Nasıl ayrıldı anlamadım.
Busegül instagramdan ayrıldık dedi
Nasıl ayrıldı anlamadım.
Survivor'da ikimiz de Nihal'i destekliyormuşuz diye duydum.Nasıl ayrıldı anlamadım.
Survivor ve O Ses'i çok seviyorum ama favori Survivor tabii Pazar gelsin artık.
@eskici @GunesinOglu biz favori oluyoruz herhalde, her programını izlemişiz acunun 😱Survivor ve O Ses'i çok seviyorum ama favori Survivor tabii Pazar gelsin artık.
Ben sizin kadar değilim ama Ütopya, İşte Benim Stilim falan izlemedim.
tek gerçek ses yarışması popstardır bunlar acunun hikayeleri umarım azalarak biter ve kurtuluruz şu yarışmalardanO Ses'e inat popstar destekçileri.
Konusu açıldı zaten.@GunesinOglu hadi ordan be sen survivor baslayinca gör bizi
@Yiğitt evet her programda variz artik survivor zamani da geldi konusunu ac da sohbete baslayalim sampiyon adaylarini aciklayayim bende survivor profösörü olarak
O zamanlar öyleydi, o dönem baya izlerdik.tek gerçek ses yarışması popstardır bunlar acunun hikayeleri umarım azalarak biter ve kurtuluruz şu yarışmalardan
Iyy Serkay ne la isme bak. Gönüllüleri genel olarak sevmem ben forever ünlüler.Eda çok güzel Ama gönüllülerde Serkay da sempatik ya dimi
Moralim bozuk. Param boşa gittiBu ne sertlik Hayrettin.
Popstar>Oses çok net Çok güzel günlerdi be..O Ses'e inat popstar destekçileri.
Busegül instagramdan ayrıldık dedi
Eskiler duygulandırıyor, zaman ne çabuk geçiyor.Popstar>Oses çok net Çok güzel günlerdi be..
Survivor'da ikimiz de Nihal'i destekliyormuşuz diye duydum.
Hee sen ilişki olarak diyorsun neyse belliydi zaten ayrilacaklari.
O değilde yarışmadan neden ayrıldı.
Yok artık niye? 😱Aynen Nihal'imi destekliyorum ama izlemicem zaten bu yıl malesef.
Aman abartma bu kadar ya buradan 1.çıkan hangisi iyi yerlerde şuan İrem dışında o da zaten elenenlerden biri. Demek ki 1.lik önemli değilmiş.Moralim bozuk. Param boşa gitti
Harbi yasak ama. Single yapabilirler ama albümü hemen yapamıyorlar. Hatta İrem Derici'nin sürekli single yapmasını ben buna bağlıyorum. Çok şükür ilk albümünü 12 Şubat'ta çıkaracak.
Sanırım aynı kişiyi destekleme hhikayemiz bu kadarmişIyy Serkay ne la isme bak. Gönüllüleri genel olarak sevmem ben forever ünlüler.
Bayhan reisin taklidini efsane yapardım. Bütün akrabalara yetenek sizsiniz gibi performans göstermişliğim vardır. Armağan Çaglayana da çok irrite olurdum.Eskiler duygulandırıyor, zaman ne çabuk geçiyor.
Aynen, eskiler bir başka tattaydı.