Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

ben bu kadını kalıcı oyuncu olarak bir dizide izledim diye hatırlıyorum ayy ama hatırlayamıyorum bir türlü dizi geçmişinide bulamadım :F
her dizide oynadığı için kalıcı olduğu kesin ?:) ama hangi dizide kalıcı oynuyordu dersen bende hatırlamıyorum :)

her dizide oynadığı için kalıcı olduğu kesin ?:) ama hangi dizide kalıcı oynuyordu dersen bende hatırlamıyorum :)
hahah ayy ben 2 gündür bu kadını hangi dizide izliyorum diyordum ve senin gibi kırgın çiçeklerde oynadığını bende hatırlayamadım @Yiğitt söyleyince dank etti kafama bu salak mesudenin komşu kadını vardıya oymuş meğerse :A :A :A

@Çiğdem- cnm bu dizi diğer yazlık dizilere bir ders veriyor...

Çıplak dolaşmadan da reyting alınabiliyormuş demekki :)

Cnm bu diziyi izlemiyonuz mu ?

Bu diziyi izleyin diğerlerini bırakın en iyisi 😉

ayy evet vlla çok kaliteli bir dizi survivordanda bu akşam kurtuluyoruz artık kimse tutamaz vlla reytinglerini temmuz ayında çok yükseltir hakta ediyor :Z
Elbette hak ediyor dizi bu yazın cidden en sağlam işi :)

O süreyyaya çok gıcık oldum .ss Kızın suçu ne be aa valla kızın yerinde olsaydım kadına bağırırdım saçlarından tutar sürüklerdim .ss

@Çiğdem-

Şirin (çocuğun sevgilisimsi şeyi )
Cansunun ablası
Cansunun annesi
Cansunun babasının metresi
Ve Hatta Cansunun marketteki arkadaşının aşkı bize baya acı yaşatcak dizide kangren etcekler bizi :(

Hep kadınlar bizi bıktırcak :(

@Çiğdem-

Şirin (çocuğun sevgilisimsi şeyi )
Cansunun ablası
Cansunun annesi
Cansunun babasının metresi
Ve Hatta Cansunun marketteki arkadaşının aşkı bize baya acı yaşatcak dizide kangren etcekler bizi :(

Hep kadınlar bizi bıktırcak :(
hahahah abisi iyi bence bu bölüm gözüme girdi :A :A :A

@destere ile sizi boşuna yakıştırmıyoruz herhalde. :F

hahahah abisi iyi bence bu bölüm gözüme girdi :A :A :A

Kız zaten abisi yazmadım ablası yazdım :F

O çocuğu ndn iyi yaparlar anlamış değilim.Bu çocuk Cansuyu seven psikopat olmalıydı :) Rolüne acayip yakışırdı :)
türkiyeden izlenmeye kapalı olmasına rağmen 2 günde yarım milyon olmuş @Forumdash a nanik geldi :A yabancı @Çiğdem- @vadikızı @Yiğitt koalisyonları zaten burak özçivitle engin öztürkü görünce kunçun kunçun ediyor zati :A

3. BÖLÜM YORUMU

Bu bölüm çok güzeldi, ikinci bölümün aksine dolu dolu geçti. :Z

Süreyya'nın Işıl'a yaptığı oyun süperdi, kahkaha attım o sahnelerde. Görgüsüz Işıl'ın neyine zengin olmak, Süreyya reyiz gününü gösterecek ona. :A

Cansu'nun işten kovulması, sonra geri dönmesi, o kadının özrü, Kerem'in yaptığı şaka falan iyiydi. Ece yine güldüren etmenlerden oldu, Mert de tabi öyle. :bhr:

Son sahne de güzeldi, bakalım ne olacak? @Çiğdem-

İll 3 bölümün gerisinde ilerliyor bu bölüm çok ilgi çekici olaylar olmadı.Ama Ece yine formunda baya güldürdü şu 75 dakikada.:D Şirin'in gerçek yüzü ortaya çıkıyor.Kerem soğur gibi oldu.

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy