Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

keşke yaptırsalar pörsük cercie yerine onu cıbıl izlemek çok daha zevkli olacaktır :))

izledik istediğin kadar dökülebilirsin :)
noldu pekiyi:A
giphy.gif

Zaten vardı ki onun cıbıl halleri daha önceden bu dizide. :) Buldun da bunuyosun sen de. :A

ilk hallerindede çok cömert değildi kız :) ilk seneler ne güzeldi ya khaleesimiz vardı heryönüyle özgürdü sonra dothraklar kızı çokmu incitti naptıysa töbe etti soyunmaya :)
sibel kekilide bir ara neşe katıyordu heleki cüce tyrion un çapkınlıklarını izlerken neler neler görüyorduk mutluluğumuz on misline çıkıyordu :)
şimdi bir özgürce davranan kızıl kadın kaldı o da bu bölüm tüm cazibesini yitirdi gözümüzde o ne biçim vücuttur la tiksindim hayattan :))

ilk hallerindede çok cömert değildi kız :) ilk seneler ne güzeldi ya khaleesimiz vardı heryönüyle özgürdü sonra dothraklar kızı çokmu incitti naptıysa töbe etti soyunmaya :)
sibel kekilide bir ara neşe katıyordu heleki cüce tyrion un çapkınlıklarını izlerken neler neler görüyorduk mutluluğumuz on misline çıkıyordu :)
şimdi bir özgürce davranan kızıl kadın kaldı o da bu bölüm tüm cazibesini yitirdi gözümüzde o ne biçim vücuttur la tiksindim hayattan :))
Evet eski cesurluğu yok dizinin. Daha çok hikayeye odaklanmışlar gibi. :) İlk 4 sezon cidden halimizden memnun yaşıyorduk ama adamlar bunlardan daha önemli konulara girdiler. :) White Walker lar geliyor yerim sizin cinselliğinizi diyorlar artık, haklılar da :A

Hadii be tüh ulan bi zevkle pislik yapamıyoruz yazıklar olsun :A
Bu işler böyle, işine geliyorsa. :A
@Çiğdem- de şu sahneden sonra 2 hafta yas tutmuştu konuşmamış kimsyle:A
giphy.gif
giphy.gif

emilyi salarım üstüne iyy pis.ss
giphy.gif
Ah Red Wedding ah, ben bu sahnenin olacağını bile bile izliyordum o zamanlar. Ona rağmen sağlam etkilenmiştim. :A

Evet eski cesurluğu yok dizinin. Daha çok hikayeye odaklanmışlar gibi. :) İlk 4 sezon cidden halimizden memnun yaşıyorduk ama adamlar bunlardan daha önemli konulara girdiler. :) White Walker lar geliyor yerim sizin cinselliğinizi diyorlar artık, haklılar da :A

Bu işler böyle, işine geliyorsa. :A

Ah Red Wedding ah, ben bu sahnenin olacağını bile bile izliyordum o zamanlar. Ona rağmen sağlam etkilenmiştim. :A

oysa soğukta cinsellik daha önemlidir sıcak tutar :) şimdi buz gibi havada yapılacak şeymi cinsellikten vazgeçmek :)

@Çiğdem- de şu sahneden sonra 2 hafta yas tutmuştu konuşmamış kimsyle:A
giphy.gif
giphy.gif

emilyi salarım üstüne iyy pis.ss
giphy.gif
Emily'i de unuttuk. :(

Sansa var. :A Bence biraz daha büyümesini bekliyor yapımcılar. :A

Dünya elden gidiyor. Bırak bu cinselliği. :A Adamlar ölümle pençeleşirken kim uğraşacak karı kızla. :A

ölmeden önce yapılacak son şeyler arasında cinsellikte vardır yani bence hiç garip değil bu durum :) hanı giderayak bari bir deydireyim durumları :)

o diziyi tam bitiren kaç kişiydi forumda :))

sansadan umudu kestik o soyunmaz soyunmayıda geçtik donunu bile diz kapağına kadar çekmez :) ne cins kızsa sanki anası elbiseyle pırtlamış o kadar cimri davranıyor ırspı :))

Yapımcıyla alakalı değil o olay. Oyuncu isterse soyunur. :A Zaten Khaleesi de kendi istediği için artık öyle sahne çekmiyorlar. Vücudu eskimesin diye almıştı bu kararı. :A Sansa içinse benim fikrim kolay kolay o işlere girişmeyecek bir oyuncu. :A

ben üçüncü sezonda terketmiştim iyikide etmişim devamı aynı şeylerdi zaten :)
4.sezon süperdi. Devam edeceğim aklımda o dizide.
3.sezon kötüydü evet katılıyorum. Zaten ben Victoria için izliyordum. 😛

Yapımcıyla alakalı değil o olay. Oyuncu isterse soyunur. :A Zaten Khaleesi de kendi istediği için artık öyle sahne çekmiyorlar. Vücudu eskimesin diye almıştı bu kararı. :A Sansa içinse benim fikrim kolay kolay o işlere girişmeyecek bir oyuncu. :A
Sophie Turner sosyal medyada bir hayli çılgın ben zannetmiyorum onun istemeyeceğini. :A Teorimin arkasındayım. :A

Gerçi burası GoT evreni. Dediğin olabilir, herkes şeyi düşünüyor burada. :A Giderayak işi görüp gideyim de diyebilirler. :A

tüm canlılar o işi düşünüyor got u suçlamayalım boşuna tek amaç çoğalıp ölmek :)) başka bir hedef yok canlılarda :)) insanlarda ise çoğalmaktan çok çoğalma işlemine yol açan aksiyonları gerçekleştirmek daha cazibeli :) yani kadın deseki ya ben o işi yaparım ama doğurmuycam o zaman erkek seninle yatmam mı diyecek :) töbe öylesine rastlanmaz :)

Oo saati 2 yapmışım. Yarın 7 de kalkacağım peeh. :T: Buralar size emanet @Doğu , @destere ye sahip çık. Ben gittikten sonra sıvamasın, yarın için beni beklesin. :A Hadi iyi geceler. :D