FOX Gotham 2. Sezon Yorumları

sardıramaam bazen kadın yanına çok güzel yardımcılar alıyor :) hanı şu öldürülen bir kız vardı şimdi unuttum ismini bak :) fish in yardımcısı ne kadar hoş bişeydi hatırladım gözlerim buğulandı :)
Hah işte bu umutla kal çünkü aklımda çok değişik sahneler çekecek fish diye düşünüyorum :F

o kızın ismi neydi onu söylemedin :)
Liza'ymış ben de unutmuştum ama yuzunu unutmamiştim:X
tumblr_nj0m7gzgA11smhvo9o5_1280.png

Yalnız 3. sezon onayı aldı. :) Fish gelecek maalesef. :(
Yapabileceği en fazla şey uzun göle gitmek olur buralara gelemez:F @Çiğdem-
şu güzeliğe bakın ya muhteşem bişey :) sırf bunun yüzünden fish li sahnelere katlanıyordum :) @Çiğdem- şuna bak bakda güzel kız gör yalnız kıskançlıktan gidip boğaz köprüsünden falan atlama :))
güzel kız görmek için aynaya bakmam yeterli @destere @Forumdash :A:A:A

@sürgünüm ayy biliyorum yani 2.sezonla yeni onay almayı hak ettik demek istedim çok iyi bir sezon oluyor :F:F:F

güzel kız görmek için aynaya bakmam yeterli @destere @Forumdash :A:A:A

@sürgünüm ayy biliyorum yani 2.sezonla yeni onay almayı hak ettik demek istedim çok iyi bir sezon oluyor :F:F:F

yalnız aynaya baktıktan sonra aynanın verdiği cevapla birlikte eline zehirli kırmızı elma alıp koşturarak lisanın peşine düşmeyesin :)) aynalar yalan söylemez :)

15.bölüm çok güzel bir bölümdü sonu harika :F @destere @Forumdash @sürgünüm
aaa penguen gerçekten uysal olmuş rol yapmıyormuş @destere 😱
penguenin babası çıktı sonunda ama ben o aileyi gözüm tutmadı:F

aaaa gordonu 40 yıl falan hapis ettiler ayoll bu sefer nasıl kurtulucak acaba 😱

2x15

Yine güzel bölümdü. :)

Nygma'nın zekasına hayran kaldım. Yavaş yavaş Riddler olma yolunda emin adımlar atıyor. Bu bölümde yaptıkları cidden çok zekiceydi. Daha da güzel olacak.

Penguen’in yeni hikayesi çok iyi. @destere şimdiden söyleyim Penguen'in üvey annesi benim, öyle anneye incest olacak ama can kurban. :)))
8.5/10

2x15. Bölüm

güzel bir bölümdü yalnız şu ed denen bulmacacıdan nefret etmeye başladım :)
ed kazması , jim gordonla çok pis oyun oynadı öyle bir tuzağa düşürdüki adamın feleği şaştı ? nasıl burnunun dibindeki düşmanı göremedi anlamadım :)
penguenin yeni halini çok sevdim ensesine vur lokmasını al elinden kuzu gibi olmuş ama ben yakında aslına döneceğine eminim yeni babasıyla tanışma sahneleri güzeldi
kedi kızla bruce veledinin maceralarıda güzeldi bruce gittikçe mazoşist olup çıktı dayak yemekten zevk alıyor velet :)
barbaranın uyanması sürpriz oldu bakalım kız ilk haline dönecekmi yoksa kötü olarak devammı edecek hayatına :)

2x15

Yine güzel bölümdü. :)

Nygma'nın zekasına hayran kaldım. Yavaş yavaş Riddler olma yolunda emin adımlar atıyor. Bu bölümde yaptıkları cidden çok zekiceydi. Daha da güzel olacak.

Penguen’in yeni hikayesi çok iyi. @destere şimdiden söyleyim Penguen'in üvey annesi benim, öyle anneye incest olacak ama can kurban. :)))
8.5/10

üvey kızkardeşide ben kaptım :)))

15.bölüm çok güzel bir bölümdü sonu harika :F @destere @Forumdash @sürgünüm
aaa penguen gerçekten uysal olmuş rol yapmıyormuş @destere 😱
penguenin babası çıktı sonunda ama ben o aileyi gözüm tutmadı:F

aaaa gordonu 40 yıl falan hapis ettiler ayoll bu sefer nasıl kurtulucak acaba 😱

ben hala
penguenin numara yaptığını düşünüyorum :) şimdiki hal ve tavrıda sempatik adamın :) ama yakında kendi performansına dönecektir ? hatta gordon u içerden çıkartmak için uğraşacaktır diyorum :)

@Forumdash bölümde sevineceğin gelişmeler var bir an önce izle :)