oğlanla neler yapıyon rüyalarındaorjinal mert benim favorim o sarı sakal değil![]()
oğlanla neler yapıyon rüyalarındaorjinal mert benim favorim o sarı sakal değil![]()
ayy bu çocuk yaz ayının yeni fenomeni olucak belli![]()
![]()
@Yiğitt[/USER] @xemrexxx @Harunnn60 @cookies @destere @vadikızı @MayısKralı![]()
@DarkLeqenD
@Bully
@Yiğitt
çok düz bir karakter hiç bir çekiliciği yok o sarı sakalınBencede olur çok sempatik yaa ama ben engimcimi seviyorum cnm![]()
çok düz bir karakter hiç bir çekiliciği yok o sarı sakalın![]()
ama bunun sakalının rengide sarı tövbe tövbeAyy taktı sakalın kızz orjinal merti oynayan çocuktada sakal var
bumu çekici değil ah ah
![]()
ama bunun sakalının rengide sarı tövbe tövbe![]()
2. BÖLÜM YORUMU
Ay sonunda bitti, bu Türk dizileri hiç bitmek bilmiyor.
Bu bölümü pek beğenmedim, son sahnesi güzeldi. Bu da demek oluyor ki haftaya süper bir bölüm olacak. Kerem dizinin final kısmında Cansu'yu işten kovdu. O sarışın kadını elime verseler de yolsam.
Ece ve Mert aşkı başlasa artık, baya eğlenceli olacak bence o ikili.Yalnız Mert'in o kızdan çekeceği var.
@Çiğdem-
2. BÖLÜM YORUMU
Ay sonunda bitti, bu Türk dizileri hiç bitmek bilmiyor.
Bu bölümü pek beğenmedim, son sahnesi güzeldi. Bu da demek oluyor ki haftaya süper bir bölüm olacak. Kerem dizinin final kısmında Cansu'yu işten kovdu. O sarışın kadını elime verseler de yolsam.
Ece ve Mert aşkı başlasa artık, baya eğlenceli olacak bence o ikili.Yalnız Mert'in o kızdan çekeceği var.
@Çiğdem-
Aynen, pcden izleyince sıkılıyorum.fragman çok renkli izledinmi
bak butür yaz dizileri netten izlenmiyor kirlık aşkı bende netten izlemeye zorlanıyordum netten dram ve aksiyon izleniyor çünkü o dizilerin sahnesi bellidir hemen bakıcağın sahneleri bulur bakar bitirirsin komedi gibi diziler her sahnesinde birşey oluyor hemen geçemiyorsun tvden izle bu diziyi![]()
ayy bu çocuk yaz ayının yeni fenomeni olucak belli![]()
![]()
@Yiğitt[/USER] @xemrexxx @Harunnn60 @cookies @destere @vadikızı @MayısKralı![]()
@DarkLeqenD
@Bully
@Yiğitt
Bencede olur çok sempatik yaa ama ben engimcimi seviyorum cnm![]()
bu teyze araplarda da ünlü olmuşBölümü izliyorum, bir saate bitecek bölüm. Pek bir olay olmadı, ilk bölüme nazaran da daha düşük gitti gibi. Uzun yorum az sonra.![]()
Kadın da öyle yetenek de yok, bizim Türkler'in işleri hep.bu teyze araplarda da ünlü olmuşhadise şarkısı söyleyen songülden sonra anlamsız yere uluslararası ünlü olan 2. türk
@DarkLeqenD @Forumdash @denizz19 @cookies @destere @Harunnn60
bu teyze araplarda da ünlü olmuşhadise şarkısı söyleyen songülden sonra anlamsız yere uluslararası ünlü olan 2. türk
@DarkLeqenD @Forumdash @denizz19 @cookies @destere @Harunnn60
ben bu kadını kalıcı oyuncu olarak bir dizide izledim diye hatırlıyorum ayy ama hatırlayamıyorum bir türlü dizi geçmişinide bulamadımKadın da öyle yetenek de yok, bizim Türkler'in işleri hep.![]()
Kırgın Çiçekler'de ful oynadı işte.ben bu kadını kalıcı oyuncu olarak bir dizide izledim diye hatırlıyorum ayy ama hatırlayamıyorum bir türlü dizi geçmişinide bulamadım![]()
HANGİ ROLDEYDİ BU KIRGIN ÇİÇEKLERDE HATIRLAYAMADIMKİKırgın Çiçekler'de ful oynadı işte.![]()
Mesude'nin komşusuydu ya.HANGİ ROLDEYDİ BU KIRGIN ÇİÇEKLERDE HATIRLAYAMADIMKİ![]()
hahah ayy tamam yaaa bende diyorum bu kadını nerede izledim ben diye 2 gündür bunu düşünüyordumMesude'nin komşusuydu ya.
Mesude çocuğunu bırakıyordu işe güce gezmeye giderken.![]()
Senin kendinden haberin yok.hahah ayy tamam yaaa bende diyorum bu kadını nerede izledim ben diye 2 gündür bunu düşünüyordum![]()
![]()
![]()