Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
575911f8c03c0e45d4404106.jpg
Star Tv'nin yeni ve iddialı dizisi ''Yüksek Sosyete'' bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını Bi Yapım'ın yaptığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği ve başrollerinde Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral ve Hakkı Ergök’ün yer aldığı dizi; hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikayesini anlatıyor.

''Yüksek Sosyete'' yeni bölümleriyle her perşembe 20.00'da Star'da!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Diğer konular erken açıldığı için bu konudan devam.

Dizi en merak ettiğim işlerden biri bekliyorum ilk bölümü :D

İftardan dolayı başlarını kaçırdım ama baktığım kadarıyla dizi çok iyi gidiyor :D

Haticeyi pek sevmiyorum ama hep dizide kalabilirdi :) yakışmış kendisini oynamak :)

Oliva=luna. Maral ile bu iki dizi mantık olarak aynı şekilde kurgulanmış yeni açtığım için konusunu daha yakalayamadim ama işleyiş onu gösteriyor

İlk 1 saate bakılırsa beni çok sarmadı. Belki de sıcak havalarda dram izlemek çok da iyi olmuyordur, ya da ben kendimi mazeret bulmak için fazla zorluyorum. Hazar Ergüçlü'nün performansı çok iyi, Analar ve Anneler'deki halini tamamen unutturmuş. Engin Öztürk'ün eski imajına dönmesi de güzel olmuş, bu aralar Hatırla Gönül'ü izlediğim için kısa saçlı halini de gördüm ve buradaki kadar dikkat çekmiyor.

Meriç Aral komedi yükünü tek başına sırtlamış, Zuhal Olcay da asilliğiyle damga vurmış. Ozan Dolunay ve Hakkı Ergök de başarılı performanslar çıkarmış, ama Ceyda Tepeliler'in sesinin bu kadar "borumsu" olduğunu bilmiyordum. İkinci bölümü muhtemelen izlemem, ama destekleyeceğim bir dizi olacak. Bu arada Hatice Şendil de büyük ihtimalle eşinin isteğiyle konuk olarak gelmiş, ilk defa gözüme bu kadar güzel göründü. :X

Biliyorum ondan yazdım insan tutmamış bir işin aynısını neden yazar hem seyirciye saygısızlık hem kanallara
Bir yerde okumuştum ama kesin değildi o zaman. Şimdi jenerikte de yazmış sanırım Kore yapımı High Society'den uyarlamaymış. Sen izliyorsun genelde o dizi nasıldı izledin mi?

Bir yerde okumuştum ama kesin değildi o zaman. Şimdi jenerikte de yazmış sanırım Kore yapımı High Society'den uyarlamaymış. Sen izliyorsun genelde o dizi nasıldı izledin mi?
Aklıma geldi bu dizinin uyralmasidir kesin diye.. izleyecektim ama fırsat olmadi..

Forum İstatistikleri

Konular
176,235
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs