Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Sonuçları

iyi şarkıcılarda var ama albüm yarışması olduğundan survivora oranla orada kullanılmayan 1 tık düşük şarkılar kullanılıyor burada sen devam et oylamaya :A

Sen sonuçları bitir kız kaç saattir ot oldu beyinleri milletin ekrana bakmaktan.:A Ben burada olursam zaten başımın etini yiyip alacaksın oyları şimdiden niye bastırıyorsun.ss

İlk 5 kişi final puanı almalıydı bence çok saçma bir uygulama :ss

Murat Dalkılıç'ın elenmesine acayip üzüldüm ve @vadikızı na söylediğim için pişman oldum ama elenmeyi hak etmediğinin de altını çizeyim.

4.olarak iyi bir başlangıç yaptım destekleyen herkese teşekkürler. Final puanı alan arkadaşlara da tebrikler. :)

Ezo'nun bu şarkıyla geride kalması da şaşırtıcı.

@Bully sana o kadar oy verdik diplerdesin. Benim.yüksek verdiğim kişi düşük alamaz. Düzelt durumunu hemen.:pala:

Tebrikler Erkin Koray.

Geçmiş olsun @vadikızı sen her yarışta ilk haftalarda eleniyorsun. Kır artık şu makus talihini.:F

Murat Dalkılıç elenmiş bu ne abi ne içiyorsunuz siz ya yoksa vadikızı ablama gareziniz mi var?
Ben zaten her zaman ki gibi elenmemeye oynamışım.
Erkin Korayın 1.liği tesellim oldu diyebilirim.

5. olarak iyi bir başlangıç yapmışız :Z

Final puanı alan @Tolstoyevski @eskici ve @Forumdash'a tebrikler. :)

Erkin Koray'ın 1. olmasına çok sevindim çünkü şarkılarını çok sevdiğim bir isim ve bu şarkısı da çok iyiydi. :D

@vadikızı elenmene üzüldüm abla :( Malesef yarışmalarda ömrün pek uzun olmuyor, sağlık olsun. :(

@vadikızı kız yine il ksen elendin 3 yarışmadır ilk eleniyon artık aç gözleriin @Çiğdem- in oyunları bunlar hep çekemiyor seni :F
Ne alaka ben sana şarkımı seçermisin dedim sadece 2 gün işim var dedim sonra ilgilenirim dedim sen kovdun :A
kovmadım ayoll zaten 1.haftadan elencekti ben sizin karizmasınızı korudum :A

@xemrexxx @vadikızı 2.sezonda bengüyle 1.haftadan elenmişti :A @OzaN çok ucuz kurtuldu :A