Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

Bir boş anını yakalayıp Ozana şikayet ederim rütben 2 kat aşağı iner :A
Öyle bir şey yapmaya kalkarsan sen yanarsın, benim foruma verdiğim emekler ortada haliyle Ozan'ın kimi tercih edeceği de ortada. :A

aaa tamam hatırladım bu pll orjinal diziden calebin yerine gelmişti galiba @cookies @xemrexxx hatta bu çocuğu ben beğenmemiş eleştirmiştim ama çok değişmiş o dizide uzun saç şarısınmış yüksek sosyetedeki hali daha iyi olmuş :F

ayrıca kiralık aşkta kırgın çiçekelrle birlikte ayakta kalan iki yaz dizisidnen biri oldu tek emreyle ben yorum yapsakta konusu olmalıydı @Bully :A
Bar%C4%B1%C5%9F-siyah-deri-ceket.jpg
caleb gibi popsunu açsa bayılırdın dimi gerçi @destere de caleb a bayılıyordu :A @Doğu @MEnes @DarkLeqenD @Harunnn60
tyler-blackburn-bummain__oPt.jpg

bu yaz kaliteli diziler yapılıyor yüksek sosyetede şuan seviyor sevmiyordan sonra takip ediceğim 2. yaz dizim oldu vadiden sonra perşembe napacam diyordum ama bu romantik dizide düşmez kış sezonu perşembeyi çok rahat götürür kösemin günü değişmeli yüksek sosyete bu yaz 10 civarlı reytingleri bulur kış sezonunuda çok rahat götürür :F

aaaa yalnız ben başroldeki olanı değil merti beğendim bu ne sempatik bir çocuktur öyle gülüşü beni benden aldı simasıda tanıdık geliyor bu kim bu ayoll :A
nrJoN5.jpg

@Bully @destere @Harunnn60 @xemrexxx @cookies @Yiğitt
Yerin dibine batırdığın TKY'de oynuyordu, oradan hatırlıyor olabilirsin. :A

Bu arada bir tek ben mi beğenmedim, anlayamadım. Yani fena değildi, ama o kadar da büyütülecek bir şey yok bence. Şimdiden uyarayım, bunu da Güneşin Kızları gibi abartırsanız vallahi antisi olurum. :A @Yiğitt @Bully @Çiğdem-

Bu arada bir tek ben mi beğenmedim, anlayamadım. Yani fena değildi, ama o kadar da büyütülecek bir şey yok bence. Şimdiden uyarayım, bunu da Güneşin Kızları gibi abartırsanız vallahi antisi olurum. :A @Yiğitt @Bully @Çiğdem-
Ben daha izlemedim. :F Ama sana inat abartacağım, beğeneceğime eminim. :A

Sen beğenmediysen demek ki doğru yoldayız. :A @Çiğdem- @Yiğitt

Ben daha izlemedim. :F Ama sana inat abartacağım, beğeneceğime eminim. :A

Sen beğenmediysen demek ki doğru yoldayız. :A @Çiğdem- @Yiğitt

ben izlediğime göre güneşin kızları türünde bir dizi değil demektir zaten :A

Hahaha @denizz19 bizim komşu teyze değil mi bu KÇ'deki? :F

Soldaki İlişki Durumu Karışık Naciye. :F

Ulan İstanbul'daki Fatmiş. :bhr: :A

iftardan önce izleyemediğim 1 saati de izledim bu yazın kiralık aşkı gibi dizi :D diziye 1 adet pis yasemin 1 adet de koriş lazım pis yasemin rolünü @Çiğdem- oynar zaten karakteri de pis bir insan bildiğiniz gibi hiç zorlanmaz:A koriş rolünü de @destere oynar çiğdemle parlak oğlanları bölüşüyordu en son:A @cookies @vadikızı @Yiğitt @ozgur2113 @Bully @Doğu @MEnes

seviyor sevmiyoru çok beğendim yorumumu yapıcam birazdan o dizi tam senlik bence :F

bakalım yüksek sosyeteyide yarın izlicem umarım bunuda beğenirim :F

hazoşun gülyüzü hatrına ilk bölüme bakacaktım forumda lafa daldık diziyi kaçırdım o da iki sefer üstüste yayınlandığı halde :) neyse bir ara bakarım hazar var o kıza kuzey ve güneyden beri yanığız hala yanıklarım geçmedi :)

Allah askına, Kiralık Aşk ile ne alakası var? Bir kere tür ve konuları ayrı tellerden çalıyor. :A

Çok az bakabildim diziye fazla iyi değildi sanki

Bu ablaların hepsi bu dizide mi ? :A

takipçiye değil izlenmeye bak:D takipçiye bakarsak aşk laftan anlamaz da 20 bini geçmiş:D

Diziyi 20 dk izledim güzele benziyor :) bi sıcaklık hissettim ama havalardan da olabilir :A Perşembeleri Stardayım
:Z

2.Bölüm 2.Fragman yayında. :A @Yiğitt

O çocuk Tatlı Küçük Yalancılar ve Oyunbozan dada oynadı başlamak istersin diye söyledim. :A Tabi Oyunbozan izlemedim ben. :X
kime benzetiyorum ben bunu diyordum meğerse tatlı küçük yalancılardan calebin yerine bumu geldi diye yerin dibine batırdığım çocukmuş o dizide çok eleştirmiştim ama bu dizideki tarzı başka birisi gibi :F

kime benzetiyorum ben bunu diyordum meğerse tatlı küçük yalancılardan calebin yerine bumu geldi diye yerin dibine batırdığım çocukmuş o dizide çok eleştirmiştim ama bu dizideki tarzı başka birisi gibi :F

Saçlarını kestirmiş birde ilk başlarda sesi dublaj gibi geldi :F :F Ama bu çocuk ikinci başrol olduğu için sarı sakal daha ön planda olur :A

Saçlarını kestirmiş birde ilk başlarda sesi dublaj gibi geldi :F :F Ama bu çocuk ikinci başrol olduğu için sarı sakal daha ön planda olur :A
aa evet tatlı küçük yalancılarda şarısın uzun saçlıydı burda siyaha dönmüş orjinalı bu galiba ama ben bu çocuğun dha çok seviliceğini düşünüyorum kızlar butür karakterleri daha çok sever 1.bölümden sonra mert üzerinden haberler yayınlanmıs zaten büyük beğeni topladı diye :A