Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

ayy bu çocuk yaz ayının yeni fenomeni olucak belli :A :A :A
6nDlO9.jpg
@Yiğitt[/USER] @xemrexxx @Harunnn60 @cookies @destere @vadikızı @MayısKralı
@DarkLeqenD

@Bully

@Yiğitt

Bölümü izliyorum, bir saate bitecek bölüm. Pek bir olay olmadı, ilk bölüme nazaran da daha düşük gitti gibi. Uzun yorum az sonra. :X

2. BÖLÜM YORUMU

Ay sonunda bitti, bu Türk dizileri hiç bitmek bilmiyor. :D

Bu bölümü pek beğenmedim, son sahnesi güzeldi. Bu da demek oluyor ki haftaya süper bir bölüm olacak. Kerem dizinin final kısmında Cansu'yu işten kovdu. O sarışın kadını elime verseler de yolsam. :T:

Ece ve Mert aşkı başlasa artık, baya eğlenceli olacak bence o ikili. :bhr: Yalnız Mert'in o kızdan çekeceği var. :A

@Çiğdem- :bhr:

2. BÖLÜM YORUMU

Bu bölümü pek beğenmedim, son sahnesi güzeldi. Bu da demek oluyor ki haftaya süper bir bölüm olacak. Kerem dizinin final kısmında Cansu'yu işten kovdu. O sarışın kadını elime verseler de yolsam. :T:

Ece ve Mert aşkı başlasa artık, baya eğlenceli olacak bence o ikili. :bhr: Yalnız Mert'in o kızdan çekeceği var. :A

bende izliyorum yiğit bir dahaki sefere benide etiketle:D

2. BÖLÜM YORUMU

fragman çok renkli izledinmi :A

bak butür yaz dizileri netten izlenmiyor kirlık aşkı bende netten izlemeye zorlanıyordum netten dram ve aksiyon izleniyor çünkü o dizilerin sahnesi bellidir hemen bakıcağın sahneleri bulur bakar bitirirsin komedi gibi diziler her sahnesinde birşey oluyor hemen geçemiyorsun tvden izle bu diziyi :A

fragman çok renkli izledinmi :A

bak butür yaz dizileri netten izlenmiyor kirlık aşkı bende netten izlemeye zorlanıyordum netten dram ve aksiyon izleniyor çünkü o dizilerin sahnesi bellidir hemen bakıcağın sahneleri bulur bakar bitirirsin komedi gibi diziler her sahnesinde birşey oluyor hemen geçemiyorsun tvden izle bu diziyi :A
Aynen, pcden izleyince sıkılıyorum. :(

Fragmana bakarım akşam, konuşuruz o zaman yine. :D

ayy bu çocuk yaz ayının yeni fenomeni olucak belli :A :A :A
6nDlO9.jpg
@Yiğitt[/USER] @xemrexxx @Harunnn60 @cookies @destere @vadikızı @MayısKralı
@DarkLeqenD

@Bully

@Yiğitt

Bencede olur çok sempatik yaa ama ben engimcimi seviyorum cnm:D

Bölümü izliyorum, bir saate bitecek bölüm. Pek bir olay olmadı, ilk bölüme nazaran da daha düşük gitti gibi. Uzun yorum az sonra. :X
bu teyze araplarda da ünlü olmuş :F hadise şarkısı söyleyen songülden sonra anlamsız yere uluslararası ünlü olan 2. türk :F @DarkLeqenD @Forumdash @denizz19 @cookies @destere @Harunnn60

bu teyze araplarda da ünlü olmuş :F hadise şarkısı söyleyen songülden sonra anlamsız yere uluslararası ünlü olan 2. türk :F @DarkLeqenD @Forumdash @denizz19 @cookies @destere @Harunnn60
Kadın da öyle yetenek de yok, bizim Türkler'in işleri hep. :T:
ben bu kadını kalıcı oyuncu olarak bir dizide izledim diye hatırlıyorum ayy ama hatırlayamıyorum bir türlü dizi geçmişinide bulamadım :F