Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Sonuçları

benim yarışmalarımda oluyor hep 2.sezond ilk hafta elenmişti millet bendne şüphelenecek ayol :A

@Bully tzira olsun soo olsun menes olsun atacan olsun ve 1-2 kişi daha var ilk hafta kullanamadılar bayramdan sonra kullanıcaz dediler ama yine iyi oy topladık 2 saatte bitti daha gelecek çok kaliteli jurilerimiz var merak etme :F diğer haftalarımız daha uzun geçecek :A
Aman MEnes eksik kalsın. ss

Ben bu işten anlıyorsam haftaya toparlayacağıma eminim, 2.haftayı iple çekiyorum. :A

3. Olmuşum hiç beklemiyordum. İlkkez yarişiyorum bu yarişmada güzel motive oldu:hearteyes: özellikle 10+ ile ihya edenlere teşekkürlerimi sunuyorum:X 5 ve altı verenler... Ne diyim bilemedim, kıyafetsizim :F

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Çiğdem- @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD
Bu arada stratejik olarak seçim yapmayı kararlaştırmıştım ama bu şarkıyla dahi çok kötü sonuç almışım:( sanırım iddalı seçim daha iyi ama o şekilde öbür haftalara iddalı şarkı kalmıyor:)
@turkuazz bencede elenmeye oynmaman lazımdı ben şarkıyı çok sevdim ama ezo pek bilinmeyen birisi onu tanıtmış olcuaksın foruma :F

@Forumdash ilk 10 oy falan çok kötü geldi sana eleniyormu dedim şarkın çok güzeldi hak ettinde final puanını nasılmış bu heyecanı yarışmacı olrak yaşamak :A

sen hangisiydin bu kadar iddalısın merak ettim :D
Gökhan Türkmen. :D

Adamın şarkıları genellikle slow ağırlıklı biliyorsun bu yüzden ilk hafta hareketli kullanayım dedim ters tepti sanırım. ss Ama albümde gerçekten güzel slowlar var inşallah forum haklarını verir. :D

Erkin Koray birinci, Murat Dalkılıç sonuncu olmuş ha vay anasını çok şaşırdım :A Ben demiştim ama @vadikızı ilk haftadan elenir diye şu kötü talihini bi yenemedi gitti :A Geçmiş olsun abla ben dediğim gibi sevmem Murat'ı ama yine de eleneceğini tahmin etmiyordum :D benim son 4ün ayrılması da yanlışlıkla oldu @Çiğdem- bilinçli yapılmış bi şey değil :A

@Tolstoyevski tebrikler sevindim 1. olmana :)
@eskici @Forumdash size de tebrikler benim için ilk 3lük olmasa da fena değildi şarkılarınız orta sıralarda yer vermiştim size :D

Son düzenleme:
İtiraf ediyorsun işte kadını kandırıyorsun yanlış yönlendiriyorsun rüşvet veriyorsun herkes 1 puan versin diye sonunda hep sonuncu oluyor :F
hahahah aa yok benle alakası :A

güliz ayla ile geliyordu kadın şarkıcıların kredisi vardır onla gelse biraz ilerlerdi bu dalkılıç kalasını seçti son anda murat survvordada hemen elenmişti :A

@turkuazz bencede elenmeye oynmaman lazımdı ben şarkıyı çok sevdim ama ezo pek bilinmeyen birisi onu tanıtmış olcuaksın foruma :F

@Forumdash ilk 10 oy falan çok kötü geldi sana eleniyormu dedim şarkın çok güzeldi hak ettinde final puanını nasılmış bu heyecanı yarışmacı olrak yaşamak :A
Oylamada isim olarak oy kullanılıyor çoğu oylamada bu açıdan Ezo bazı şarkıcılara oranla fazla iyi puan almayabilir..bu hafta için birincilik beklemiyordum ancak bu kadar kötü bir sonuçta beklemiyordum biraz olsun umarım ilerleyebilirim bakalım artık:)

Erkin Koray birinci, Murat Dalkılıç sonuncu olmuş ha vay anasını çok şaşırdım :A Ben demiştim ama @vadikızı ilk haftadan elenir diye şu kötü talihini bi yenemedi gitti :A Geçmiş olsun abla ben dediğim gibi sevmem Murat'ı ama yine de eleneceğini tahmin etmiyordum :D benim son 4ün ayrılması da yanlışlıkla oldu @Çiğdem- bilinçli yapılmış bi şey değil :A
hahah ben bilmem onların sahibine anlat derdini ben akıllarına kuşku soktum :A

Gökhan Türkmen. :D

Adamın şarkıları genellikle slow ağırlıklı biliyorsun bu yüzden ilk hafta hareketli kullanayım dedim ters tepti sanırım. ss Ama albümde gerçekten güzel slowlar var inşallah forum haklarını verir. :D

Gökhan Türkmen aynen slow adamdır hareketli neden çekmişse sana patladı :(

hahahah aa yok benle alakası :A

güliz ayla ile geliyordu kadın şarkıcıların kredisi vardır onla gelse biraz ilerlerdi bu dalkılıç kalasını seçti son anda murat survvordada hemen elenmişti :A
Dizimedya hatırlarsan ilk 2 haftada gitmişti şimdide öyle adamın aslında çok iyi şarkılarıda var ama bizimkiler kullanamıyor bir sorun var :F