Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

giphy.gif

İlk 1 saate bakılırsa beni çok sarmadı. Belki de sıcak havalarda dram izlemek çok da iyi olmuyordur, ya da ben kendimi mazeret bulmak için fazla zorluyorum. Hazar Ergüçlü'nün performansı çok iyi, Analar ve Anneler'deki halini tamamen unutturmuş. Engin Öztürk'ün eski imajına dönmesi de güzel olmuş, bu aralar Hatırla Gönül'ü izlediğim için kısa saçlı halini de gördüm ve buradaki kadar dikkat çekmiyor.

Meriç Aral komedi yükünü tek başına sırtlamış, Zuhal Olcay da asilliğiyle damga vurmış. Ozan Dolunay ve Hakkı Ergök de başarılı performanslar çıkarmış, ama Ceyda Tepeliler'in sesinin bu kadar "borumsu" olduğunu bilmiyordum. İkinci bölümü muhtemelen izlemem, ama destekleyeceğim bir dizi olacak. Bu arada Hatice Şendil de büyük ihtimalle eşinin isteğiyle konuk olarak gelmiş, ilk defa gözüme bu kadar güzel göründü. :X

E hani nerde destek.ss

1 bölüm çok iyi 2-3-4 güzel 3 efsane 5 bomba 6 güzel 7 şok iyi 8- güzel 9 şahane 10 biraz durgun 11 -19 hepsi Harika 20 çok güzel muhazzam 21 başları çok iyi sonra durgunlaşan

Fragman çok güzel Cumartesi çoşup yükselecez 😎:Z son umudum

Tanıtımdaki heyecan yerler başladı Süreyya koran is coming :oley:reklam dönüşü baya iyi. Olacak :Z

Reklamdan birazdan sonra dönecek oldukça süper olacak :Z ya dizi ocakta bitiyormuş:T:(

Reklam dönüşü 22:30 :Z

Sahne oldukça iyiydi :):Z

Son düzenleme:
Bazı sahneler ve Son sahne çok iyiydi :Z Haftaya sanırım Cansu da kerem Den intikam alır gibi

Bu bölüm süper gidiyor ya umarım yarın 4 Reyting e yükselsek Te bitmesek :oley:

Bölüm acayip iyi Begüm az değil aksiyon şimdi başlayacak :D😎:oley::ok::Z:lol:

FRagmanlar çok iyi olmuş gibi bu hafta uçuçaz gibi :ok::lol:😎:Z heyecan is coming ama 2 bölüm kaldı :T

Forum İstatistikleri

Konular
176,212
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs