Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

aa evet tatlı küçük yalancılarda şarısın uzun saçlıydı burda siyaha dönmüş orjinalı bu galiba ama ben bu çocuğun dha çok seviliceğini düşünüyorum kızlar butür karakterleri daha çok sever 1.bölümden sonra mert üzerinden haberler yayınlanmıs zaten büyük beğeni topladı diye :A

Karakteri eğlenceliydi çünkü ama senarist saçmalayıp bu çocuğu kötü yapar gerçi buda kore uyarlamasıymış orjinalini bilmiyorum @beyazsoy bilir :A

Yerin dibine batırdığın TKY'de oynuyordu, oradan hatırlıyor olabilirsin. :A

Bu arada bir tek ben mi beğenmedim, anlayamadım. Yani fena değildi, ama o kadar da büyütülecek bir şey yok bence. Şimdiden uyarayım, bunu da Güneşin Kızları gibi abartırsanız vallahi antisi olurum. :A @Yiğitt @Bully @Çiğdem-

Ben abartırım çünkü şu ana kadar başlayan en iyi yaz dizisi tabi Bodrum Masalı, İlişki Durumu:Evli ve Rengarenkte var :F :F

Karakteri eğlenceliydi çünkü ama senarist saçmalayıp bu çocuğu kötü yapar gerçi buda kore uyarlamasıymış orjinalini bilmiyorum @beyazsoy bilir :A

Ben abartırım çünkü şu ana kadar başlayan en iyi yaz dizisi tabi Bodrum Masalı, İlişki Durumu:Evli ve Rengarenkte var :F :F
Orijinalini hala izlemedim)). Çok izlenen dizilerden başladım için yüksek sosyete sonlara doğru izleyecektim.. Ama bu dizi tatbiki kore kiliseleriyle dolu

Görücü usulü nişanlanma
Metres
Bir avminin başkanı

Gibi yakında izlerim inşallah ama sırada bekleyen çok dizi var

Orijinalini hala izlemedim)). Çok izlenen dizilerden başladım için yüksek sosyete sonlara doğru izleyecektim.. Ama bu dizi tatbiki kore kiliseleriyle dolu

Görücü usulü nişanlanma
Metres
Bir avminin başkanı

Gibi yakında izlerim inşallah ama sırada bekleyen çok dizi var

Yüksek Sosyeteyi Nasıl buldun :D

Yüksek Sosyeteyi Nasıl buldun :D
Şimdi baktım yeppudaa'da 6sayfa yorumu var Koredeki reytingleri özelikle ab reytingi bayağı iyi sayılır.

Bana göre çok parlak dizi degil. Sadece aşk üzerine kurulu kore dizisi gibi.. Korede sadece aşk üzerine kurulu diziler tutuyor ama Türkiye daha fazla istiyor ben bazı yönden eksik buldum diziyi ama iyi tarafı da var ondan vasat reytingler bekliyorum 5 reyting en tap noktası olur gibi

Diziyi fazla beğenmedim iyi yönleri olabilir ama fazla iyi bir dizi değil seviyor sevmiyor daha iyi dizi

Son düzenleme:
Normalde gece izleyecektim ama sabah 6-7 gibi kalkmam lazım. 1 saate yatayım da yarın izleyeyim bölümü. :D

Twitter'da da yorumları gördüm, güzel bölümmüş. Merakla bekliyorum. :Z
1.bölüm tadındaydı gerçekten güzel dizi ayrıca seviyor sevmiyorund 2.bölümünü izledim bugün oda aynı 1.bölüm havasında güzeldi :A

bölüm çok güzeldi yine ama bu diziye de bir koriş lazım bence :F aşk laftan anlamazda var koriş gibi bir fotoğrafçı :F
şu kıvırcık saçlı bir adam varya hani aşçı olmuştu 1.bölümde anlaşılan dizinin komedi yönünde onu kullanıcaklar ilerde daha çok rol almasını bekliyorum :A