2002 Dünya Kupası da mı bir şey çağrıştırmıyor sana bu şarkının sözlerinden uyarlanan "Bir Oluruz Yolunda" marşıyla üçüncü olmuştuk turnuvada..............................
2002 Dünya Kupası da mı bir şey çağrıştırmıyor sana bu şarkının sözlerinden uyarlanan "Bir Oluruz Yolunda" marşıyla üçüncü olmuştuk turnuvada..............................
hiç bi çağrışım yok bende sadece tarkoz karpuz gibi duruyor klipte başka bir şey ifade etmedi malesef2002 Dünya Kupası da mı bir şey çağrıştırmıyor sana bu şarkının sözlerinden uyarlanan "Bir Oluruz Yolunda" marşıyla üçüncü olmuştuk turnuvada
Aynen baksana dili tutulmuş. Recap sürem geliyor birazdan sen söylemeden söyleyeyim.iddalı baya milli maç versionundan dolayı yaygın bir şarkı sayılır @destere de çok beğenmiş bence söyleyecek eklime bulamamış
Aynen baksana dili tutulmuş. Recap sürem geliyor birazdan sen söylemeden söyleyeyim.
ayy bu umutsuz vaka koskoca kuzu kuzu şarkısına bile tarkan ağzıyla kuş avlıyor dedihiç bi çağrışım yok bende sadece tarkoz karpuz gibi duruyor klipte başka bir şey ifade etmedi malesef
ayy bu umutsuz vaka koskoca kuzu kuzu şarkısına bile tarkan ağzıyla kuş avlıyor dedi
1 puan almadığın her puan iyi bence @destere den
Yalnız bu şarkı cidden anıları depreştirmeli. Ben de sevmem Tarkan'ı ama bu şarkının tadı başka, tabi bunun değil Dünya kupası versiyonunun.hiç bi çağrışım yok bende sadece tarkoz karpuz gibi duruyor klipte başka bir şey ifade etmedi malesef
futbol konusunda @Çiğdem- benden yüz kez daha bilgi sahibi o yüzden futbol konulu anılar sözkonusu olunca ben eylesine bakıyorum çevreye )Yalnız bu şarkı cidden anıları depreştirmeli. Ben de sevmem Tarkan'ı ama bu şarkının tadı başka, tabi bunun değil Dünya kupası versiyonunun.
hahah ayy bakıyorumda saat 4 sularında yaptığı yorumlar daha ılımlı 4 gibi dinlet sen şarkını benceYandım şarkısına 2 puan vermişti onun dışında memnunum aslında puanlarından.
Gece dinlesin beğenir yine gündüz ve akşam yorumlarında çok huysuz oluyor @destere
Puanını Dünya kupası versiyonunu hayal ederek verirsin umarım. Melodi aynı melodi zaten.Yalnız bu şarkı cidden anıları depreştirmeli. Ben de sevmem Tarkan'ı ama bu şarkının tadı başka, tabi bunun değil Dünya kupası versiyonunun.
Yandım şarkısına 2 puan vermişti onun dışında memnunum aslında puanlarından.
Gece dinlesin beğenir yine gündüz ve akşam yorumlarında çok huysuz oluyor @destere
Yalnız bu şarkı cidden anıları depreştirmeli. Ben de sevmem Tarkan'ı ama bu şarkının tadı başka, tabi bunun değil Dünya kupası versiyonunun.
Puanını Dünya kupası versiyonunu hayal ederek verirsin umarım. Melodi aynı melodi zaten.
nerde racap sürenPuanını Dünya kupası versiyonunu hayal ederek verirsin umarım. Melodi aynı melodi zaten.
Lafa tutuyorlar kız yollayamadım bir türlü Neyse ben yollamazsam sana güveniyorum iyilik meleği gibi her şeye koşuyorsun zaten maşallahnerde racap süren
senin hiçbirşeyine yardımcı olmayacam görürsün senLafa tutuyorlar kız yollayamadım bir türlü Neyse ben yollamazsam sana güveniyorum iyilik meleği gibi her şeye koşuyorsun zaten maşallah
Albümün en iyi ikinci şarkısı Harikabu haftaki şarkım : yürü anca gidersin
şarkıyı @Doğu @denizz19 @Çiğdem- @destere @Bully @GunesinOglu efe melunu @Maskeli Fedai @DarkLeqenD ve @MayısKralı na ithaf ediyorum
@OzaN @cookies @vadikızı @Harunnn60 @mrt-06 @Tzira @batuhankaralar @EnveR @Yiğitt @yigit_00 @MEnes @Tolstoyevski @Titanium @Forumdash @S.G.A.T. @yatutarsa @Felon @tolgab @soo @turkuazz @Aserat @eskici
bizim forum kriterlerine göre 5.şarkısı .ss hareketli yıldız parçaları sevmiyi forum .ss neyse diğerlerinden gelecek şarkılara göre değiştirebilirmAlbümün en iyi ikinci şarkısı Harika
Evet bu sefer olmuş
Sağ ol kanka İnşallah hep bizimle olursunEvet bu sefer olmuş