reytingi cücük kadar kalsın yeterki fish uğramasın diziye bizbize yeteriz biz fishsiz daha mutluyuz )Onaylanmış haber o gelince reyting yükselince ben seize sorarım hainlerrrrrrrrrr
reytingi cücük kadar kalsın yeterki fish uğramasın diziye bizbize yeteriz biz fishsiz daha mutluyuz )Onaylanmış haber o gelince reyting yükselince ben seize sorarım hainlerrrrrrrrrr
Sen sardırarak izlersin yada onun sahnelerinde @Çiğdem-'le laflarsınreytingi cücük kadar kalsın yeterki fish uğramasın diziye bizbize yeteriz biz fishsiz daha mutluyuz )
Sen sardırarak izlersin yada onun sahnelerinde @Çiğdem-'le laflarsın
Hah işte bu umutla kal çünkü aklımda çok değişik sahneler çekecek fish diye düşünüyorumsardıramaam bazen kadın yanına çok güzel yardımcılar alıyor hanı şu öldürülen bir kız vardı şimdi unuttum ismini bak fish in yardımcısı ne kadar hoş bişeydi hatırladım gözlerim buğulandı
Hah işte bu umutla kal çünkü aklımda çok değişik sahneler çekecek fish diye düşünüyorum
Liza'ymış ben de unutmuştum ama yuzunu unutmamiştimo kızın ismi neydi onu söylemedin
Liza'ymış ben de unutmuştum ama yuzunu unutmamiştim
Yalnız 3. sezon onayı aldı. Fish gelecek maalesef.aaa 2.sezonu bence eksinlikle hak etti @destere
ayy ama fish gelicek diye bölümü tedirgin izliyorum vlla inş yalan haberdir @Forumdash
Sen ne ara malasefçi oldun? uzum baka bakaYalnız 3. sezon onayı aldı. Fish gelecek maalesef.
Daha önce de böyle birşey yazmıştın. Ben o zaman da Fish'i baştan beri sevmediğimi söylemiştim.Sen ne ara malasefçi oldun? uzum baka baka
Yalnız 3. sezon onayı aldı. Fish gelecek maalesef.
Yapabileceği en fazla şey uzun göle gitmek olur buralara gelemez @Çiğdem-
güzel kız görmek için aynaya bakmam yeterli @destere @Forumdashşu güzeliğe bakın ya muhteşem bişey sırf bunun yüzünden fish li sahnelere katlanıyordum @Çiğdem- şuna bak bakda güzel kız gör yalnız kıskançlıktan gidip boğaz köprüsünden falan atlama )
Yani biraz çatla kız çok güzel bi kere verdiği pozlar bile ortalıgı sallar dimi @desteregüzel kız görmek için aynaya bakmam yeterli @destere @Forumdash
@sürgünüm ayy biliyorum yani 2.sezonla yeni onay almayı hak ettik demek istedim çok iyi bir sezon oluyor
güzel kız görmek için aynaya bakmam yeterli @destere @Forumdash
@sürgünüm ayy biliyorum yani 2.sezonla yeni onay almayı hak ettik demek istedim çok iyi bir sezon oluyor
Trip butonu olsaydı keşke trip trip tripDaha önce de böyle birşey yazmıştın. Ben o zaman da Fish'i baştan beri sevmediğimi söylemiştim.
zaten yarım saattir konuda kızı inceliyor ben daha güzelim dediğine bakma )Yani biraz çatla kız çok güzel bi kere verdiği pozlar bile ortalıgı sallar dimi @destere
Sen benim en son trip atacağım adamsın. Sadece bu kertenkele suratlı kadının nesini beğeniyorsun anlamıyorum.Trip butonu olsaydı keşke trip trip trip
2x15
Yine güzel bölümdü.
8.5/10Nygma'nın zekasına hayran kaldım. Yavaş yavaş Riddler olma yolunda emin adımlar atıyor. Bu bölümde yaptıkları cidden çok zekiceydi. Daha da güzel olacak.
Penguen’in yeni hikayesi çok iyi. @destere şimdiden söyleyim Penguen'in üvey annesi benim, öyle anneye incest olacak ama can kurban. ))
15.bölüm çok güzel bir bölümdü sonu harika @destere @Forumdash @sürgünüm
aaa penguen gerçekten uysal olmuş rol yapmıyormuş @destere 😱
penguenin babası çıktı sonunda ama ben o aileyi gözüm tutmadı
aaaa gordonu 40 yıl falan hapis ettiler ayoll bu sefer nasıl kurtulucak acaba 😱