimdi barıştık işte ablacım. Gönül isterdi ki Murat Dalkılıç değil Model elenseydi ama olan oldu napalım maalesef erkenden gittin çoğu zamanki gibi.abuu yumucuğum valla unuttum oda favorilerimdendi
Şimdi barıştık işte ablacım. Gönül isterdi ki Murat Dalkılıç değil Model elenseydi ama olan oldu napalım maalesef erkenden gittin çoğu zamanki gibi.
Şimdi barıştık işte ablacım. Gönül isterdi ki Murat Dalkılıç değil Model elenseydi ama olan oldu napalım maalesef erkenden gittin çoğu zamanki gibi.
aaa öyle röportaj dışı söylediğin favorilerin bir hükmü yok tüm türkiye televizyonlarında röpörtajlardaki favorilerin yayınlandıabuu yumucuğum valla unuttum oda favorilerimdendi
aaa öyle röportaj dışı söylediğin favorilerin bir hükmü yok tüm türkiye televizyonlarında röpörtajlardaki favorilerin yayınlandı
aaa öyle röportaj dışı söylediğin favorilerin bir hükmü yok tüm türkiye televizyonlarında röpörtajlardaki favorilerin yayınlandı
Melek ablam hükmü var diyorsa vardır karışma sen Çiğdem cadalozusus kızz hükmü var var @Bully kaan sen bakma bu cadıya
Melek ablam hükmü var diyorsa vardır karışma sen Çiğdem cadalozu
Sayın Co admin Kaan bey varolduğunuz rütbenin hakkını veren en iyi yöneticisiniz ve sizden bir ricam olacak : Çaylakların etiketleri bildirim olarak gitmesini rica ediyorum sizin gibi görevini layıkıyla yapan bir yöneticinin beni geri çevireceğini düşünmüyorum.Melek ablam hükmü var diyorsa vardır karışma sen Çiğdem cadalozu
Ek mesajın üzerine güldürdüme çevirdim hadi iyisin.Sayın Co admin Kaan bey varolduğunuz rütbenin hakkını veren en iyi yöneticisiniz ve sizden bir ricam olacak : Çaylakların etiketleri bildirim olarak gitmesini rica ediyorum sizin gibi görevini layıkıyla yapan bir yöneticinin beni geri çevireceğini düşünmüyorum.
Foruma geldiğimden beri en iyi yağımı çektim yine de okudum attı pis buliy bi çare bulun etiketlerim bildirim olarak gitmiyiii
Adımı söylemesene , kimliğimi açık etmemem lazımEk mesajın üzerine güldürdüme çevirdim hadi iyisin.
İçten ya da yapmacık övgüleriniz için teşekkür ederim DarkLeqenD bey. Konuyla ilgileniyorum, en kısa sürede size olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapacağım. İyi forumlar.
Aman çok da meraklıydım zaten, daha da anmam adını.Adımı söylemesene , kimliğimi açık etmemem lazım
Çok düşüncelisinAman çok da meraklıydım zaten, daha da anmam adını.