2x22. bölüm
öylesine bir bölümdü ) tek ilginç karakter sanırım jim gordonun kopyasının dangalakça hareketleriydi barboşum şeyinden tanıdı sanırım karşısındakinin gordon olmadığını
herkes finali 22. bölümde izlemişken senin 23. bölümde finali izlemen gerçekten gözlerimizi yaşarttı hogatha ) penguen fish karşılaşmasından bende nefret ettim
öylesine bir bölümdü ) tek ilginç karakter sanırım jim gordonun kopyasının dangalakça hareketleriydi barboşum şeyinden tanıdı sanırım karşısındakinin gordon olmadığını
son sahnede zenci teyzenin kamyondan kurtardığı canavarların arasında bruce wayne in ne aradığını anlamadım onun kopyasınıdamı yapmışlar ne iştir ..
penguenle fish yanyana gelince dizinin gidişatı bundan sonra pek parlak olmayacak gibi
penguenle fish yanyana gelince dizinin gidişatı bundan sonra pek parlak olmayacak gibi
23.bölüm sezon finali @sürgünüm @Forumdash ayy alın size fish bukadar harika bir sezonu 2 bölümle berbat etti en kötü 2 bölüm izledim
pengueni yine fishe bağladılar şakasına şeyy diyorduk penguen yine fishin emrine girer şemşiyesini falan tutr diyorduk @Forumdash iş oraya gidiyor vlla
herkes finali 22. bölümde izlemişken senin 23. bölümde finali izlemen gerçekten gözlerimizi yaşarttı hogatha ) penguen fish karşılaşmasından bende nefret ettim