Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

Tarkan 1 Yıldız ablam 2 olacak kaçarı yok :A Bu sıralama değişedebilir hal ve hareketlerinize bağlı özellikle kımıl zararlısı @xemrexxx'e :A
giphy.gif

3 dakikadır izliyorum bir türlü bitmedi o piti piti :A Adam seçmekte zorlanıyor :A

aynı kıymette iki parça arasında seçim yapmakta zorlanınca mecburen ooo piti piti terazi lastik jimnastik yöntemini kullanmak mecburi hale geliyor :)
Ama şimdi bir gerçek var. Burada seçim yapacak olan kişiye adaletsiz davranılmış. :A Birine biraz kısıtlı özellik verilecekti ki seçim imkanı olsun. :A

hogatha iyiki gitti ya çevremize bakamıyorduk özgürce baskı insanı bunaltıyor :)
Tabi ya, insanlar anlamıyor ki baskı bizi durdurmaz sadece geciktirir. :A

sen margerynin eski dzisini de izlememiştin dimi.ss
giphy.gif
got un bu bölümündede vardı ama kızı tıkmışlar bir zindana birde başına izbandut gibi bir kadın dikmişler tam bir acımasızlık örneği :)

çiğdemin resmini paylaşalım bari :)

sisman-kizlar_464182.gif

Ama şimdi bir gerçek var. Burada seçim yapacak olan kişiye adaletsiz davranılmış. :A Birine biraz kısıtlı özellik verilecekti ki seçim imkanı olsun. :A

Tabi ya, insanlar anlamıyor ki baskı bizi durdurmaz sadece geciktirir. :A

evet yada birinin üstünde giç elbise olmamalıydı :) o zaman seçim daha kolay olurdu :)

Üzüldüm kızcağıza. Aman haa ona da bir Walk of Shame yaptırmasınlar. :A
got un bu bölümündede vardı ama kızı tıkmışlar bir zindana birde başına izbandut gibi bir kadın dikmişler tam bir acımasızlık örneği :)

çiğdemin resmini paylaşalım bari :)

sisman-kizlar_464182.gif

evet yada birinin üstünde giç elbise olmamalıydı :) o zaman seçim daha kolay olurdu :)
İzlediniz mi bugün ejderhalı dizinizi :A Spoiler vereyim mi :A

Kesinlikle. Burada yapılan kısıtlama işleri kolaylaştırmamış, üstüne zorlaştırıp psikolojik baskı sağlamış. :A

İzlediniz mi bugün ejderhalı dizinizi :A Spoiler vereyim mi :A
Derse girmedim la o dizi yüzünden. Hiç bir sayfaya siteye girmedim, geldim direk bölümü izledim. :A:A