Benim Albümüm 5.Hafta Oylama Başladı

zaten şarkıya bol puan vermek için izlerken bir kaç aksiyon denemem şart:) belki kulaklığı takıp cıbıl bir şekilde taksimden tunele doğru koştururken dinlersem etkisi farklı olabilir tam bilemiyorum :)
ama zaten şimdi puanlamıyorum tüm şarkıları gece yarısı izliyorum o an daha bir içli gelebiliyorlar yani şu anda pek bişeye benzemediği kesin gecede durum değişmese sılayı artık kimse kurtaramaz :)
Şarkının sözleri de çok anlamlıdır belki oradan yakalarsın hayat bu ya :F

bu harikaydı işte :)))
@vadikızı biz en ufak şey diyince sinirleniyon:) oysa sunucu hogatha çaktırmadan seni yarışmadan yollamaya çalışıyor farkına var bunların :) böyle sunucu düşman başına :)

bu hafta yıldız teyzeyi bırak bununla gel tam puan vermeyen dop olsun :))

aynen bende alttaki ikiliyi seçtim :)
yalnız @Çiğdem- izlediği dizide oynayan oyuncunun isminden haberi yok:) bulamamış kızın ismini dizideki ismiyle freya diyip kendini kurtarmaya çalışmış :))

vallahi hogatha bazen kendini aşıyor :) çok pis bir hareket çekmiş orda:)) hemde kızlara has bir davranış şekliyle gülerek lafı vuruyor :)

üstteki parlakları araya sıkıştırmasaydı daha güzel olacaktı :)

ahh bu sunucu beni öldürecek haberim olma olurmu ah ah:F

ay Allah seni top etmesin @Çiğdem- phoebeyi sunucu yaptın seçe seçe bu resmi mi seçtin onun ne resimleri var görünce @destere ile @Doğu nun üzüntüden birbirine sarılıp ağlayacağı .ss
ay neyse bu resim seçiminden dolayı sana öpücük göndererek kınıyorum seni.ss
258E486200000578-2948666-image-m-180_1423631090050.jpg
bu harikaydı işte :)))
@vadikızı biz en ufak şey diyince sinirleniyon:) oysa sunucu hogatha çaktırmadan seni yarışmadan yollamaya çalışıyor farkına var bunların :) böyle sunucu düşman başına :)

bu hafta yıldız teyzeyi bırak bununla gel tam puan vermeyen dop olsun :))

aynen bende alttaki ikiliyi seçtim :)
yalnız @Çiğdem- izlediği dizide oynayan oyuncunun isminden haberi yok:) bulamamış kızın ismini dizideki ismiyle freya diyip kendini kurtarmaya çalışmış :))

vallahi hogatha bazen kendini aşıyor :) çok pis bir hareket çekmiş orda:)) hemde kızlara has bir davranış şekliyle gülerek lafı vuruyor :)

üstteki parlakları araya sıkıştırmasaydı daha güzel olacaktı :)
Ahahah. :F

@vadikızı Çiko çok fena abla. :A
:F:F:Faynen ondaki fenalık kimsede yok valla
hahahah ayy işte ben dürüst bir sunucuyum @Harunnn60 @destere @vadikızı nın hayalleriyle oynamıyorum boş umut veripte onun yerine güle güle diyorum:A

@xemrexxx o cadoloz çağıldığına dua etsin bence şık foto isteyeceğine böyle daha hanımhanımcık duruyor :A:A:A

@destere aa bu arada onun isminimi arayıp vakit harcayacaktım okadar sıradan birisiki ismi bile yok nette :F:F:F

hahahah ayy işte ben dürüst bir sunucuyum @Harunnn60 @destere @vadikızı nın hayalleriyle oynamıyorum boş umut veripte onun yerine güle güle diyorum:A

@xemrexxx o cadoloz çağıldığına dua etsin bence şık foto isteyeceğine böyle daha hanımhanımcık duruyor :A:A:A

@destere aa bu arada onun isminimi arayıp vakit harcayacaktım okadar sıradan birisiki ismi bile yok nette :F:F:F

ayyy bide güle güle diyormuşş bana kız alırım elindeki oklavayı hee:F

ba ne güzel sahneleri var oralardan bir poz koyaydın:A

ba ne güzel sahneleri var oralardan bir poz koyaydın:A

Güzel şarkılar olacak herhalde bu hafta. Başlangıç olarak öyle gözüktü gözüme. Bakalım göreceğiz. :D