Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

13. bölümün ilk bir buçuk saatini geçen hafta izlemiştim, geri kalanını da şimdi izledim. Güzel bölümdü yine. Son sahne kötü oldu. Cansu sırlarını açıklasa artık, uzadı bu mevzu. :(

Mertin Cansuya konuşmaları biraz kafa karıştırdı, onun da etkisi var tabi. Ece ile de barıştı gibiler, Ecenin annesi yakında ortaya çıkacak anladığım kadarıyla. :Z Bu arada @Çiğdem- izlemedin mi bölümü, yorum yapmamışsın 14. Bölüm hakkında?

14. bölümü de kısa süre sonra izleyeceğim inşallah. :D

13. bölümün ilk bir buçuk saatini geçen hafta izlemiştim, geri kalanını da şimdi izledim. Güzel bölümdü yine. Son sahne kötü oldu. Cansu sırlarını açıklasa artık, uzadı bu mevzu. :(

Mertin Cansuya konuşmaları biraz kafa karıştırdı, onun da etkisi var tabi. Ece ile de barıştı gibiler, Ecenin annesi yakında ortaya çıkacak anladığım kadarıyla. :Z Bu arada @Çiğdem- izlemedin mi bölümü, yorum yapmamışsın 14. Bölüm hakkında?

14. bölümü de kısa süre sonra izleyeceğim inşallah. :D
izledim cnm güzeldi ama hayat şarkısındanmı nedir bir sarı çiyan gelmiş diziyi batırıcak gibi duruyor :ppp:

cansu konusunda haklısın herkes doğruyu söyledi cansu hala yalana devam ediyor ayol bitiriceksende doğruyu söylede öyle bitir :F

Son bölümü izleyemedim tekrarını yakalıyıp izliycem :T:😡 ama 13.bölümün 1 saati müthişti başları valla son bir saat biraz durgun ama güzeldi 14 ü çok merak ediyom 15 inci bölüm fragmanı müthiş :Z

14. bölümü izlemeye başlayalım bakalım. Umarım sırlar ortaya çıkar, sıktı artık mevzu. :D

14. bölümü bitirdim. :D

Aaa yılan Sude eksikti başımıza bi de @Çiğdem- 😱 Kız baya güzel, itici de değil garip şekilde. Genelde böyle arabozucu kızlar itici olur, istisna oldu. :A Kerem ve Cansu aşkına taş koydu. İyice ortalık gitti yani. :T:

Kerem ve Ece barıştı gibi burada da Bediha Hanım çıktı başımıza. :T:

Son sahne güzeldi, yeni bölümü bekliyoruz bakalım. :Z

14. bölümü bitirdim. :D

Aaa yılan Sude eksikti başımıza bi de @Çiğdem- 😱 Kız baya güzel, itici de değil garip şekilde. Genelde böyle arabozucu kızlar itici olur, istisna oldu. :A Kerem ve Cansu aşkına taş koydu. İyice ortalık gitti yani. :T:

Kerem ve Ece barıştı gibi burada da Bediha Hanım çıktı başımıza. :T:

Son sahne güzeldi, yeni bölümü bekliyoruz bakalım. :Z
hayırrr gayette itici sarı çiyan :A