TV8 O Ses Türkiye - Program Yorumları

Twitterda baktım muhtemelen burada da yapılmıştır komplo teorileri.. Acun hadiseyi birinci yapacakmış))). Survivorda da geçen sene komplo teorilerini curutmekten canım çıkmıştı)))) yapmayın beyler eylemeyin.

Acun medya oylamalara mudehale etmez edecekse kurallara mudehale ederek şekil vermeye çalışır ki tv programlarında bu kadar mudehale olur.

Emre Saritas bayağı iyi şarkıcı ilk defa o seste sağlam sesi olan ve aynı zamanda şarkıcı biri kazandı... Diğer birinciler ya Ahmet kaya taklidi yada başkalarının taklidi yada yakışıklı olması yada şehir ve ülke desteğiyle kazanmisti.. Emre sertkaya cidden duygusu ve şarkıcıyla kazandi

@GunesinOglu hadi ordan be sen survivor baslayinca gör bizi :F
@Yiğitt evet her programda variz artik survivor zamani da geldi konusunu ac da sohbete baslayalim sampiyon adaylarini aciklayayim bende survivor profösörü olarak :F

@GunesinOglu hadi ordan be sen survivor baslayinca gör bizi :F
@Yiğitt evet her programda variz artik survivor zamani da geldi konusunu ac da sohbete baslayalim sampiyon adaylarini aciklayayim bende survivor profösörü olarak :F
Konusu açıldı zaten. :D

tek gerçek ses yarışması popstardır bunlar acunun hikayeleri umarım azalarak biter ve kurtuluruz şu yarışmalardan
O zamanlar öyleydi, o dönem baya izlerdik. :D

Moralim bozuk. Param boşa gitti :(

Harbi yasak ama. Single yapabilirler ama albümü hemen yapamıyorlar. Hatta İrem Derici'nin sürekli single yapmasını ben buna bağlıyorum. Çok şükür ilk albümünü 12 Şubat'ta çıkaracak.
Aman abartma bu kadar ya buradan 1.çıkan hangisi iyi yerlerde şuan İrem dışında o da zaten elenenlerden biri. Demek ki 1.lik önemli değilmiş. :D

Eskiler duygulandırıyor, zaman ne çabuk geçiyor. :(
Aynen, eskiler bir başka tattaydı.
Bayhan reisin taklidini efsane yapardım. Bütün akrabalara yetenek sizsiniz gibi performans göstermişliğim vardır. :F Armağan Çaglayana da çok irrite olurdum.:A