Haydi bakalımmm. Bekliyoruz olacakları merakla.tam adamlarına teslim etti kız bully de çekip gitsin sonra sabaha kadar sıvarız buraları )
Tarkan 1 Yıldız ablam 2 olacak kaçarı yok Bu sıralama değişedebilir hal ve hareketlerinize bağlı özellikle kımıl zararlısı @xemrexxx'e
demekki bu hafta tarkan diğer hafta yıldız teyzeyi yolcu ediyoruz şifreyi çözdüm anında tamam anlaştıkTarkan 1 Yıldız ablam 2 olacak kaçarı yok Bu sıralama değişedebilir hal ve hareketlerinize bağlı özellikle kımıl zararlısı @xemrexxx'e
Olabilir bir sürpriz yapıp ikisini de şutlayabiliriz Hiç belli olmazdemekki bu hafta tarkan diğer hafta yıldız teyzeyi yolcu ediyoruz şifreyi çözdüm anında tamam anlaştık
Ben ikisini de pek sevmem. Bu konu üzerinde çalışabiliriz.demekki bu hafta tarkan diğer hafta yıldız teyzeyi yolcu ediyoruz şifreyi çözdüm anında tamam anlaştık
arkada bacağı gözüken kızmı oğlanmı yakın çekimi olsaydı ?
sen seçdemekki bu hafta tarkan diğer hafta yıldız teyzeyi yolcu ediyoruz şifreyi çözdüm anında tamam anlaştık
arkada bacağı gözüken kızmı oğlanmı yakın çekimi olsaydı ?
Hahahah bu ne rahatlık. İyi ki Çiğdemi yolladınız yani.sen seç
3 dakikadır izliyorum bir türlü bitmedi o piti piti Adam seçmekte zorlanıyorsen seç
sen seç
Hahahah bu ne rahatlık. İyi ki Çiğdemi yolladınız yani.
sen margerynin eski dzisini de izlememiştin dimi.ssaynı kıymette iki parça arasında seçim yapmakta zorlanınca mecburen ooo piti piti terazi lastik jimnastik yöntemini kullanmak mecburi hale geliyor
3 dakikadır izliyorum bir türlü bitmedi o piti piti Adam seçmekte zorlanıyor
Ama şimdi bir gerçek var. Burada seçim yapacak olan kişiye adaletsiz davranılmış. Birine biraz kısıtlı özellik verilecekti ki seçim imkanı olsun.aynı kıymette iki parça arasında seçim yapmakta zorlanınca mecburen ooo piti piti terazi lastik jimnastik yöntemini kullanmak mecburi hale geliyor
Tabi ya, insanlar anlamıyor ki baskı bizi durdurmaz sadece geciktirir.hogatha iyiki gitti ya çevremize bakamıyorduk özgürce baskı insanı bunaltıyor
got un bu bölümündede vardı ama kızı tıkmışlar bir zindana birde başına izbandut gibi bir kadın dikmişler tam bir acımasızlık örneğisen margerynin eski dzisini de izlememiştin dimi.ss
Ama şimdi bir gerçek var. Burada seçim yapacak olan kişiye adaletsiz davranılmış. Birine biraz kısıtlı özellik verilecekti ki seçim imkanı olsun.
Tabi ya, insanlar anlamıyor ki baskı bizi durdurmaz sadece geciktirir.
Üzüldüm kızcağıza. Aman haa ona da bir Walk of Shame yaptırmasınlar.got un bu bölümündede vardı ama kızı tıkmışlar bir zindana birde başına izbandut gibi bir kadın dikmişler tam bir acımasızlık örneği
çiğdemin resmini paylaşalım bari
got un bu bölümündede vardı ama kızı tıkmışlar bir zindana birde başına izbandut gibi bir kadın dikmişler tam bir acımasızlık örneği
Üzüldüm kızcağıza. Aman haa ona da bir Walk of Shame yaptırmasınlar.
İzlediniz mi bugün ejderhalı dizinizi Spoiler vereyim migot un bu bölümündede vardı ama kızı tıkmışlar bir zindana birde başına izbandut gibi bir kadın dikmişler tam bir acımasızlık örneği
evet yada birinin üstünde giç elbise olmamalıydı o zaman seçim daha kolay olurdu
Kesinlikle. Burada yapılan kısıtlama işleri kolaylaştırmamış, üstüne zorlaştırıp psikolojik baskı sağlamış.evet yada birinin üstünde giç elbise olmamalıydı o zaman seçim daha kolay olurdu
Derse girmedim la o dizi yüzünden. Hiç bir sayfaya siteye girmedim, geldim direk bölümü izledim.İzlediniz mi bugün ejderhalı dizinizi Spoiler vereyim mi
Üzüldüm kızcağıza. Aman haa ona da bir Walk of Shame yaptırmasınlar.
İzlediniz mi bugün ejderhalı dizinizi Spoiler vereyim mi