Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

ayy bu çocuk yaz ayının yeni fenomeni olucak belli :A :A :A
6nDlO9.jpg
@Yiğitt[/USER] @xemrexxx @Harunnn60 @cookies @destere @vadikızı @MayısKralı
@DarkLeqenD

@Bully

@Yiğitt
Gözlük çıkartma sahnesi çok iyiydi :D

Gözlük çıkartma sahnesi çok iyiydi :D
EVETTTT o sarı sakala bin basar ben böyle dizilerde artık 2.başrol erkek oyuncuları tercih ediyorum kiralık aşkta sinan , seviyor sevmiyorda tuna ve yüksek sosyetede mert çünkü 1.başrollere artık hep aynı senaryo yazılmaya baslandı hiç ilgi çekici değiller :A

2.bölümü şimdi izledim. Bu bölüm de emin oldum kesinlikle bu dizi yazın en sağlam işi. Dizi su gibi akıp gidiyor valla. :D

Cansu ve Kerem'i bu bölüm daha da yakıştırdım. Hazar'ı zaten severim de Engin Öztürk de çok iyiymiş cidden. :A

Dizinin yıldızı kesinlikle Ece :D Sahnelerine bayılıyorum. :bhr:

Şu gözlük çıkarma sahnelerine çok güldüm :F

Bu Işıl ne kadar yüzsüz, rezil bir kadın.ss

2.bölümü şimdi izledim. Bu bölüm de emin oldum kesinlikle bu dizi yazın en sağlam işi. Dizi su gibi akıp gidiyor valla. :D

Cansu ve Kerem'i bu bölüm daha da yakıştırdım. Hazar'ı zaten severim de Engin Öztürk de çok iyiymiş cidden. :A

bence eceyi çok sevdim valla çok tatlı kız ece gözlük çıkarma sahnesine
bende kopmuştum ya:F

EVETTTT o sarı sakala bin basar ben böyle dizilerde artık 2.başrol erkek oyuncuları tercih ediyorum kiralık aşkta sinan , seviyor sevmiyorda tuna ve yüksek sosyetede mert çünkü 1.başrollere artık hep aynı senaryo yazılmaya baslandı hiç ilgi çekici değiller :A
Seviyor sevmiyor da oynayan Tuna hakikaten müthiş ya daha ilk bölümden çok iyidi:)

Seviyor sevmiyor da oynayan Tuna hakikaten müthiş ya daha ilk bölümden çok iyidi:)
yiğitte iş yokki zaten ayoll nerden bulmuşlar o tipsizi birde gıcık bir rolde :A

tuna ve deniz sahnelerini arıyor hep gözüm özellikle denizin üzüldüğü sahnlerde tunanında üzülüp ona yardım etmesi çok güzel şu sahnedeki çabasını takdir ettim :A

Ne kadar kazanıyor acaba :)
Bide artık bi dizide kalıcı oynama vakti geldi bence böyle göbek atmalı bi dizide oynasın :F

:F:F:F:Fgöbek atmalı bir dizidemi alemsin valla ya
bence çok para kazanmıyordur ya

Daha ilk bölümde bunu ortaya çıkardı çok iyi bir oyunculuk:)

Aynen Güllerin savaşı nı izlemişmiydin bilmyorum ordada oynamıştı
adını unuttum şimdi ordada çok iyiydi

yiğitte iş yokki zaten ayoll nerden bulmuşlar o tipsizi birde gıcık bir rolde :A

tuna ve deniz sahnelerini arıyor hep gözüm özellikle denizin üzüldüğü sahnlerde tunanında üzülüp ona yardım etmesi çok güzel şu sahnedeki çabasını takdir ettim :A
Sorma ya yiğit bir defa yakışıklı filan değil o ayrı ama onun dışında yiğitte başka bir oyunculukta yok.duruşu bi defa hiç iyi değil hiçbir şekilde oyunculuk yansımıyor hareketleri aşırı yapmacık ayrıca yiğiti hiçbir şekilde başarılı bulmuyorum.birde kendini böyle beğenmesi filan yokmu sinir oluyorum.tunadaki doğallık Yiğite bin basar.ayrıca dediğin gibi deniz ile birlikte üzülme sahneleri filan harika olmuş:)

Oha Bodrum Masalı gelince göreceksin sağlamı :A