Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Sonuçları

@turkuazz bencede elenmeye oynmaman lazımdı ben şarkıyı çok sevdim ama ezo pek bilinmeyen birisi onu tanıtmış olcuaksın foruma :F

@Forumdash ilk 10 oy falan çok kötü geldi sana eleniyormu dedim şarkın çok güzeldi hak ettinde final puanını nasılmış bu heyecanı yarışmacı olrak yaşamak :A
Aynen yaa ben de eleniyorum hissetmedim ama ilk 10'a zor girerim diye tahmin ediyordum:X Heycan güzelmiş, kötü puan verenlere fanlığım tutar da taş maş atarım diyordum ama yarişma fanliğimi köreltti resmen :Fyada dizi izlediğim için tam konsantre olamadım ama okuyacam baştan yine forumu:X

Oylamada isim olarak oy kullanılıyor çoğu oylamada bu açıdan Ezo bazı şarkıcılara oranla fazla iyi puan almayabilir..bu hafta için birincilik beklemiyordum ancak bu kadar kötü bir sonuçta beklemiyordum biraz olsun umarım ilerleyebilirim bakalım artık:)

ezoya destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum çok doğal bir sesi var ve en azından bir çeyrek final görmeli :D
jüride olan arkadaşları insafa davet ediyorum :F

@EFE UYSAL evet @DarkLeqenD ve ben Morgül'e kıyamazdık belki ama forum öyle bir kıyardı ki neye uğradığını şaşırırdın. :A
Bu beye mi kıyarlar tesüf ederim :T:
Survivor-2016-Y%C4%B1lmaz-Morg%C3%BCl.jpg

ezoya destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum çok doğal bir sesi var ve en azından bir çeyrek final görmeli :D
jüride olan arkadaşları insafa davet ediyorum :F
Şükür ya bir jürimiz olumlu konuştu teşekkürler umarım bu düşüncede olan birkaç kişi daha olur:) çeyrek final olursa bu aslında yeterli olur:) benimde hedefim buydu:)

Aynen yaa ben de eleniyorum hissetmedim ama ilk 10'a zor girerim diye tahmin ediyordum:X Heycan güzelmiş, kötü puan verenlere fanlığım tutar da taş maş atarım diyordum ama yarişma fanliğimi köreltti resmen :Fyada dizi izlediğim için tam konsantre olamadım ama okuyacam baştan yine forumu:X
sen hangi diziyi izliyordun ayoll seviyor sevmiyor yoktu galiba :F

@Bully sonuclari takip edemedim Gülsen'e iyi verdim demissin ama kac verdin ona göre tesekkür edeyim bari :A

aa nasıl vardı ayoll olmayanlar dizi listesinde dğeilmiydi 😱

sat 10 dan beridir aralıksız sonuc sunuyoruz hiç bakamadım başka yere bölüm nasıldı :A
Bölüm sonu ireme saydıracaksın :X Tuna'ya aşık olursun, Deniz'e ağlarsın. Yiğit'e boş eleman dersin :A iyiydi bölüm :X

Aslında kullanabileceğim bir slowu vardı ama çok içime sinmedi nakaratı bir ağır buldum, dinle bir istersen belki de hata yaptım bilmiyorum. :D :(

ya buda körebe gibi kötü giderdi bence yaa elenebilirdi bile bence bana aşırı ağır geldi :F ama elenemse bile körebeden farksız olmazdı bence :F

ama cnm kimi görsem diğer albümü seçseydin diyor senin için bazılarıda gökhan türkmen kim diyor @sokak sanati öyle demişti :A

Şükür ya bir jürimiz olumlu konuştu teşekkürler umarım bu düşüncede olan birkaç kişi daha olur:) çeyrek final olursa bu aslında yeterli olur:) benimde hedefim buydu:)

kalitenin yanındayız her zaman ezo kaliteli bir ses diğerleri zaten usta artık yani en düşüğü elemem hiç bir zaman en iyiye zaten herkes oy verir :)

Aslında kullanabileceğim bir slowu vardı ama çok içime sinmedi nakaratı bir ağır buldum, dinle bir istersen belki de hata yaptım bilmiyorum. :D :(

haftaya deneyebilirsin ideale yakın aslında

Biraz kafanı çalıştırsan bugün bayram yoktu sadece arefeydi herkes bayram resmi olarak başladığı zaman tatil eder :A
ayy aman ne bileyim ayoll seviyor sevmiyor olmayan diziler listesindeydi bence bu pazar yok haftaya var sandım sonuclardanda bir yere bakamadım 22:00 dan beridir sonuc sunuyoruz hala burdayız :A :A :A

@Bully sonuclari takip edemedim Gülsen'e iyi verdim demissin ama kac verdin ona göre tesekkür edeyim bari :A
diğer sonuclarda senide bekliyoruz ona göre senmi gülşeni yarıştırıyorsun gülşenmi seni yarıştırıyor :A

Anlıyorum kafa zonk etti diyosun :A Bayram demişken sabah namaz var 7de yine uykum kaçacak :T:
bizde erken kalkacaz yaa babam sabah namazından gelsinde köye gidecez dana kesilecek kavurma yaparız :A

milletede dağıtıyoruzya büyük sevap vlla bu yönden iyi oluyor :F

kalitenin yanındayız her zaman ezo kaliteli bir ses diğerleri zaten usta artık yani en düşüğü elemem hiç bir zaman en iyiye zaten herkes oy verir :)

haftaya deneyebilirsin ideale yakın aslında
Yok bu şarkıyı eledim artık albümümde 11 şarkı vardı zaten 10 tane kullanmamız gerekiyor. :D