Benim Albümüm 6.Hafta Oylama Başladı

bune peki @destere efendi 😵😵😵
sisman-kizlar_464182.gif

bunun nesi kötü onu anlamadım :) tombiş sempatik bir kız sincap gibi çikolata aşırıyor :))
bak orda sincabada gönderme yaptım yani ordan bile takdirini kazanmam lazımdı :)

destere paylaştıysa doğrudur sonuçta o kadar fantezi yapıyorsunuz bunu de webcamden çekmiş sonra neler yaptınız Allah bilir .ss
sen mikser gibi ortalığı karıştırmaya devam et bakalım tosbağa:) yıldız teyzenin kafasına bir puanı indirdiğimde görürsün webcamı :))

Zaten hiç bir güç doğru bildiğimden çeviremez beni. :A Laz inadı var bir kere, kırılmayan. :A Hele makam için, güç için mümkün değil şaşırmam. :A
ama bazen ben yokken sanki bully ile ortaklaşa kuyumu kazıyorsunuz gibi bir fikre kapılıyorum :) ateş olmayan yerden duman çıkmaz bir işler çevirdiğiniz kesin :))

@Çiğdem- de memnun olurdu tüm ev işlerini sana yıkar oğlanlarla fingirdeşirdi tüm gün :A

giphy.gif
bununla yarışmayacaksan hiç boşuna yorulma :) birde gül gibi margary resmi koyuyorki yıldız teyzeye katkısı olsun :) boşuna çaba bir değişim yapacaksa yıldız teyzeyi şutla margaery ile gel şarkı söylemesinede gerek yok soyunsa yeterli :)

olsun ne olacak kızkardeşim var evde tüm işler bende @Çiğdem- olsaydı beni iki
gezmeye götürürdü valla:F
ay sen şimdi benim baldızımmı olacaksın :) yaşadık valla :))

bununla yarışmayacaksan hiç boşuna yorulma :) birde gül gibi margary resmi koyuyorki yıldız teyzeye katkısı olsun :) boşuna çaba bir değişim yapacaksa yıldız teyzeyi şutla margaery ile gel şarkı söylemesinede gerek yok soyunsa yeterli :)
margery +18 kaçar hem o margery değil anne boleyn :D neyse @Çiğdem- ciğim beni elemezsen sana bu oğlanı kiralarım her gün böyle serinletir seni :A
giphy.gif

uzun birr düşünmeden sonra AŞK MÜZİKAL ile devam ediyorum

@Bully @Harunnn60 @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @yigit_00 @xemrexxx @destere @Doğu @MEnes @Felon @Yiğitt @Titanium @Forumdash @Çiğdem- @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @yatutarsa @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @BesaleT

ay sen şimdi benim baldızımmı olacaksın :) yaşadık valla :))

@Çiğdem- cimmm dee uygun görürse baldızın olurum efenim:D

şarkı berbat ıyy o ne biçim söylüyor iğrenç :))

ayrıca 94 bursa 93 balıkesir 92 mudurnu 90 pakistan bu rakamlar hava durmu bilgilerimi ? :)