Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

Oo saati 2 yapmışım. Yarın 7 de kalkacağım peeh. :T: Buralar size emanet @Doğu , @destere ye sahip çık. Ben gittikten sonra sıvamasın, yarın için beni beklesin. :A Hadi iyi geceler. :D
Ben de yatıyorum şimdi :A Bugün erkenciyiz :) Tek başına yazıp yazıp sansürler artık @destere :A

4.sezon süperdi. Devam edeceğim aklımda o dizide.
3.sezon kötüydü evet katılıyorum. Zaten ben Victoria için izliyordum. 😛

Sophie Turner sosyal medyada bir hayli çılgın ben zannetmiyorum onun istemeyeceğini. :A Teorimin arkasındayım. :A
O zaman bir çok sahne geldi eline kullanırlardı. Yaşı 18 den fazlaydı geçen sene. Tecavüz sahnesini yapabilirlerdi yani. :A Bence Sophie Turner istemedi. :A

tüm canlılar o işi düşünüyor got u suçlamayalım boşuna tek amaç çoğalıp ölmek :)) başka bir hedef yok canlılarda :)) insanlarda ise çoğalmaktan çok çoğalma işlemine yol açan aksiyonları gerçekleştirmek daha cazibeli :) yani kadın deseki ya ben o işi yaparım ama doğurmuycam o zaman erkek seninle yatmam mı diyecek :) töbe öylesine rastlanmaz :)
İşte bazen böyle düşünmeyenler olabiliyor. Sadece o işten ibaret olmadığını biliyorlar dünyanın. :) Neyse bu çok uzun bir konu devam ettireceğiz bunu yarın gece. :)

İstemesin zaten ben öyle gereksiz her yerini açanlarını sevmiyorum. :A

Biraz süsleyelim konuyu. :A @Doğu @destere @Bully @MEnes :A
Güzel bir veda oldu görmüştüm bu fotoyu. :A Hadi iyi geceler. :)

Oo saati 2 yapmışım. Yarın 7 de kalkacağım peeh. :T: Buralar size emanet @Doğu , @destere ye sahip çık. Ben gittikten sonra sıvamasın, yarın için beni beklesin. :A Hadi iyi geceler. :D

Ben de yatıyorum şimdi :A Bugün erkenciyiz :) Tek başına yazıp yazıp sansürler artık @destere :A

zaten @Bully bir terketmediki forumu :) jandarma gibi başımızda bekliyor bırakmadı özgürce iki çift lafın belini kıralım :)

sizde iyi geceler :)

İstemesin zaten ben öyle gereksiz her yerini açanlarını sevmiyorum. :A

Biraz süsleyelim konuyu. :A @Doğu @destere @Bully @MEnes :A

yalnız kış şartlarının hüküm sürdüğü ortamlarda kızda soyunmaya niyetli değilse devamlı merinos koyunu gibi dolaşan bir kızı seyretmek tam işkence oluyor :) hanı yaz olsa bari evinde atletle donla oturur ordan bişeyler yakalarız :)) ama soğukta hep kürklerin arasında birde soyunmaya niyeti yok gelde bu çileye katlan :)

Harbiden ya bugün erkencisiniz. :D @Doğu @MEnes beraber mi anlaştınız yoksa. :A
Evet beraber koyun koyuna yatacağız hatta :A

zaten @Bully bir terketmediki forumu :) jandarma gibi başımızda bekliyor bırakmadı özgürce iki çift lafın belini kıralım :)

sizde iyi geceler :)
Mod gibi mod işte :A @Bully bugünkü sıvacılık dozumu aştım iban numaramı buraya bırakıyorum yarın sıva ücreti+kdv yollarsın :A

yalnız kış şartlarının hüküm sürdüğü ortamlarda kızda soyunmaya niyetli değilse devamlı merinos koyunu gibi dolaşan bir kızı seyretmek tam işkence oluyor :) hanı yaz olsa bari evinde atletle donla oturur ordan bişeyler yakalarız :)) ama soğukta hep kürklerin arasında birde soyunmaya niyeti yok gelde bu çileye katlan :)
Biraz baktım Sansa'nın sahnelerine iyiydi. :D Yok açılmasın gerek yok. :D

O yaşlı vücut kızıl kadına mi aitti yoksa başkası mı canlandırdı orada? Makyaj filansa helal olsun derim baya gerçekçi duruyor çünkü
başkası canlandırmıştır yoksa taa şeyine kadar kırışıklık yaratmaları imkansız :)

neyse madem spoilerdan gidiyoruz bende spoiler vereyim :) izlemeyenler bakmasın :)
melisandre-old.jpg

@Harunnn60 foto güzelmiş :A

@destere ben varken sana rahat yok :))

@Doğu ben de gönülden sıvadığını sanıyordum meğer çıkar içinmiş :A Ama Tarkan'a verdiğin desteklerle ücreti hak ettin tabii :A

Üzüldüm kızcağıza. Aman haa ona da bir Walk of Shame yaptırmasınlar. :A
got un bu bölümündede vardı ama kızı tıkmışlar bir zindana birde başına izbandut gibi bir kadın dikmişler tam bir acımasızlık örneği :)

çiğdemin resmini paylaşalım bari :)

sisman-kizlar_464182.gif

evet yada birinin üstünde giç elbise olmamalıydı :) o zaman seçim daha kolay olurdu :)
@Çiğdem- olsa şunu paylaşırdık :A
giphy.gif
sen şu 3 lünün dizisini de izlemedin.ss
iyice topikleştin.ss
giphy.gif
giphy.gif
giphy.gif

aaaaaaaaaaa ne yapmışsınız şarkı yarışmama be iyiki size emenet ettim yanı bunlar ne böyle😱😱😱
@Doğu @Bully