O zaman bir çok sahne geldi eline kullanırlardı. Yaşı 18 den fazlaydı geçen sene. Tecavüz sahnesini yapabilirlerdi yani. Bence Sophie Turner istemedi.4.sezon süperdi. Devam edeceğim aklımda o dizide.
3.sezon kötüydü evet katılıyorum. Zaten ben Victoria için izliyordum. 😛
Sophie Turner sosyal medyada bir hayli çılgın ben zannetmiyorum onun istemeyeceğini. Teorimin arkasındayım.
İşte bazen böyle düşünmeyenler olabiliyor. Sadece o işten ibaret olmadığını biliyorlar dünyanın. Neyse bu çok uzun bir konu devam ettireceğiz bunu yarın gece.tüm canlılar o işi düşünüyor got u suçlamayalım boşuna tek amaç çoğalıp ölmek ) başka bir hedef yok canlılarda ) insanlarda ise çoğalmaktan çok çoğalma işlemine yol açan aksiyonları gerçekleştirmek daha cazibeli yani kadın deseki ya ben o işi yaparım ama doğurmuycam o zaman erkek seninle yatmam mı diyecek töbe öylesine rastlanmaz
Güzel bir veda oldu görmüştüm bu fotoyu. Hadi iyi geceler.
Ben de yatıyorum şimdi Bugün erkenciyiz Tek başına yazıp yazıp sansürler artık @destere
Biraz baktım Sansa'nın sahnelerine iyiydi. Yok açılmasın gerek yok.yalnız kış şartlarının hüküm sürdüğü ortamlarda kızda soyunmaya niyetli değilse devamlı merinos koyunu gibi dolaşan bir kızı seyretmek tam işkence oluyor hanı yaz olsa bari evinde atletle donla oturur ordan bişeyler yakalarız ) ama soğukta hep kürklerin arasında birde soyunmaya niyeti yok gelde bu çileye katlan
tamam o öyle dursun saksıda beklesin bari açılan bişeyler koysalar kızıl kadında artık bizi kesmez hele son sahneden sonraBiraz baktım Sansa'nın sahnelerine iyiydi. Yok açılmasın gerek yok.
tamam o öyle dursun saksıda beklesin bari açılan bişeyler koysalar kızıl kadında artık bizi kesmez hele son sahneden sonra
başkası canlandırmıştır yoksa taa şeyine kadar kırışıklık yaratmaları imkansızO yaşlı vücut kızıl kadına mi aitti yoksa başkası mı canlandırdı orada? Makyaj filansa helal olsun derim baya gerçekçi duruyor çünkü
Gönülden sıvama işlerine Malatyanın sıva üstadı @destere bakıyor Bizde ne kadar ekmek o kadar köfte@Harunnn60 foto güzelmiş
@destere ben varken sana rahat yok )
@Doğu ben de gönülden sıvadığını sanıyordum meğer çıkar içinmiş Ama Tarkan'a verdiğin desteklerle ücreti hak ettin tabii
sen seç
Üzüldüm kızcağıza. Aman haa ona da bir Walk of Shame yaptırmasınlar.
got un bu bölümündede vardı ama kızı tıkmışlar bir zindana birde başına izbandut gibi bir kadın dikmişler tam bir acımasızlık örneği
çiğdemin resmini paylaşalım bari
evet yada birinin üstünde giç elbise olmamalıydı o zaman seçim daha kolay olurdu
sen şu 3 lünün dizisini de izlemedin.ss
iyice topikleştin.ss
Yanlış saatte yanlış kişiler bir araya geldi. Sonuç bu.Kurda kuzuyu emanet ettin
aaa bence @destere de çok sever bu klibiBu haftaki şarkım;
Sertab Erener - İstanbul
Umarım beğenirsiniz.
@Bully @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yiğit_00 @xemrexxx @destere
@Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T @yatutarsa @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @BesaleT @Çiğdem-
@xemrexxx senin seveceğin şeyler var klipte. Sen daha bi dikkatli izle.