Benim Albümüm 5.Hafta Oylama Başladı

He doğru bir de o var :D Neyse Sıla'ya desteklerini beklerim her hafta olduğu gibi iyi ki gelmişsin foruma :D
Bakacağız böyle güzel giderse hak edene hak ettiği değeri vermeye devam ederim. :) Tabi diğerleri hak etmiyor demiyorum, kendi kalite anlayışımdaki sonuçlar bunlar :)

seni kınarız .ss
Ne yapayım sevemedim bir türlü. :D Biraz değişik deli dolu ama ısınamayınca ısınamıyorsun. :D

hahahah ayy işte ben dürüst bir sunucuyum @Harunnn60 @destere @vadikızı nın hayalleriyle oynamıyorum boş umut veripte onun yerine güle güle diyorum:A

@xemrexxx o cadoloz çağıldığına dua etsin bence şık foto isteyeceğine böyle daha hanımhanımcık duruyor :A:A:A

@destere aa bu arada onun isminimi arayıp vakit harcayacaktım okadar sıradan birisiki ismi bile yok nette :F:F:F

ben izlemediğim halde daha çok bilgi sahibiyim kız hakkında :) ismi Riley Voelkel :)

Öyledir muhakkak lakin @destere 'nin klip önerisini dikkate almanı öneririm. :A Bazen görsellik de önemlidir. :A
bazenmi? :) klip her zaman önemli klipsiz şarkımı olurmuş düz duvara bakıp şarkı izle :)) hiç bir anlamı yok heleki kızlar söylüyorsa klip şarkının süsüdür çiçeğidir hatta herşeyidir :))

ayyy bide güle güle diyormuşş bana kız alırım elindeki oklavayı hee:F
zaten oklavayı alırsan @Çiğdem- dımdızlak ortada kalır :) tüm şirretlik o oklavadan kaynaklı :)

Son 4 şarkım özellikle ona hitap ediyor klip anlamında :F Ama Tam da Bugün şarkısının da klibi hiç uygun değil destereye :D
O zaman bekliyoruz klipleri. :D

bazenmi? :) klip her zaman önemli klipsiz şarkımı olurmuş düz duvara bakıp şarkı izle :)) hiç bir anlamı yok heleki kızlar söylüyorsa klip şarkının süsüdür çiçeğidir hatta herşeyidir :))
Sesten de önemli olacak değil ya klip dediğin. :D Sen sanatçının sanatını beğenmezsen görüntüsünü ne yapasın. :)

ben izlemediğim halde daha çok bilgi sahibiyim kız hakkında :) ismi Riley Voelkel :)

zaten oklavayı alırsan @Çiğdem- dımdızlak ortada kalır :) tüm şirretlik o oklavadan kaynaklı :)
aaa sen zaten hep elin kızlarına ilgilisin :ppp::ppp::ppp:

O zaman bekliyoruz klipleri. :D

Sesten de önemli olacak değil ya klip dediğin. :D Sen sanatçının sanatını beğenmezsen görüntüsünü ne yapasın. :)

görüntü ve ses ahenk içinde olmalı biri olmazsa diğeri anlamsız kalıyor :) ikiside şart :)

@xemrexxx korkusuna en iyi şarkılarından birisiyle geliyor :A:A:A
bu hafta iki şarkıcı elenecek mecburen haftayı atlatmak isteyecektir :) bende şaşırdım ilk klibi görüncede dedim heralde yıldız teyzenin güzel şarkıları bol o yüzden harcamaya başladı :)

Son 4 şarkım özellikle ona hitap ediyor klip anlamında :F Ama Tam da Bugün şarkısının da klibi hiç uygun değil destereye :D
tamda bugün şarkısına bir ara youtube dan bakacağım daha öncede bahsetmiştin :) kesin şarkıda bir fokluk var yoksa bu kadar açık net adres vermezdin :)

İşte böyle dersin ve olayı bitirirsin. :) Bayan sanatçıda aranan özellikler kesinlikle saydıklarındır. :D

millet beni yanlış anlıyor zaten:) onlar sanıyorki sadece görüntüye değer veriyorum oysa ikisi mutlaka lazım o yüzden mesela @tolgab demet akalınla yarışırken benden yana hep darbeyi yiyordu :) sadece biri kurtarmıyor :)

tamda bugün şarkısına bir ara youtube dan bakacağım daha öncede bahsetmiştin :) kesin şarkıda bir fokluk var yoksa bu kadar açık net adres vermezdin :)

millet beni yanlış anlıyor zaten:) onlar sanıyorki sadece görüntüye değer veriyorum oysa ikisi mutlaka lazım o yüzden mesela @tolgab demet akalınla yarışırken benden yana hep darbeyi yiyordu :) sadece biri kurtarmıyor :)
İşte böyle dersin ve olayı bitirirsin. :) Bayan sanatçıda öncelikli aranan özellikler kesinlikle saydıklarındır. :D
aaa doğru aslında bende oğlanların şarkılarını klibli gördüğümde daha çok keyif alıyorum şarkıdan :A:A:A

Senin içindeki temiz kalbi görmek istemiyorlar ki. :) Kendini tekrardan kanıtlamalısın ki artık böyle düşünmesinler hakkında. :)

aaa doğru aslında bende oğlanların şarkılarını klibli gördüğümde daha çok keyif alıyorum şarkıdan :A:A:A

kızlarda ne mide var! öfff :))))) intihar etseniz daha iyi :)

Senin içindeki temiz kalbi görmek istemiyorlar ki. :) Kendini tekrardan kanıtlamalısın ki artık böyle düşünmesinler hakkında. :)
kendimi @Çiğdem- e kanıtlasam yeterli diğerlerinden banane :) bari kızı kaparız? ama o da nerde dop bir erkek oyuncu varsa onun peşinde koşturuyor:) yani pek bir şansımız yok :))

..............................:)
iddalı baya milli maç versionundan dolayı yaygın bir şarkı sayılır @destere de çok beğenmiş bence söyleyecek eklime bulamamış :F:F:F