Zaten vardı ki onun cıbıl halleri daha önceden bu dizide. Buldun da bunuyosun sen de.keşke yaptırsalar pörsük cercie yerine onu cıbıl izlemek çok daha zevkli olacaktır )
izledik istediğin kadar dökülebilirsin
Zaten vardı ki onun cıbıl halleri daha önceden bu dizide. Buldun da bunuyosun sen de.keşke yaptırsalar pörsük cercie yerine onu cıbıl izlemek çok daha zevkli olacaktır )
Bölüm bölüm mü yayınlanıyor bu meret Direk son bölümü indirip pislik yapasım varkeşke yaptırsalar pörsük cercie yerine onu cıbıl izlemek çok daha zevkli olacaktır )
noldu pekiyikeşke yaptırsalar pörsük cercie yerine onu cıbıl izlemek çok daha zevkli olacaktır )
Malesef o şansı sağlamıyor adamlar sizin gibilere. 10 haftaya yayıyorlar sonra 10 ay bekletiyorlar.Bölüm bölüm mü yayınlanıyor bu meret Direk son bölümü indirip pislik yapasım var
Yapma bunu yapmaa. Son sahne geliyor aklıma. Kanım dondu yanoldu pekiyi
Zaten vardı ki onun cıbıl halleri daha önceden bu dizide. Buldun da bunuyosun sen de.
Hadii be tüh ulan bi zevkle pislik yapamıyoruz yazıklar olsunMalesef o şansı sağlamıyor adamlar sizin gibilere. 10 haftaya yayıyorlar sonra 10 ay bekletiyorlar.
Yapma bunu yapmaa. Son sahne geliyor aklıma. Kanım dondu ya
noldu pekiyi
@Çiğdem- de şu sahneden sonra 2 hafta yas tutmuştu konuşmamış kimsyleMalesef o şansı sağlamıyor adamlar sizin gibilere. 10 haftaya yayıyorlar sonra 10 ay bekletiyorlar.
Yapma bunu yapmaa. Son sahne geliyor aklıma. Kanım dondu ya
emilyi salarım üstüne iyy pis.sskızılın bu bölümdeki kolyeyi çıkarttıktan sonraki resmi yokmu
onu koyda milletin uykusu kaçsın tümden )
Evet eski cesurluğu yok dizinin. Daha çok hikayeye odaklanmışlar gibi. İlk 4 sezon cidden halimizden memnun yaşıyorduk ama adamlar bunlardan daha önemli konulara girdiler. White Walker lar geliyor yerim sizin cinselliğinizi diyorlar artık, haklılar dailk hallerindede çok cömert değildi kız ilk seneler ne güzeldi ya khaleesimiz vardı heryönüyle özgürdü sonra dothraklar kızı çokmu incitti naptıysa töbe etti soyunmaya
sibel kekilide bir ara neşe katıyordu heleki cüce tyrion un çapkınlıklarını izlerken neler neler görüyorduk mutluluğumuz on misline çıkıyordu
şimdi bir özgürce davranan kızıl kadın kaldı o da bu bölüm tüm cazibesini yitirdi gözümüzde o ne biçim vücuttur la tiksindim hayattan )
Bu işler böyle, işine geliyorsa.Hadii be tüh ulan bi zevkle pislik yapamıyoruz yazıklar olsun
Ah Red Wedding ah, ben bu sahnenin olacağını bile bile izliyordum o zamanlar. Ona rağmen sağlam etkilenmiştim.@Çiğdem- de şu sahneden sonra 2 hafta yas tutmuştu konuşmamış kimsyle
emilyi salarım üstüne iyy pis.ss
Evet eski cesurluğu yok dizinin. Daha çok hikayeye odaklanmışlar gibi. İlk 4 sezon cidden halimizden memnun yaşıyorduk ama adamlar bunlardan daha önemli konulara girdiler. White Walker lar geliyor yerim sizin cinselliğinizi diyorlar artık, haklılar da
Bu işler böyle, işine geliyorsa.
Ah Red Wedding ah, ben bu sahnenin olacağını bile bile izliyordum o zamanlar. Ona rağmen sağlam etkilenmiştim.
Dünya elden gidiyor. Bırak bu cinselliği. Adamlar ölümle pençeleşirken kim uğraşacak karı kızla.oysa soğukta cinsellik daha önemlidir sıcak tutar şimdi buz gibi havada yapılacak şeymi cinsellikten vazgeçmek
Emily'i de unuttuk.@Çiğdem- de şu sahneden sonra 2 hafta yas tutmuştu konuşmamış kimsyle
emilyi salarım üstüne iyy pis.ss
Sansa var. Bence biraz daha büyümesini bekliyor yapımcılar.ilk hallerindede çok cömert değildi kız ilk seneler ne güzeldi ya khaleesimiz vardı heryönüyle özgürdü sonra dothraklar kızı çokmu incitti naptıysa töbe etti soyunmaya
sibel kekilide bir ara neşe katıyordu heleki cüce tyrion un çapkınlıklarını izlerken neler neler görüyorduk mutluluğumuz on misline çıkıyordu
şimdi bir özgürce davranan kızıl kadın kaldı o da bu bölüm tüm cazibesini yitirdi gözümüzde o ne biçim vücuttur la tiksindim hayattan )
Dünya elden gidiyor. Bırak bu cinselliği. Adamlar ölümle pençeleşirken kim uğraşacak karı kızla.
Emily'i de unuttuk.
Sansa var. Bence biraz daha büyümesini bekliyor yapımcılar.
Emily'i de unuttuk.
sansadan umudu kestik o soyunmaz soyunmayıda geçtik donunu bile diz kapağına kadar çekmez ne cins kızsa sanki anası elbiseyle pırtlamış o kadar cimri davranıyor ırspı )Emily'i de unuttuk.
Yapımcıyla alakalı değil o olay. Oyuncu isterse soyunur. Zaten Khaleesi de kendi istediği için artık öyle sahne çekmiyorlar. Vücudu eskimesin diye almıştı bu kararı. Sansa içinse benim fikrim kolay kolay o işlere girişmeyecek bir oyuncu.Sansa var. Bence biraz daha büyümesini bekliyor yapımcılar.
Emre galiba.ölmeden önce yapılacak son şeyler arasında cinsellikte vardır yani bence hiç garip değil bu durum hanı giderayak bari bir deydireyim durumları
o diziyi tam bitiren kaç kişiydi forumda )
Gerçi burası GoT evreni. Dediğin olabilir, herkes şeyi düşünüyor burada. Giderayak işi görüp gideyim de diyebilirler.ölmeden önce yapılacak son şeyler arasında cinsellikte vardır yani bence hiç garip değil bu durum hanı giderayak bari bir deydireyim durumları
ben üçüncü sezonda terketmiştim iyikide etmişim devamı aynı şeylerdi zatenEmre galiba.
Ben 4.sezonun 5.bölümünde kalmıştım. Geçen sene internetim yoktu biliyorsun
4.sezon süperdi. Devam edeceğim aklımda o dizide.ben üçüncü sezonda terketmiştim iyikide etmişim devamı aynı şeylerdi zaten
Sophie Turner sosyal medyada bir hayli çılgın ben zannetmiyorum onun istemeyeceğini. Teorimin arkasındayım.Yapımcıyla alakalı değil o olay. Oyuncu isterse soyunur. Zaten Khaleesi de kendi istediği için artık öyle sahne çekmiyorlar. Vücudu eskimesin diye almıştı bu kararı. Sansa içinse benim fikrim kolay kolay o işlere girişmeyecek bir oyuncu.
Gerçi burası GoT evreni. Dediğin olabilir, herkes şeyi düşünüyor burada. Giderayak işi görüp gideyim de diyebilirler.