Ulan İstanbul'daki Fatmiş.bu iki teyze de her dizide varlar maşallah@Çiğdem- @Yiğitt @ozgur2113 @cookies @denizz19 @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 50844
Ulan İstanbul'daki Fatmiş.bu iki teyze de her dizide varlar maşallah@Çiğdem- @Yiğitt @ozgur2113 @cookies @denizz19 @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 50844
seviyor sevmiyoru çok beğendim yorumumu yapıcam birazdan o dizi tam senlik benceiftardan önce izleyemediğim 1 saati de izledim bu yazın kiralık aşkı gibi dizidiziye 1 adet pis yasemin 1 adet de koriş lazım pis yasemin rolünü @Çiğdem- oynar zaten karakteri de pis bir insan bildiğiniz gibi hiç zorlanmaz
koriş rolünü de @destere oynar çiğdemle parlak oğlanları bölüşüyordu en son
@cookies @vadikızı @Yiğitt @ozgur2113 @Bully @Doğu @MEnes
hazoşun gülyüzü hatrına ilk bölüme bakacaktım forumda lafa daldık diziyi kaçırdım o da iki sefer üstüste yayınlandığı haldeiftardan önce izleyemediğim 1 saati de izledim bu yazın kiralık aşkı gibi dizidiziye 1 adet pis yasemin 1 adet de koriş lazım pis yasemin rolünü @Çiğdem- oynar zaten karakteri de pis bir insan bildiğiniz gibi hiç zorlanmaz
Allah askına, Kiralık Aşk ile ne alakası var? Bir kere tür ve konuları ayrı tellerden çalıyor.iftardan önce izleyemediğim 1 saati de izledim bu yazın kiralık aşkı gibi dizidiziye 1 adet pis yasemin 1 adet de koriş lazım pis yasemin rolünü @Çiğdem- oynar zaten karakteri de pis bir insan bildiğiniz gibi hiç zorlanmaz
konu olarak düşünme totoş ay biraz geniş düşün @denizz19 la takıla takıla iyice totoş oldun ben kalite ve uzun sürmesi anlamında dedim.ssAllah askına, Kiralık Aşk ile ne alakası var? Bir kere tür ve konuları ayrı tellerden çalıyor.![]()
Biliyoruz herhalde, ama bence ömrü Kiralık Aşk kadar fazla olamaz; en fazla 30 bölüm.konu olarak düşünme totoş ay biraz geniş düşün @denizz19 la takıla takıla iyice totoş oldun ben kalite ve uzun sürmesi anlamında dedim.ss
seviyor sevmiyoru çok beğendim yorumumu yapıcam birazdan o dizi tam senlik bence
bakalım yüksek sosyeteyide yarın izlicem umarım bunuda beğenirim![]()
ay o dizideki kız zeynep çamcı değil mi gittin yine kendin gibi çirkin kızı buldun çikinellahazoşun gülyüzü hatrına ilk bölüme bakacaktım forumda lafa daldık diziyi kaçırdım o da iki sefer üstüste yayınlandığı haldeneyse bir ara bakarım hazar var o kıza kuzey ve güneyden beri yanığız hala yanıklarım geçmedi
![]()
o da yeter zaten romantik komedi için ideal ömür 40 bölümdür 120-140 dk lik bölümlerleBiliyoruz herhalde, ama bence ömrü Kiralık Aşk kadar fazla olamaz; en fazla 30 bölüm.![]()
etsin ben oklavalara karşı dayanıklıyım panzehir geliştirdimay o dizideki kız zeynep çamcı değil mi gittin yine kendin gibi çirkin kızı buldun çikinella
totoş destere izle bakalım sen seversin senin selim oğlan da var
ayrıca bak çiğdem de okudu mesajı hazara yanıkmışsın şimdi kızı 100 gün kötüler sana da 50 ojklava monte eder
o da yeter zaten romantik komedi için ideal ömür 40 bölümdür 120-140 dk lik bölümlerle
oğlanlar sarışın deil de kiralık aşktaki gibi esmer olsa daha uzun sürebilirdi![]()
ilk bölüme bakacağım eğer kötüyse zaten bırakırım yerli dizilerde artık seçmece yapıyorum kaliteli olması şartÇok az bakabildim diziye fazla iyi değildi sanki
la 4 kız yok mu orada öykü karayel-merve boluğur-bade işçil-hazar ergüçlü hangisini @Doğu ya bıraktınetsin ben oklavalara karşı dayanıklıyım panzehir geliştirdimhiçbir oklava bizi hazardan alıkoyamaz
kuzey güney kızlardan yana çok şanslı bir diziydi başroldeki üç kızda harikaydı yani en ufak bir kusur bulamam üçünede
ilk bölüme bakacağım eğer kötüyse zaten bırakırım yerli dizilerde artık seçmece yapıyorum kaliteli olması şart![]()
Bu ablaların hepsi bu dizide mi ?la 4 kız yok mu orada öykü karayel-merve boluğur-bade işçil-hazar ergüçlü hangisini @Doğu ya bıraktın![]()
bade al doldur kadehi iç senin olsunla 4 kız yok mu orada öykü karayel-merve boluğur-bade işçil-hazar ergüçlü hangisini @Doğu ya bıraktın![]()
niye la nesi var çiğdeme bile bakıyon da badede kusur mu arıyonbade al doldur kadehi iç senin olsunben merve , öykü ve hazar dan bahsetmiştim
![]()
evetHazar mı var sadece burda ?
tabi tabi buldun bir tanesini bu dizide üçünü beşini arıyorsunBu ablaların hepsi bu dizide mi ?![]()
dizide @Çiğdem- in sevdiği nadir kadın oyunculardan aliye uzunatağan da var kadın 25 yıldır anneanne rolü oynuyor ölmed gittitabi tabi buldun bir tanesini bu dizide üçünü beşini arıyorsunöyle bişey olsa bu dizi sezona damga vururdu yazın değil eylül ayında başlardı
ama hazar var bak hazar için ilk bölümüne bakalım doğu, hazar bile belki kurtarır tek başına![]()
zuhal olcayda var sanırım zuhal olcayla zerrin tekindor u birbirine bazen çok benzetiyorum bir asalet katıyorlar diziyedizide @Çiğdem- in sevdiği nadir kadın oyunculardan aliye uzunatağan da var kadın 25 yıldır anneanne rolü oynuyor ölmed gittiçikinellanın 1 numarası uzatmaları oynayan ayşen gruda bu teyze de ilk 10 undaymış
![]()
o tilki badeyi (ezel)den beri pek sevmiyorum soğuk nevaleniye la nesi var çiğdeme bile bakıyon da badede kusur mu arıyonayrıca dizilerde seçici olucam falan deme zamanında iffet ve dila hanım izlemiş adamsın kimi kandırıyon
evet![]()
neyse sahura kadar ben bir de aşk laftan anlamazı izleyeyim koca gözlü kızın koca koca şeylerini yani gözlerini keşfedeyim biraz sen de @Çiğdem- le takılzuhal olcayda var sanırım zuhal olcayla zerrin tekindor u birbirine bazen çok benzetiyorum bir asalet katıyorlar diziyeaynı şekilde paramparçanın dilarasıda bu gruptan sayılabilir
![]()