DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,135
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
iyi şarkıcılarda var ama albüm yarışması olduğundan survivora oranla orada kullanılmayan 1 tık düşük şarkılar kullanılıyor burada sen devam et oylamaya![]()
Seni şampiyon yaparız o zaman.![]()
Helal sizeAlbümde bunlar varsa favorim sensin![]()
Ben değil sen Ferdi Babaya düşük verdikçe kaybedeceksin.Mesela şuan kaybediyorsun.Ne desem boş ama şunu şuraya bırakayım : Bi gün dinleyeceksin.Bende burada olduğum sürece o Ferdi ile yarışan kişi çok şey kaybedecek.![]()
Napam benpuan durumu geldi arkadaşlar
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati
Ne alaka ben sana şarkımı seçermisin dedim sadece 2 gün işim var dedim sonra ilgilenirim dedim sen kovdunjurisinmorgülle kalbiniz dayanmadı malesef
![]()
Ziynet SaliSen hangisiydin
Gökhan türkmeni sevmiyorum pek
Saol sen hangisiydin
Kızdın mı yani bana
Sen hangisiydin ki![]()
kovmadım ayoll zaten 1.haftadan elencekti ben sizin karizmasınızı korudumNe alaka ben sana şarkımı seçermisin dedim sadece 2 gün işim var dedim sonra ilgilenirim dedim sen kovdun![]()
Ferdi Baba.Sen hangisiydin
Gökhan türkmeni sevmiyorum pek
Saol sen hangisiydin
Kızdın mı yani bana
Sen hangisiydin ki![]()
Oha baya iyi vermişim ona kıymetimi bil benimZiynet Sali![]()