Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ağzına eline sağlık da hoşgeldin diyemicem nerdesiiiinnnnnn oğlum? Bi tane sopa butonu olsa da sana basıp dursak:X Sopalıksıksın çünkü:X

eylülün ortalarına kadar böyle durumlar bir gözüküp bir kaybolurum artık :) bu kışa sürüyle dizi biriktirdim senin listendeki biriken sayıyı hemen hemen tutturdum sayılır :)

eylülün ortalarına kadar böyle durumlar bir gözüküp bir kaybolurum artık :) bu kışa sürüyle dizi biriktirdim senin listendeki biriken sayıyı hemen hemen tutturdum sayılır :)
@Çiğdem- i de başlat birkaçına :D bu arada dikkatlerden kaçmadı hogatha nın bir yerlerinde pireler uçuştuğu saatlerde geliyon hep :A

şu anda yok mesela hogathadan ses gelmiyor :) rahatça şovumu yapıp çıkayım :)
@Çiğdem- i de başlat birkaçına :D bu arada dikkatlerden kaçmadı hogatha nın bir yerlerinde pireler uçuştuğu saatlerde geliyon hep :A
aaa yakaladım işte yeni version oklavamla karşılayayım seni dur :F :F :F
6f83b4ce9bf3fe5b672c93ef9d1b60ba.jpg

benden sonra hangi dizileri izledin tek tek bakıyorum benden sonra hiç dizi izlememişsin :)
mesela z. nation ne durumda başlamadımı başladıda senmi başlamadın ? :)
aa ben tüm eksik dizilerimi tamamladım sen düşün vlla :F
empire orphan blac falan kaşmıştı hepsini tamamladım final yorumları yaptım genel olarak o konulara :F z-nation başlamadı şuan bütün dizilerim sezon arasında :F

aa ben tüm eksik dizilerimi tamamladım sen düşün vlla :F
empire orphan blac falan kaşmıştı hepsini tamamladım final yorumları yaptım genel olarak o konulara :F z-nation başlamadı şuan bütün dizilerim sezon arasında :F
CW dizilerinden bahsetmiyorum onları pas geç ortak izlediğimiz dizilerden yeni başlayan oldumu ? o yarım bırakıp tamamladıkların bende hala yarım duruyor eylülde temizleyeceğim fırsat bulursam birde HBO ile AMC kanallarında yeni diziler başlayacaktı onlara başladınızmı hiç güzel dizi varmı aralarında ? :) gerçi sen başlamamışsındır niye soruyorsam ? :) CW de olsa kaçırmazdın :)

CW dizilerinden bahsetmiyorum onları pas geç ortak izlediğimiz dizilerden yeni başlayan oldumu ? o yarım bırakıp tamamladıkların bende hala yarım duruyor eylülde temizleyeceğim fırsat bulursam birde HBO ile AMC kanallarında yeni diziler başlayacaktı onlara başladınızmı hiç güzel dizi varmı aralarında ? :) gerçi sen başlamamışsındır niye soruyorsam ? :) CW de olsa kaçırmazdın :)
hahah ayy yok yeni diziye falan başlamadım hepsi sezon arasında hala :F

bizim ortak dizilerimiz hangileri sende yarım söyle bakalım bayada varmış :A
1- z-nation,
2 orphan blac
3 empire
4 blac sails
5 Shadowhunters
6 phil
7 the shanara cronicles
8 gotham
9 lucifer
10 walking dead

@destere

Son düzenleme:
hahah ayy yok yeni diziye falan başlamadım hepsi sezon arasında hala :F

bizim ortak dizilerimiz hangileri sende yarım söyle bakalım bayada varmış :A
1- z-nation,
2 orphan blac
3 empire
4 blac sails
5 Shadowhunters
6 phil
7 the shanara cronicles
8 gotham
9 lucifer
10 walking dead

@destere
orphan la empire haricindekileri bitirmiştim zaten :)
şu phil dediğin nedir ilk defa duyuyorum öyle bir dizi :)