bu sosyal medya yasakları benim netime işlemiyor heryere girebiliyorum ben PROGRAMCIYIM BEN SONUCTAkız youtube açılmıyor ki![]()
bu sosyal medya yasakları benim netime işlemiyor heryere girebiliyorum ben PROGRAMCIYIM BEN SONUCTAkız youtube açılmıyor ki![]()
İmkansız .ss
Fragman yıkılıyor total kesin bizde olur![]()
![]()
@Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @Billy Kane @turkuazz @hayret bi şey @cookies @Maskeli Fedai @jackass @GunesinOglu @Yiğitt @Aserat
bomboş gün 7 reytingleri görürüz inş ama kerem oyun oynuyor cansuya hisseleri için
![]()
@Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @Billy Kane @turkuazz @hayret bi şey @cookies @Maskeli Fedai @jackass @GunesinOglu @Yiğitt @Aserat
bomboş gün 7 reytingleri görürüz inş ama kerem oyun oynuyor cansuya hisseleri için![]()
Sen daha suratsız suratsız Gül![]()
Elim hızlıdırSonda dediği şey samimi geldi bana
Cevap yazmamımı bekliyordun ne bu hız![]()
İlk 1 saate bakılırsa beni çok sarmadı. Belki de sıcak havalarda dram izlemek çok da iyi olmuyordur, ya da ben kendimi mazeret bulmak için fazla zorluyorum. Hazar Ergüçlü'nün performansı çok iyi, Analar ve Anneler'deki halini tamamen unutturmuş. Engin Öztürk'ün eski imajına dönmesi de güzel olmuş, bu aralar Hatırla Gönül'ü izlediğim için kısa saçlı halini de gördüm ve buradaki kadar dikkat çekmiyor.
Meriç Aral komedi yükünü tek başına sırtlamış, Zuhal Olcay da asilliğiyle damga vurmış. Ozan Dolunay ve Hakkı Ergök de başarılı performanslar çıkarmış, ama Ceyda Tepeliler'in sesinin bu kadar "borumsu" olduğunu bilmiyordum. İkinci bölümü muhtemelen izlemem, ama destekleyeceğim bir dizi olacak. Bu arada Hatice Şendil de büyük ihtimalle eşinin isteğiyle konuk olarak gelmiş, ilk defa gözüme bu kadar güzel göründü.![]()
Desteğim bu. Yani sonuçta izlemiyorum ama başarısını takdir ediyorum yeri geldiğinde.E hani nerde destek.ss
çok zor dizi başlangıçtaki yakaladığı tempoda değil artık ayrıca rakipleri baya zorlar
![]()
@Çiğdem- çatladı sesi geldi
![]()