Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

Dün yine çok iyi değildi , iyiydi ama tebrikler! :)

Bu sarı sakalı zaten 1.bölümden beridir gözüm tutmuyordu diğer sarı çiyanlada iyi ikili olmuşlar :ppp:

Mert dedi kereme güvenme diye cansuya o aptal yüzünden mertinde başı yanıcak mert dururken kereme ne güveniyorsun sen :ppp:

@xemrexxx @cookies

Diziyi takip etmiyorum ama bu dizideki insanları yüzü niye acayip?Kiralık Aşk ve diğer pek çok dizide de rastlıyorum çok rahatsız edici.

Bunu yapan yönetmenler mesleğin yüz karasıdır.Ben buradan onların adına utanıyorum ama onlar utanmıyor demek ki bu rezilliğe.Selfie çekerken bile kullanmıyorum adam utanmadan dizide kullanıyor birde pek çok ülkede yayınlanacak bu diziler.

Diziyi takip etmiyorum ama bu dizideki insanları yüzü niye acayip?Kiralık Aşk ve diğer pek çok dizide de rastlıyorum çok rahatsız edici.

Bunu yapan yönetmenler mesleğin yüz karasıdır.Ben buradan onların adına utanıyorum ama onlar utanmıyor demek ki bu rezilliğe.Selfie çekerken bile kullanmıyorum adam utanmadan dizide kullanıyor birde pek çok ülkede yayınlanacak bu diziler.

Neyi var yüzlerinin :)

@Çiğdem- ve @vadikızı na benzeyen pisss kız yüzünden cansucuğum intihar etmeye kalkıyor @destere gitte kurtar kızı :T

@xemrexxx Zuhal olcayı sen al bu dizi bitince serenayın dizisine :A