Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

neyse sahura kadar ben bir de aşk laftan anlamazı izleyeyim koca gözlü kızın koca koca şeylerini yani gözlerini keşfedeyim biraz sen de @Çiğdem- le takıl :A @Doğu
Hande-ercel-dogal-sac-modeli.jpg
bu kızın güzel olduğu kesin ama dizisi izlenmez çünkü tam iki yıldır bu kızdan bahsederken sadece bu resmi kullanıyorsun demekki kız o günden beri yeteneğini seyirciye göstermemiş bu da demektirki dizidede bir fok göstermeyecek saçlarını savurup duracak 3 saat bir kıl yumağını gözümüzle takip etmek zorunda kalacağız bizede yazık değmez bence :)

bu kızın güzel olduğu kesin ama dizisi izlenmez çünkü tam iki yıldır bu kızdan bahsederken sadece bu resmi kullanıyorsun demekki kız o günden beri yeteneğini seyirciye göstermemiş bu da demektirki dizidede bir fok göstermeyecek saçlarını savurup duracak 3 saat bir kıl yumağını gözümüzle takip etmek zorunda kalacağız bizede yazık değmez bence :)
ayol ne var bunda @Çiğdem- in beğendiği tüm erkek oyuncular öyle sadece vüxut gösteriyorlar biraz örnek al çikinellayı :A

SEVİYOR SEVMİYORA BAK en iyisi o olmuş çarşambaların zeynep çamcının tipine bayıldım :A

tabi tabi buldun bir tanesini bu dizide üçünü beşini arıyorsun:) öyle bişey olsa bu dizi sezona damga vururdu yazın değil eylül ayında başlardı :)
ama hazar var bak hazar için ilk bölümüne bakalım doğu, hazar bile belki kurtarır tek başına :)
Nasıl bi yokluktan geldin anlamadım ki :A

SEVİYOR SEVMİYORA BAK en iyisi o olmuş çarşambaların zeynep çamcının tipine bayıldım :A
zeynep çamcıyı daha önce pek izlemedim ama sen öneriyorsan kesin güzel çıkabilir(kötüdür yani cw deki dizilerinden belli ) yani ilk bölüme bakacağım :)

Nasıl bi yokluktan geldin anlamadım ki :A
bizim buralar kıraç ot bitmiyor tek ot yeşerdiğinde koşup çevresine çit çekesim geliyor :))

zeynep çamcıyı daha önce pek izlemedim ama sen öneriyorsan kesin güzel çıkabilir(kötüdür yani cw deki dizilerinden belli ) yani ilk bölüme bakacağım :)

bizim buralar kıraç ot bitmiyor tek ot yeşerdiğinde koşup çevresine çit çekesim geliyor :))
hahah aa çarşamba günü ayakta kalıcak tek yaz dizisi bu bence geçen yaz izlediğim 2 dizi sadece kış senonunu tamamladı mesala :F çok eğlenceli bir dizi olmuş 1.bölümüne mutlaka bakmanı öneriyorum diğerleriyle vaktini hiç harcama :F

çok sevimli olmuş :A :A :A
230520160944412561884.jpg

ay o dizideki kız zeynep çamcı değil mi gittin yine kendin gibi çirkin kızı buldun çikinella :F

totoş destere izle bakalım sen seversin senin selim oğlan da var:A
ayrıca bak çiğdem de okudu mesajı hazara yanıkmışsın şimdi kızı 100 gün kötüler sana da 50 ojklava monte eder:A

o da yeter zaten romantik komedi için ideal ömür 40 bölümdür 120-140 dk lik bölümlerle :F
oğlanlar sarışın deil de kiralık aşktaki gibi esmer olsa daha uzun sürebilirdi :F
İyi de bu bir romantik komedi değil. :A

Allah aşkına koca bölümde Meriç Aral'ın sahneleri dışında komedi sahnesi var mıydı? :A
ayol işte kalsik oyunlar,beyaz yalanlar:D
ayrıca meriç arala asılan çocuk da komedi:D iş yerinde de bol bol var
senaryo ilerledikçe hazarla enginin arasında gelişir olaylar:A

ben dziyi cok begendim.aslinda ben 2-3 yildir nerdeyse hic dizi izlemiyorum.bir tek yazin bosluk oldugu zaman bakiyorum oda eylule kadar.bu yil dizilerin tanitimlarina baktim ve hic birisi dikkatimi cekmedi.fakat bun dizide hazar var o yuzden sans verdim.iyike sans vermisim.cok diziydi diger baslayan diziler gibi suni yapmacik bir romantik komedi degildi.oyunculuklarida konuyuda basroller arasindaki uyumuda ki uyumlu olucaklarini cokda dusunmuyordum ama iyiydi hersey.2ci bolumu sabirsizlikla bekliyorum

1. BÖLÜM

İşte yaz dizisi dediğin böyle olur. Klasik romantik komedi dışında diziye süper bir dram da katmışlar. Hem çok eğlenceli bir iş olmuş, hem dram bakımından bol bir dizi olmuş. :)

Özellikle Mert karakterine bayıldım. Muhteşem oynuyor, samimiyeti yeter desek yeridir bence. Sonra Ece karakterine bayıldım, süperdi o da. :Z

Hazar Ergüçlü çok güzel değil miydi yav? :bhr: Cansu karakterini çok sevdim. Acaba eskiden ailesiyle ne yaşamış da uğursuz diyor annesi? Birkaç bölüme kokusu çıkar. Engin Öztürk de dizide iyiydi, Kerem karakteri pek dikkatimi çekmedi ilk bölüm ama diğer bölümlerde seveceğimi düşünüyorum.

Dizinin fon müziği de çok güzel, başladığı an beni mutluluk sarıyor. :D

En sevdiğim yaz işi oldu diyebilirim, daha yarısını görmedik ama belli olanlar içinde en çok hoşuma giden bu oldu.

@Forumdash @EFE UYSAL @Çiğdem- @Bully şans vermelisiniz, seveceğinizden eminim. :bhr:

1. BÖLÜM

İşte yaz dizisi dediğin böyle olur. Klasik romantik komedi dışında diziye süper bir dram da katmışlar. Hem çok eğlenceli bir iş olmuş, hem dram bakımından bol bir dizi olmuş. :)

Özellikle Mert karakterine bayıldım. Muhteşem oynuyor, samimiyeti yeter desek yeridir bence. Sonra Ece karakterine bayıldım, süperdi o da. :Z

Hazar Ergüçlü çok güzel değil miydi yav? :bhr: Cansu karakterini çok sevdim. Acaba eskiden ailesiyle ne yaşamış da uğursuz diyor annesi? Birkaç bölüme kokusu çıkar. Engin Öztürk de dizide iyiydi, Kerem karakteri pek dikkatimi çekmedi ilk bölüm ama diğer bölümlerde seveceğimi düşünüyorum.

En sevdiğim yaz işi oldu diyebilirim, daha yarısını görmedik ama belli olanlar içinde en çok hoşuma giden bu oldu.

@Forumdash @EFE UYSAL @Çiğdem- @Bully şans vermelisiniz, seveceğinizden eminim. :bhr:

seviyor sevmiyoru beğenmiştim bunud bugün izlicem forumdan çıkınca inş beğenirim :F

1. BÖLÜM

Bakalım No 309 etçek mi?:A

Oliva=luna. Maral ile bu iki dizi mantık olarak aynı şekilde kurgulanmış yeni açtığım için konusunu daha yakalayamadim ama işleyiş onu gösteriyor

Çok farklı. :)

Biliyoruz herhalde, ama bence ömrü Kiralık Aşk kadar fazla olamaz; en fazla 30 bölüm. :A

Kiralık Aşk içinde aynısını söyleyordun hatırlatayım dedim. :A Kiralık Aşk romantik komediydi ayrıca onun bu kadar sürmesi bile fazla ama bu dizi komedi unsuru yok iyi işlenmeye devam edilirse en az medcezir kadar sürer. :D

Şu ana kadar izlediğim en iyi yaz dizisiydi. Sanırım forumda biri söylemişti kimdi hatırlamıyorum @Bully ya da @Yiğitt ti ama başkasıda olabilir hatırlamıyorum dediğim gibi, şapşal kız yakışıklı erkek dizileri sıktı artık demişti. Bu diziyi izleyebilir bence. :A

Son düzenleme: