Benim Albümüm 5.Hafta Oylama Başladı

..............................:)
2002 Dünya Kupası da mı bir şey çağrıştırmıyor sana bu şarkının sözlerinden uyarlanan "Bir Oluruz Yolunda" marşıyla üçüncü olmuştuk turnuvada :A

2002 Dünya Kupası da mı bir şey çağrıştırmıyor sana bu şarkının sözlerinden uyarlanan "Bir Oluruz Yolunda" marşıyla üçüncü olmuştuk turnuvada :A
hiç bi çağrışım yok bende :) sadece tarkoz karpuz gibi duruyor klipte:) başka bir şey ifade etmedi malesef :)

Yalnız bu şarkı cidden anıları depreştirmeli. :) Ben de sevmem Tarkan'ı ama bu şarkının tadı başka, tabi bunun değil Dünya kupası versiyonunun. :D
futbol konusunda @Çiğdem- benden yüz kez daha bilgi sahibi :) o yüzden futbol konulu anılar sözkonusu olunca ben eylesine bakıyorum çevreye :))

Yandım şarkısına 2 puan vermişti onun dışında memnunum aslında puanlarından. :F

Gece dinlesin beğenir yine gündüz ve akşam yorumlarında çok huysuz oluyor @destere :A
hahah ayy bakıyorumda saat 4 sularında yaptığı yorumlar daha ılımlı 4 gibi dinlet sen şarkını bence :F:F:F

Yalnız bu şarkı cidden anıları depreştirmeli. :) Ben de sevmem Tarkan'ı ama bu şarkının tadı başka, tabi bunun değil Dünya kupası versiyonunun. :D
Puanını Dünya kupası versiyonunu hayal ederek verirsin umarım. :A Melodi aynı melodi zaten. :F

Yandım şarkısına 2 puan vermişti onun dışında memnunum aslında puanlarından. :F

Gece dinlesin beğenir yine gündüz ve akşam yorumlarında çok huysuz oluyor @destere :A

ama bazı şarkılarda gece gündüz farketmiyor mesela geçen hafta sertabı gündüzde sevmiştim gecede :) bir tarkanla sılada gece izlerken biraz artmıştı puan sanırım birde gülşende tam aksi istikamette dibe batmıştı :) gülşeni severdimde burda berbat ya şimdidye kadar çıkan hiç bir şarkısını sevmedim kendimden şüphelenmeye başladım acaba ben gülşeni sadece dan dan dolayısıylamı seviyormuşum? :)

Puanını Dünya kupası versiyonunu hayal ederek verirsin umarım. :A Melodi aynı melodi zaten. :F

bak dünya kupası ve anı denince shakira diyin anılarımın ibresi tavana vurur :)