Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

O zaman sana özel ballı jack hediye edeyim 5 bardak sek iç ortalığı dağıtırsın tabii sabah kalktığında hiçbir şey hatırlamazsın :) Ha bir de fondip yapman lazım. :)

@Çiğdem- izin verecektir zaten konusunda içki içmemize vermezse de nolcak uyuyor zaten sabah kalktığında ortalığı toparlar artık :A
@Çiğdem- de ben de izin vermiyoruz. :A Ortalığı dağıtmadan gidin yavaştan. :A
Çorbacılar derneğinden özür dile :A @MEnes avatar ahmet çakar ama ertem şenere bağladım yine :A
Aynen hatlar karıştı iyice. :A

@destere lan ne yavaş herifsin adam 5 sayfa önceki konuyu yeni okuyor :A Ulan bimcell mi kullanıyon mübarek kaç mbps internetin :A

Nasıl fena değil la :T: Bence Tarkan'ın en iyi slowları listesine ilk 3'ten girer Megastar bu şarkıyı hangi duygularla yazdı acaba çok merak ediyorum :D

Sence benim gibi bir stateji uzmanı kullanır mı o şarkıları :A Elimde onlar kaldı işte bir de Sen Başkasın. :D
kuzu kuzu ve hüp bence bu şarkının yanında beş para etmez :) stratejin batsın :) neyse zaten benden alacağın bir puan stratejini diğerlerine sakla :)

@destere lan ne yavaş herifsin adam 5 sayfa önceki konuyu yeni okuyor :A Ulan bimcell mi kullanıyon mübarek kaç mbps internetin :A
bendeki gibi netin ağır olsa çoktan konuyu terketmiştin :)
ama ben herzamanki gibi maksat arkadaşları yalnız bırakmayayım diye çabalıyorum :) ne kadar iyi bir insanım ya valla kız olsam kendimle evlenirdim :))

Viskiyi mutlu insanlar içer , biz o kadar mutlu değiliz renktaş :D
Bizim de çok mutlu olduğumuz söylenemez be renktaş herkesin kendine göre dertleri var bakma burda gülüp eğlendiğimize sabah uyanınca sıkıntılı bir reel hayat başlayacak :D

O sözüne de katılmıyorum zevk meselesi :A

bendeki gibi netin ağır olsa çoktan konuyu terketmiştin :)
ama ben herzamanki gibi maksat arkadaşları yalnız bırakmayayım diye çabalıyorum :) ne kadar iyi bir insanım ya valla kız olsam kendimle evlenirdim :))
Mozambikten mi katılıyorsun yarışmaya :A Burdan sonrasını katırlarla devam et bence :A