Ama o parasızda yaşayamaz bence belli bir statüsü varSüreyya'yı niyeyse seviyorum.Hemen eve gel yoksa seni mirastan men ederim.
Cansu'nun mirasda gözü yok zaten.
![]()
Oliva'da bedava çalışmıyo yeterli o onun için.Ama o parasızda yaşayamaz bence belli bir statüsü var
Cansu cnm tek başınasın resmen dizide.O abindede var bi işler![]()
Yeterli olur inş .ssOliva'da bedava çalışmıyo yeterli o onun için.Bu arada erken bitti. .ss
Aynen çok beğeniyorum kadını.Yeterli olur inş .ss
Evet erken bitti piss Bi yapım.Zuhal o kdr gerçekçi oynuyo ki saçını başını yolasım geliyor![]()
baya güzel bir bölümdü hak ettiğimiz reytingleride görmeye başladık ama malesef bukadar keyifli bölümün sonunda cansunun annesine baya küfür edeceksin izlede gör4. bölümü izlemeye başladım, ilk dakikayı da tamamladım.Güzel gidiyor gibi bölüm. @Çiğdem-
4. BÖLÜM YORUMU
Güzel bir bölümdü yine.
Kerem'in Şirin'i terk etmesi iyi oldu, Şirin iyi kız olsa da pek itici ve mızmızdı. O güzelim doğayı beğenmiyor, töbe ya.
Cansu'nun Ece'nin evine taşınması da ayrı hoş oldu, süper ikili iyi gıybet yapar.
Bu arada Kerem'in annesinin Ece'yle olan sohbeti de kahkaha attırdı, o sahne çok güzeldi.@Çiğdem-
Şirin'den kurtulduk, ona ne diyorsun?keremin annesi mütevazi bir kadındı sofrada azar iziten kadından çok zuaktı ecenin karşısındayken bildiğin şımarık sosyete kadın moduna geçti![]()
![]()
![]()
onunda kişiliyle oynadılar ayoll birden bile karakteri değişti onundaŞirin'den kurtulduk, ona ne diyorsun?![]()
Tabi çıkmaz, Kerem'in annesinin de desteğini alarak dizinin reytingçisi olur.onunda kişiliyle oynadılar ayoll birden bile karakteri değişti onunda![]()
cansuyla keremi ayırmaya çalısıcaktır büyük ihtimalle kolay kolay diziden çıkmaz![]()