Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

Destereye inanan çok saftır kardeş onla bir yola girmicen zamanında dirilişe ne laflar attı şimdi onu mu izlicek güldürmesin beni :F :A
sende ne biçim kader ortağısın ya :) bizi övüyonmu sövüyonmu belli değil :) birde burda gözgöre göre arkamdan konuşuyorsun hele bir dur madem baltalayacaksın anlaşmayı bari ben gittikten sonra yan çiz :))

Outlander için bırakıp gittiydin unutmadık. :A Ama bir daha olmaz sanırım. İhtiyacım olduğumda yanımda olursun. :A

Bilirim de çaktırmam ben o işleri. :A Güçlüden değil doğrudan yana olacaksın. :A
ama o başka iş :) sende demin Got için evi yakarım diyordun :) işte bazı eyrler insanın can alıcı noktası outlander ın claire öyle bir nokta :)

Napsak bende bilemedim Tarkana ortadayım şuan :F :F
valla karşı taraf sana ne vaad ettiki böyle bocaladın tarkanın vaadedilecek bir taarfıda yok adamın kaşına gözünemi kandın :) bizim tarafta kızlar kımıl kımıl kaynıyor onlardan birini kaparsın :) hem tarkana oy verene nuri, vermeyene huri düşüyormuş cennette :))

sende ne biçim kader ortağısın ya :) bizi övüyonmu sövüyonmu belli değil :) birde burda gözgöre göre arkamdan konuşuyorsun hele bir dur madem baltalayacaksın anlaşmayı bari ben gittikten sonra yan çiz :))

ama o başka iş :) sende demin Got için evi yakarım diyordun :) işte bazı eyrler insanın can alıcı noktası outlander ın claire öyle bir nokta :)
Onu izleyince anlayacağım ama daha izlemeden beğendim Claire'i :A

Ulan saat kaç olmuş farkında değilim ne zamandır bu kadar geç saate kadar durmazdım saolun gençlik gözler gidiyor benim annemde baskı uyguluyor yatacam gibi :F :A

Haydi cümleten iyi geceler :A @destere gizli sekmeyi kapat ulan taa burdan görünüyor :A

eczacı kadına demişki ya teyze senin ilaçlar bitmemiş hala duruyor? burdan görüyorum :) kadıın panikleyip cepten oğlunu aramış :) '' oğlum sana kaç kez dedim ilacı odadaki masanın üstünde bırakma diye :) bak eczacı ,ilaç vermiyor burdan görmüş :))

Al son olsun budaha fena :A
ya ne kadar saftiriksin :))) izlemiyor izlemiyor? paylaştığın her videoya otomatikman harika diyor:) bir saniyesine bile baktığını sanmam seni kandıryorlar :))