Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

aaa tamam hatırladım bu pll orjinal diziden calebin yerine gelmişti galiba @cookies @xemrexxx hatta bu çocuğu ben beğenmemiş eleştirmiştim ama çok değişmiş o dizide uzun saç şarısınmış yüksek sosyetedeki hali daha iyi olmuş :F

ayrıca kiralık aşkta kırgın çiçekelrle birlikte ayakta kalan iki yaz dizisidnen biri oldu tek emreyle ben yorum yapsakta konusu olmalıydı @Bully :A
Bar%C4%B1%C5%9F-siyah-deri-ceket.jpg
Pis parlakçı seni. :A

Yüksek Sosyete Kösem'imi yerinden ederse bölümü çok bekler. :A

Pis parlakçı seni. :A

Yüksek Sosyete Kösem'imi yerinden ederse bölümü çok bekler. :A
kösem hiçbirşey yapamaz vadi 4 reytingle bile devam etse 1.olur perşembenin zaten reyting bakımından kalitesi çok düştü yüksek sosyete 6 reytingle bile 1.olur kesinlikle günü değişmemeli :F

kösem hiçbirşey yapamaz vadi 4 reytingle bile devam etse 1.olur perşembenin zaten reyting bakımından kalitesi çok düştü yüksek sosyete 6 reytingle bile 1.olur kesinlikle günü değişmemeli :F
Ama değişecek, koskoca Kösem'in gün değiştirecek hali yok ya. :A Zaten Kösem başka günde iş yapamaz. :F Yüksek Sosyete'yi haftasonuna alırız gibi. :A

Neden gıcık kaptın ben izliyorum diyemi :A Poyrazına nanik yapıp geçti diyemi :A
Aynen o sebeplerden dolayı :A

Senin 309 reytinglerde de iyi değil ki zaten bu gidişle kışı göremez. :A

Ama değişecek, koskoca Kösem'in gün değiştirecek hali yok ya. :A Zaten Kösem başka günde iş yapamaz. :F Yüksek Sosyete'yi haftasonuna alırız gibi. :A

Aynen o sebeplerden dolayı :A

Senin 309 reytinglerde de iyi değil ki zaten bu gidişle kışı göremez. :A
Ne kötü 3ü geçiyordu o zor günde :A Hemde özetsiz reklamsız iftar saati 8de başlıyor özetsiz :A Erken bitiyor saat 10:20de falan :A Bir özetli olsun haftaya olusa tüm gruplar bizim :A

allah allah siz 2 reytinginizi allahın hergünü alırsınız bence zor bir reyting değil :F
Yılan. :A Star'ın sadece haftasonları boş, Kösem haftasonuna gidecek bir dizi değil, bu yüzden Yüksek Sosyete'ye Cumartesi ya da Pazar günü hayırlı olsun şimdiden. :Z

Ne kötü 3ü geçiyordu o zor günde :A Hemde özetsiz reklamsız iftar saati 8de başlıyor özetsiz :A Erken bitiyor saat 10:20de falan :A Bir özetli olsun haftaya olusa tüm gruplar bizim :A
Nefes al biraz yazarken. :F

@Çiğdem- in Seviyor Sevmiyor'u ayarı verecektir 309'a. :A :Z

Yılan. :A Star'ın sadece haftasonları boş, Kösem haftasonuna gidecek bir dizi değil, bu yüzden Yüksek Sosyete'ye Cumartesi ya da Pazar günü hayırlı olsun şimdiden. :Z

Meraktan izlendi :A 9da başladı iftardan sonra hemde Nihat Hatipoğlundan sonra bu ister istemez reytinglerini etkiliyor :A Görelim haftaya ama No309 özetsiz yayınlancakmış gine.ss

okadar gürültü çıakrdılar no 3 bilmem kaç için ama seviyor sevmiyor daha 1.bölümüyle tekmeyi attı bunların kıçına ayoll :F bizim arkamızda kalacak bir diziye konu açmayın
:F

Meraktan izlendi :A 9da başladı iftardan sonra hemde Nihat Hatipoğlundan sonra bu ister istemez reytinglerini etkiliyor :A Görelim haftaya ama No309 özetsiz yayınlancakmış gine.ss
Oh olsun sana. :A :Z 309 kışı görmemeli. :A

okadar gürültü çıakrdılar no 3 bilmem kaç için ama seviyor sevmiyor daha 1.bölümüyle tekmeyi attı bunların kıçına ayoll :F bizim arkamızda kalacak bir diziye konu açmayın
Açmayacağız tabii ki 309 diye dizi ismi mi olur zaten sırf bu yüzden bölüm açılmaz. :A

Ne attı 1,2 grupta geçtiniz diye bir kere havalaramı girdin bu hafta görürüz özetsiz yayınlanmasın dizi gör :A
Kesin görecek kışta 4 alsa Foxa yeter de artar kış garanti :A :Z :Z

Ne attı 1,2 grupta geçtiniz diye bir kere havalaramı girdin bu hafta görürüz özetsiz yayınlanmasın dizi gör :A

Kesin görecek kışta 4 alsa Foxa yeter de artar kış garanti :A :Z :Z

Açmayacağız tabii ki 309 diye dizi ismi mi olur zaten sırf bu yüzden bölüm açılmaz. :A
çarşamba günü iş yaparsa seviyor sevmiyor yapar benim izlediğim diziler sezonu kapatıyor ona göre :A @EFE UYSAL

ayy hiç sorma no 3 bilmem kaçmış ismini bakmadan aklıma gelmiyor benimde @Bully

çarşamba günü iş yaparsa seviyor sevmiyor yapar benim izlediğim diziler sezonu kapatıyor ona göre :A @EFE UYSAL

Aynen Seviyor Sevmiyor candır, izlemesem bile destekçisiyim. :A :Z

Ama kışa kadar tabii sonra ne hali varsa görsün o da. :A 309'u geçsin bana yeter. :A

Benimde izlediğim diziler 2 sezonu en az görüyor :A Hayaller tabi böyle olur No 309 fark atınca reytinglerd bu lafları hatırlatacam @Bully' ede ayarı verecem :Z :A

Aynen Seviyor Sevmiyor candır, izlemesem bile destekçisiyim. :A :Z

Ama kışa kadar tabii sonra ne hali varsa görsün o da. :A 309'u geçsin bana yeter. :A
Benimde izlediğim diziler 2 sezonu en az görüyor :A Hayaller tabi böyle olur No 309 fark atınca reytinglerd bu lafları hatırlatacam @Bully' ede ayarı verecem :Z :A
ertuğrulumdan sonra bir kara sevda var bence poyrazla aşk laftan anlamazdan birşey olmaz no 3 bilmem kaç ile seviyor sevmiyor hangisi kara sevdayla baş edebilirse o kış sezonunuda kapatır ama atv nin 2.sezon onay vermesi daha yüksek ihtimal bence :F

Hadi ordan sen anca @vadikızı'na ayar verirsin. :A

(Konunun hitlerini arttırma çabaları. :A @Çiğdem- )
Zamanında çok ayar verdim sana unutma :A :A Teker teker bitecekler :A En başta Seviyor Sevmiyor :A

ertuğrulumdan sonra bir kara sevda var bence poyrazla aşk laftan anlamazdan birşey olmaz no 3 bilmem kaç ile seviyor sevmiyor hangisi kara sevdayla baş edebilirse o kış sezonunuda kapatır ama atv nin 2.sezon onay vermesi daha yüksek ihtimal bence :F
Çok güldürdün beni şimdi Atv baya iyi reytingli dizileri var Foxun hiç yok 3 4 reyting kanala yetiyor bunun göstergesi Körğüm 2.70 reytingle devam ediyor :A No 309un kış ayında devam etmesi garanti :A Atv 2ye falan düşerse reytinglere bitirir :A