Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

Bölüm durgun gidiyor şu an ama çok heyecanlı :Z:oley:

CANSUNUN abisinden mektup geldi cansuya 😱

gizemli bir adam getirdi kesin cansunun abisi dizileriniz bitince gelince 23:00 da ayoll son 1 saatini kaçırmayın dizinin cansunun abisi dönebilir @xemrexxx @cookies :Z:Z:Z

CANSUNUN abisinden mektup geldi cansuya 😱

gizemli bir adam getirdi kesin cansunun abisi dizileriniz bitince gelince 23:00 da ayoll son 1 saatini kaçırmayın dizinin cansunun abisi dönebilir @xemrexxx @cookies :Z:Z:Z

Diziyi 4 5 bölümdür izleyemedim Cumartesi olsun dedik ama kötü oldu 4 hafta üst üste sinemedaydım cumartesi o yüzden kötü oldu ama bu akşam finale bakıyorum artık Ecenin annesi ile Cansunun abisi muhakkak çıksın. :A :A

O değilde bu güzel diziye, bu dizinin müziklerine veda ediyoruz.. :(

1 güzeldi 15 bölüm çok iyiydi 16 muhteşem bölümdü :oley: 17 çok harika :Z
:Zbölümdü 18
19 çok güzeldi:D:ok:20 süperdi :ok::lol: 21 heyecanlıydı😎 22 durgundu :J 23 fena değildi :) 24 çok fenaydı :oley:25 güzeldi son kısımları :)

Final güzeldi dizi de epey konu çıkardı ama çok vakit kaybettiler Kerim in intikamından sonra begüm ün kocası Can deli olarak ışıl kötülere devam etse Kerim in savaşı Ece nin annesi bu konularla bu sezonu kapatırdı
Neyse çok iyi işti :ok:

Dizi iyiydi epey perşembe güneyden çok iyiydi hafta sonu olunca izleyemedim ama ona rağmen sonra bir yerden sonra saçmaladılar