herkes doğruyu söyledi kerem mert ama cansu hala yalanı sürdürüyor bitiriceksendegerçeği söyle öyle bitir ona sinir oldum vllaBölüm durgun du ama beğendim![]()
herkes doğruyu söyledi kerem mert ama cansu hala yalanı sürdürüyor bitiriceksendegerçeği söyle öyle bitir ona sinir oldum vllaBölüm durgun du ama beğendim![]()
ynenherkes doğruyu söyledi kerem mert ama cansu hala yalanı sürdürüyor bitiriceksendegerçeği söyle öyle bitir ona sinir oldum vlla![]()
cumartesiye geliramannn dizi zaten reyting kaybediyordu iyice içine edicekler ayol![]()
![]()
![]()
iyide oılur aslında cesur yürek gelecek aynı gün olmazlarcumartesiye gelir![]()
tubalı diziyi izleyeceğini sanmıyorum gerçi o da senin gibi yeteneksiz belki seversiniyide oılur aslında cesur yürek gelecek aynı gün olmazlar![]()
aaa yokk tövbe ettim kenanla bile oynasa izlemicem büyük yemin ettim vllatubalı diziyi izleyeceğini sanmıyorum gerçi o da senin gibi yeteneksiz belki seversin![]()
inşallah bozarsın da çarpılırısn olmayan tipi de yamuluraaa yokk tövbe ettim kenanla bile oynasa izlemicem büyük yemin ettim vlla![]()
izledim cnm güzeldi ama hayat şarkısındanmı nedir bir sarı çiyan gelmiş diziyi batırıcak gibi duruyor13. bölümün ilk bir buçuk saatini geçen hafta izlemiştim, geri kalanını da şimdi izledim. Güzel bölümdü yine. Son sahne kötü oldu. Cansu sırlarını açıklasa artık, uzadı bu mevzu.
Mertin Cansuya konuşmaları biraz kafa karıştırdı, onun da etkisi var tabi. Ece ile de barıştı gibiler, Ecenin annesi yakında ortaya çıkacak anladığım kadarıyla.Bu arada @Çiğdem- izlemedin mi bölümü, yorum yapmamışsın 14. Bölüm hakkında?
14. bölümü de kısa süre sonra izleyeceğim inşallah.![]()
hayırrr gayette itici sarı çiyan14. bölümü bitirdim.
Aaa yılan Sude eksikti başımıza bi de @Çiğdem- 😱 Kız baya güzel, itici de değil garip şekilde. Genelde böyle arabozucu kızlar itici olur, istisna oldu.Kerem ve Cansu aşkına taş koydu. İyice ortalık gitti yani.
Kerem ve Ece barıştı gibi burada da Bediha Hanım çıktı başımıza.
Son sahne güzeldi, yeni bölümü bekliyoruz bakalım.![]()