bunun nesi kötü onu anlamadım tombiş sempatik bir kız sincap gibi çikolata aşırıyor )
bak orda sincabada gönderme yaptım yani ordan bile takdirini kazanmam lazımdı
Zaten hiç bir güç doğru bildiğimden çeviremez beni. Laz inadı var bir kere, kırılmayan. Hele makam için, güç için mümkün değil şaşırmam.zamanı gelince hakkın olan favori üyeliği alacaksın yeterki doğrularından şaşma )
sen mikser gibi ortalığı karıştırmaya devam et bakalım tosbağa yıldız teyzenin kafasına bir puanı indirdiğimde görürsün webcamı )destere paylaştıysa doğrudur sonuçta o kadar fantezi yapıyorsunuz bunu de webcamden çekmiş sonra neler yaptınız Allah bilir .ss
@Çiğdem- de memnun olurdu tüm ev işlerini sana yıkar oğlanlarla fingirdeşirdi tüm gün@Çiğdem- le kardeş olmaktan çok memnun olurum valla
beni güldüren eğlendiren bir kızkardeş fena olmazdı
sen mikser gibi ortalığı karıştırmaya devam et bakalım tosbağa yıldız teyzenin kafasına bir puanı indirdiğimde görürsün webcamı )
ama bazen ben yokken sanki bully ile ortaklaşa kuyumu kazıyorsunuz gibi bir fikre kapılıyorum ateş olmayan yerden duman çıkmaz bir işler çevirdiğiniz kesin )Zaten hiç bir güç doğru bildiğimden çeviremez beni. Laz inadı var bir kere, kırılmayan. Hele makam için, güç için mümkün değil şaşırmam.
çiğdem seni giresun ormanlarına götürür orada kaybederdi sonra eve döner odana yerleşirdiolsun ne olacak kızkardeşim var evde tüm işler bende @Çiğdem- olsaydı beni iki
gezmeye götürürdü valla
bununla yarışmayacaksan hiç boşuna yorulma birde gül gibi margary resmi koyuyorki yıldız teyzeye katkısı olsun boşuna çaba bir değişim yapacaksa yıldız teyzeyi şutla margaery ile gel şarkı söylemesinede gerek yok soyunsa yeterli
ay sen şimdi benim baldızımmı olacaksın yaşadık valla )olsun ne olacak kızkardeşim var evde tüm işler bende @Çiğdem- olsaydı beni iki
gezmeye götürürdü valla
margery +18 kaçar hem o margery değil anne boleyn neyse @Çiğdem- ciğim beni elemezsen sana bu oğlanı kiralarım her gün böyle serinletir senibununla yarışmayacaksan hiç boşuna yorulma birde gül gibi margary resmi koyuyorki yıldız teyzeye katkısı olsun boşuna çaba bir değişim yapacaksa yıldız teyzeyi şutla margaery ile gel şarkı söylemesinede gerek yok soyunsa yeterli
hadi kız şarkını paylaş racabını yapayımolsun ne olacak kızkardeşim var evde tüm işler bende @Çiğdem- olsaydı beni iki
gezmeye götürürdü valla
bununla yarışmayacaksan hiç boşuna yorulma birde gül gibi margary resmi koyuyorki yıldız teyzeye katkısı olsun boşuna çaba bir değişim yapacaksa yıldız teyzeyi şutla margaery ile gel şarkı söylemesinede gerek yok soyunsa yeterli
ay sen şimdi benim baldızımmı olacaksın yaşadık valla )
ay bu hiç olmadı şimdi o kadar abla dedik elenip gitsene evde çeyiz diz .ssuzun birr düşünmeden sonra AŞK MÜZİKAL ile devam ediyorum
@Bully @Harunnn60 @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @xemrexxx @destere @Doğu @MEnes @Felon @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Çiğdem- @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @yatutarsa @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @BesaleT
@Çiğdem- cimmm dee uygun görürse baldızın olurum efenim
çiğdem seni giresun ormanlarına götürür orada kaybederdi sonra eve döner odana yerleşirdi
ay bu hiç olmadı şimdi o kadar abla dedik elenip gitsene evde çeyiz diz .ss
uzun birr düşünmeden sonra AŞK MÜZİKAL ile devam ediyorum
@Bully @Harunnn60 @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @xemrexxx @destere @Doğu @MEnes @Felon @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Çiğdem- @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @yatutarsa @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @BesaleT
@Çiğdem- cimmm dee uygun görürse baldızın olurum efenim
şarkı berbat ıyy o ne biçim söylüyor iğrenç )
ayrıca 94 bursa 93 balıkesir 92 mudurnu 90 pakistan bu rakamlar hava durmu bilgilerimi ?
aksine beğendim iyi gelmişsinbende boş gitmezdim @destere yeee enişteeee sende gelll diye kolundan
tutarrr götürürdüm
aaa beğenmedinmi şarkımııı
iğrençmiiiiii
tosbağa yalan söylüyor inanma onaooo vallamıı
dedim @Harunnn60 dan yardım alma şarkı seçimi konusunda keşke kendin seçseydin hiç sevmedim şarkıyı
tosbağa yalan söylüyor inanma ona