cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,288
- Puanı
- 1,060
Kereme bir sürü küfür var youtubede ohh olsunBullynin ortaokul arkadaşıymış o sarı çiyan .ss
Neyi var yüzlerininDiziyi takip etmiyorum ama bu dizideki insanları yüzü niye acayip?Kiralık Aşk ve diğer pek çok dizide de rastlıyorum çok rahatsız edici.
Bunu yapan yönetmenler mesleğin yüz karasıdır.Ben buradan onların adına utanıyorum ama onlar utanmıyor demek ki bu rezilliğe.Selfie çekerken bile kullanmıyorum adam utanmadan dizide kullanıyor birde pek çok ülkede yayınlanacak bu diziler.
@Çiğdem- ve sen kılıklı Sude var ya dizide işte o .ssaaa cansu intiharmı edecekkk kim bize benziyor bee![]()
keremle sudeye her hafta küfür var ergen kızlardan ayoll hahahaha bulsalar bir kaşık suda boğucaklar bu ikisini vlla
keremle sudeye her hafta küfür var ergen kızlardan ayoll hahahaha bulsalar bir kaşık suda boğucaklar bu ikisini vlla![]()
![]()
![]()
ölüyorum,nefes alamıyorum aşk ı memnu havasında sözler resmen![]()
sudemi ıyyy nefret ediyorum o karakterden
Cansunun Vadikızı kılıklı ablası Kereme abayı yaktıkeremle sudeye her hafta küfür var ergen kızlardan ayoll hahahaha bulsalar bir kaşık suda boğucaklar bu ikisini vlla![]()
![]()
![]()
kerem aslının ablasına annesine hepsine yanasıyor anlamadım vllaCansunun Vadikızı kılıklı ablası Kereme abayı yaktı
Abla kardeş savaşınıda görcez dizide![]()
Ailenin genlerini sağlam buldu bencekerem aslının ablasına annesine hepsine yanasıyor anlamadım vlla![]()
![]()
![]()
Ailenin genlerini sağlam buldu bence
Biriolmazsa biri olsun hepsi güzel diye düşünüyor olabilir![]()
hahaha aa bu arada cansuya aslı demişim ne alakaysa artıkkerem aslının ablasına annesine hepsine yanasıyor anlamadım vlla![]()
![]()
![]()
Kerem ile aslı hikayesinden dolayıhahaha aa bu arada cansuya aslı demişim ne alakaysa artık![]()
![]()
![]()
hhahah aa evet bilinç altımı etkilemiş demekki demekkiKerem ile aslı hikayesinden dolayı![]()
ergenlerden korkulur ama bunları gördükleri yerde hastenlik ederler cidden
![]()
hahaha bittin sen kerem haftaya keremin suçu ne izleyebiliriz bence süreyye yakacak keremiölüyorum,nefes alamıyorum aşk ı memnu havasında sözler resmen![]()
kız youtube açılmıyor kihahaha bittin sen kerem haftaya keremin suçu ne izleyebiliriz bence süreyye yakacak keremi![]()
![]()