her dizide oynadığı için kalıcı olduğu kesin ?ben bu kadını kalıcı oyuncu olarak bir dizide izledim diye hatırlıyorum ayy ama hatırlayamıyorum bir türlü dizi geçmişinide bulamadım![]()
her dizide oynadığı için kalıcı olduğu kesin ?ben bu kadını kalıcı oyuncu olarak bir dizide izledim diye hatırlıyorum ayy ama hatırlayamıyorum bir türlü dizi geçmişinide bulamadım![]()
hahah ayy ben 2 gündür bu kadını hangi dizide izliyorum diyordum ve senin gibi kırgın çiçeklerde oynadığını bende hatırlayamadım @Yiğitt söyleyince dank etti kafama bu salak mesudenin komşu kadını vardıya oymuş meğerseher dizide oynadığı için kalıcı olduğu kesin ?ama hangi dizide kalıcı oynuyordu dersen bende hatırlamıyorum
![]()
Ben olmasan ne yapacan sen?hahah ayy ben 2 gündür bu kadını hangi dizide izliyorum diyordum ve senin gibi kırgın çiçeklerde oynadığını bende hatırlayamadım @Yiğitt söyleyince dank etti kafama bu salak mesudenin komşu kadını vardıya oymuş meğerse![]()
![]()
![]()
@destere de kırgın çiçekler izliyor ma oda anlayamamış bende sorun yok demekkiBen olmasan ne yapacan sen?![]()
ayy evet vlla çok kaliteli bir dizi survivordanda bu akşam kurtuluyoruz artık kimse tutamaz vlla reytinglerini temmuz ayında çok yükseltir hakta ediyor@Çiğdem- cnm bu dizi diğer yazlık dizilere bir ders veriyor...
Çıplak dolaşmadan da reyting alınabiliyormuş demekki![]()
Elbette hak ediyor dizi bu yazın cidden en sağlam işiayy evet vlla çok kaliteli bir dizi survivordanda bu akşam kurtuluyoruz artık kimse tutamaz vlla reytinglerini temmuz ayında çok yükseltir hakta ediyor![]()
hahahah abisi iyi bence bu bölüm gözüme girdi@Çiğdem-
Şirin (çocuğun sevgilisimsi şeyi )
Cansunun ablası
Cansunun annesi
Cansunun babasının metresi
Ve Hatta Cansunun marketteki arkadaşının aşkı bize baya acı yaşatcak dizide kangren etcekler bizi
Hep kadınlar bizi bıktırcak![]()
Kız zaten abisi yazmadım ablası yazdımhahahah abisi iyi bence bu bölüm gözüme girdi![]()
![]()
![]()
her dizide oynadığı için kalıcı olduğu kesin ?ama hangi dizide kalıcı oynuyordu dersen bende hatırlamıyorum
![]()
@destere ile sizi boşuna yakıştırmıyoruz herhalde.![]()
hahahah abisi iyi bence bu bölüm gözüme girdi![]()
![]()
![]()
türkiyeden izlenmeye kapalı olmasına rağmen 2 günde yarım milyon olmuş @Forumdash a nanik geldiKız zaten abisi yazmadım ablası yazdım
O çocuğu ndn iyi yaparlar anlamış değilim.Bu çocuk Cansuyu seven psikopat olmalıydıRolüne acayip yakışırdı
![]()
acun beyin yüzünden 3.bölümümüz düştü 4.bölümle 5-6 reytingleri oynarız artık sonunda kurtulduk şunlardantürkiyeden izlenmeye kapalı olmasına rağmen 2 günde yarım milyon olmuş @Forumdash a nanik geldiyabancı @Çiğdem- @vadikızı @Yiğitt koalisyonları zaten burak özçivitle engin öztürkü görünce kunçun kunçun ediyor zati
hazar ergüçlü için izlemişlerdir misket kafalı oğlanlar için kimse açmaz ekranıtürkiyeden izlenmeye kapalı olmasına rağmen 2 günde yarım milyon olmuş @Forumdash a nanik geldiyabancı @Çiğdem- @vadikızı @Yiğitt koalisyonları zaten burak özçivitle engin öztürkü görünce kunçun kunçun ediyor zati
3. bölümü izlemeye başladım, akşama yoruma gel de konuşalım.acun beyin yüzünden 3.bölümümüz düştü 4.bölümle 5-6 reytingleri oynarız artık sonunda kurtulduk şunlardan![]()
![]()
![]()
bu akşam reytinglerde coşmamız lazım artık en az 5 olmalı istenilen reyting patlamasını henüz yapamadık3. bölümü izlemeye başladım, akşama yoruma gel de konuşalım.![]()